Kraków Cohones Fajt Klub

Jak to czytam to, aż mnie szlag trafia...:jon: No nic, w przyszły weekend się już piszę jak coś.

cukier i białe pieczywo off.

Cukru w sensie cukru nie stosuję, ale czasem opierdolę jakiś syfiasty słodycz. Białego pieczywa i tak nie jem.

I zmniejsz porcję o 1/3 bo jak będziesz takie ilości wpierdalac to nie schudniesz nigdy, wiem z autopsji. A to co wrzucasz to jest gigant.

Serio? Na żywca nie wydają się tak ogromne, może to kwestia zdjęć :V Ale trochę zmniejszę ;)

Odstaw czekoladę, batony, nie słodź herbaty, mniej masła.Nic trudnego, wiem na własnym przykładzie.

Nic z tego co podałeś to praktycznie nie jem.

Zapomniałem. Mam filmik z poniżeniem Marasa ale wysle ci na fb po jego akceptacji.

Możesz @Matszo92 wysłać, gruby grubego zrozumie :crazy: Ale nie wrzucaj na youtube jako "fat guy bjj fail", bo najebiesz miliard wyświetleń.

Maras niczego nie obcinaj narazie. Dodaj trzeci trening i waż się regularnie. Obetniesz jak nie będzie lecieć. Jak będzie lecieć od razu to poczekasz z obcinaniem az przestanie lecieć.

Maras niczego nie obcinaj narazie. Dodaj trzeci trening i waż się regularnie. Obetniesz jak nie będzie lecieć. Jak będzie lecieć od razu to poczekasz z obcinaniem az przestanie lecieć.
Też tak uważam, dzida. :bleed:

Nie, wagę robisz kaloriami. Ja zmieniając michę, a ćwicząc tak samo zlecialem przez ostatnie 2 lata prawie 20kg, przy jednoczesnej poprawie definicji mięśniowej.

Nie, wagę robisz kaloriami. Ja zmieniając michę, a ćwicząc tak samo zlecialem przez ostatnie 2 lata prawie 20kg, przy jednoczesnej poprawie definicji mięśniowej.
JA kiedyś w 2 miesiące zleciałem 30kg prawie bez ćwiczeń. Nie polecam.

Owszem, ale on nie trenował przez 5 lat, więc teraz zwiększy zapotrzebowanie laloryczne. Izi matematyka.

JA kiedyś w 2 miesiące zleciałem 30kg prawie bez ćwiczeń. Nie polecam.
Niemożliwe, 0,5kg dziennie to deficyt na poziomie 3500kcal dziennie. Chyba, że masz zapotrzebowanie na poziomie 4500kcal i piłeś wodę z suchym chlebem przez 60 dni.

Back