Kurna ale wstyd ta nasza reprezentacja. Kompletna porażka jak do tej pory. Na wakacje oni pojechali i pieprzyć sie w wiosce olimpijskiej? Chyba tak bo tam zamontowali automaty z prezerwatywami, pewnie tańsze niz u nas. Zawodzą kolejni reprezentacji, ja nie wiem czy oni ambicji nie mają jak np Radwańska ? Rozumiem że ma juz za duzo w dupie pieniedzy no bo za hipotetyczny złoty medal w turnieju tenisowym dostala by marne, nędzne 100 tys złotych, no nawet na waciki przecież nie starczy. Tak samo grubas Matkowiski i Fyrstenberg, zero totalne, za duzo w dupie i taka prawda, po co maja sie nadwyrężać jak po olimpiadzie maja turnieje i grupą kase do zgarnięcia. Liczyłem na judoków że wreszcie przełamią to pasmo 16 lat bez medalu, a tu nadal nic, a nie dawno to mnie rozjebalo totalnie, jak kulawa, ledwo stojąca i utykająca węgierka załatwiła naszą przepięknym rzutem - tak sie traci szanse na medal, nie ma wytlumaczenia ze to debiut, ze mloda, ze cokolwiek. Nasi nie mają kondycji w wiekszosci dyscyplin, zdychaja od razu. Jak slysze komentatorow na TVP ze "przeciwnik juz slabnie, nie ma kondycji" a po chwili wygrywa z naszym zawodnikiem to cisnienie sie podnosi. Dodam na koniec o florecistkach i szermierzach. Przejebali totalnie, niech chociaż przyznają że są gorsi, a nie zganiają na malo pieniedzy w zwiazku, ze mialam zly dzien, ze mialam okres, chuj mnie bolał lub zaslonic sie płaczem, zero samokrytyki. Pewnie zaraz ktos mi napisze, ze co komentuje, sam powinienem trenowac i jechac na olimpiade. No niestety nie trenuje zadnego olimpijskiego sportu wiec sie nie kwalifikuje, ale nasi reprezentacji do kurwy nedzy reprezentuja tego Orła Białego nie? Moze troche wiecej ambicji a nie przyjezdzaja jak na wakacje, odjebac swoje, wyżalic sie a pozniej wrocic. Ciekawe kto finansowal tą wycieczke, niech zgadne za nasze podatki ? Niee skąd rze, Lotto funduje wszystko...... Mam nadzieje ze Lekkoatletyka pokaże klase i nie skonczymy z 1 medalem, bo wyprzedzaja juz nas takie potęgi sportowe jak np Kazachstan.