Igrzyska Olimpijskie 2012

kovu

Jungle Fight
Heavyweight
olimpiada-londyn-2012

image.jpg

Igrzyska tuż tuż a nie zauważyłem takiego tematu, więc postanowiłem założyć, żeby zebrać wszystko w jednym miejscu :)

Przewidywany koszt IO w Londynie to 10 mld funtów.

Całkowita ilość biletów dostępnych w sprzedaży to 7,7 mln.

Niektóre środowiska muzułmańskie oprotestowały olimpiadę, gdyż będzie ona odbywać się równolegle z miesiącem Ramadanu, co bardzo pomniejszy szanse sportowców wyznających Islam.

Konkurencje żeglarskie zostaną rozegrane w Portland - 190 km od centrum Londynu.

Szacunki mówią, że zmagania sportowców będzie śledziło przed telewizorami 4 mld widzów.

GLF

KSW
Light Heavyweight
Jak już to Igrzyska Olimpijskie. Olimpiady nie da się umiejscowić.

Poza tym to nie było już takiego tematu?

P

Paweł Kowalik

Guest
Koniecznie należy zmienić tytuł na Igrzyska 2012 albo Londyn 2012!

A jak już jesteśmy w temacie, to Janusz Wojnarowicz już w I rundzie zmierzy się z Teddym Rinerem. Francuz to murowany kandydat do złota. Paradoksalnie to nie takie złe losowanie, bo Riner raczej dojdzie do finału, a to oznacza, że Wojnarowicz będzie miał szansę na brąz w repasażach. Najciężcy judocy walczyć będą w następny piątek.

Bardock

WSOF
Heavyweight
http://londyn2012.tvp.pl/7808345/48-kg-eliminacje-k-60-kg-cwiercfinaly-m

Transmisja z Judo.

P

Paweł Kowalik

Guest
Już się bałem, że to spieprzy doszczętnie. Ostatni strzał rewelacja. Brawo!

Arlovski

UFC
Heavyweight
Mało emocji coś tam w tych paniach :) Zdobyła srebrny medal a jej twarz sugerowała jakby znalazła kupon na paczkę lejsów :D

noodles

Bellator
Bantamweight
Nie wiem jak Wy ale ja strzelectwa nie uznaje jako sportu. Przynajmniej dołącząm do tej samej kategorii co szachy albo brydż.

P

Paweł Kowalik

Guest
Do strzelectwa nic nie mam. Nie uznaje za to wszystkich dziwactw z "notami za styl". Byłeś najlepszy, ale w złym stylu, więc będziesz czwarty.