Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
SpierdalajTutaj możecie się kłócić z halibutem do woli i nie zaśmiecać wszystkich tematów.![]()
Ja pierdole.Wez się wyloguj do życia.Bardzo dobry pomysł- jak ktoś chce pogadać o czymś innym niż temat danego wątku, to można tu przejść. Jeżeli ktoś chce zaśmiecać HP jak Marcinos- także tu zapraszam.
@szplin - nie musisz już robić szamba z wątku o konflikcie. Możesz tu popisać o gównie, obciąganiu itd.
Slava kokaini!Slava ukraini![]()
Slava ukraini![]()
Greenpeace ciągle się nim interesuje.Jak do chuja idzie ta redukcja ?
Dobra to kurwa zacznę. Wbiję cwela kij w mrowisko!
Temat tygodnia gorący jak schabowe u Geslerowej. Temat który tutaj ciekawi, martwi, trapi i jednocześnie niepokoi użytkowników ciałopozytwynych.
Jak do chuja idzie ta redukcja ?
![]()
prubuje
Nie będziesz mi mówił jak mam żyćnie podoba się temat? To na bramkę.
![]()
Nowocześni CHÓMANIŚCI po cięzkich studiach
Zatrzymałem się na 116.
Skacze tak od 115-118.
Jakiś postęp, bo wcześniej skakałem od 119 do 125 xd
Ale jest nadzieja. Od północy rzygam, chyba jelitowka, nic dziś nie jem, pdwadniam się rzygając żółcią.
Może zostanie mi na dłużej wstręt do jedzenia :p
Edit: właśnie prubuje jeść zupę.
On ma słownik ukraiński zainstalowany, polskich wyrazów mu nie poprawiaNo debilu, jest 21 wiek i słownik w przeglądarce. Jak można takie "byki" walić. Trochę szacunku do Naszej pięknej polszczyzny:)
Jego telefon słabo odczytuje grażdankęNo debilu, jest 21 wiek i słownik w przeglądarce. Jak można takie "byki" walić. Trochę szacunku do Naszej pięknej polszczyzny:)
Ewentualnie telefon ma na niego wywalone, bo się z mądrzejszym kłócił nie będzie co chwilęJego telefon słabo odczytuje grażdankę
Żebym zrozumiał Hali lubi Ukraińców patrząc na komentarze?
Lubi jest zbytnim umniejszeniemŻebym zrozumiał Hali lubi Ukraińców patrząc na komentarze?