Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chwila. Ulicznik Djuk ma bana?

Czyli Zielona Góra może spać spokojnie.
Ruski troll z farmy danieliKto to to ten diuk do chuja
Szeryf Zielonej GóryKto to to ten diuk do chuja
ten przetłuszczony jełop w okularkach co się chwalił tłustym bicepsem i cyckami w szpic, przeżywając pierwszą pracę na wykopieKto to to ten diuk do chuja

Co xDten przetłuszczony jełop w okularkach co się chwalił tłustym bicepsem i cyckami w szpic, przeżywając pierwszą pracę na wykopie
![]()
Przypominam że to ja jestem tym pasterzem który pierwszy wyjaśnił halibuta po jego powrocie, i to nie raz.
Nawet się na nim podpisałem cytatem który dukał/djukał gdy się tłumaczył.![]()
Ej, ale przyznaj, że z premier Szwecji, Twoja wtopa z uprawnieniami policji się trochę odegrałem :p
Ale widzisz. Dzięki mnie jesteś w czymś pierwszy :d

O kurwaWejdź w temat "największy debil na cohones"
Zapytaj Swietłany, nie tylko tutaj byłem pierwszy![]()
Halibut, na bramkę!![]()
Niech on zapytanie wiem o co xd

Ty to chyba mówisz tylko po ukraińsku i wrzucasz to w google tłumacz, dlatego takie babole wychodzą.![]()
Dopóki ja nie śpię to nie możeCzyli Zielona Góra może spać spokojnie.
Wszedłem na chwile... Oglądać tamten temat to jak zanurkować w szambie i otworzyć oczy żeby się rozejrzeć.Wejdź w temat "największy debil na cohones"
Jeszcze nigdy nie spotkałem żadnego napinacza w Zielonej Górze.Dopóki ja nie śpię to nie może
Winobranie jest pełno najebanych diuków na mieście. Po za tym ja znam tu tysiące ludzi i tego zjeba ze zdjęcia nawet nie kojarzę.
Bo jesteś nieistotnyNo i chuj, największe dymy dzieją się beze mnie
rasistaBo jesteś nieistotny

A to tylko jedna z moich zaletrasista![]()
Pierdol się ulana świnioA to tylko jedna z moich wad

Do bawełny czarnuchuPierdol się ulana świnio![]()