Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lekko po chuju bo mogli by robić DS 4![]()
Jakieś gówno obecnie robią na Nintendo i tyle z info. Jakiś nowy souls jak najbardziej bym wziął. Wyobraźnię mają więc lipy by nie było.Mogliby w ogóle coś nowego zrobić, bo od Elden Ringa cisza (tego exclusiva na switcha nie liczę). Przez 4 lata tylko DLC i wersja online ER. Żadnej zapowiedzi czegoś multiplatformowego.
Dla mnie zakończenie trylogii zwieńczone walka z Gaelem jest idealne więc nie chciałbym żeby kontynuowali.Lekko po chuju bo mogli by robić DS 4![]()
Jedyny dobry souls-like to było Lies of P a reszta takie przeciętniaki o których już mało kto pamięta. Nawet potężne Black Myth Wukong na YT cisza nikt już nawet nie wspomina podczas gdy DS1 nawet jest grany w najlepsze.Mogliby w ogóle coś nowego zrobić, bo od Elden Ringa cisza (tego exclusiva na switcha nie liczę). Przez 4 lata tylko DLC i wersja online ER. Żadnej zapowiedzi czegoś multiplatformowego.
O kurde tera zauważyłem że pykło już 1k postów w tym temacie jednak zamiłowanie do trudnych gier łączy ludzi

Prawie 3 godziny
Ja znalazłem też coś fajnego
Ci bezglowi w Ds3 to ja akurat miałem wielki topór , zabójcy smoków i robił robotę z nimi, ale fakt mimo dopakowanej postaci oni robili na 2 hity. W sekiro i bloodborne wkurwiały kurczaki i wrony. W eldenie rycerze tygla na końcowym etapie też twarde koksy.Ja te soundtracki inaczej bym rankingował ale każdy ma swój gust a co do przeciwników to w DS3 w DLC z Friede te wikingi to są mocniejsze niż niektóre bossy a w Ring City te bezgłowe to już w ogóle. Chyba w każdym soulsie od FS są zwykli przeciwnicy którzy są w stanie ubić na 2 hity a mają życia więcej niż niejeden boss.
Ja te soundtracki inaczej bym rankingował ale każdy ma swój gust a co do przeciwników to w DS3 w DLC z Friede te wikingi to są mocniejsze niż niektóre bossy a w Ring City te bezgłowe to już w ogóle. Chyba w każdym soulsie od FS są zwykli przeciwnicy którzy są w stanie ubić na 2 hity a mają życia więcej niż niejeden boss.
na tych bezgłowych to był patent by na nich wskoczyć z góry z ciosem i po temacie, ale te wikingi to przechuje, przyznaję, robiłem ostantio powtórkę ds3 i oni mi żyć najebali najwięcej...Ci bezglowi w Ds3 to ja akurat miałem wielki topór , zabójcy smoków i robił robotę z nimi, ale fakt mimo dopakowanej postaci oni robili na 2 hity. W sekiro i bloodborne wkurwiały kurczaki i wrony. W eldenie rycerze tygla na końcowym etapie też twarde koksy.
Te skoki na łeb to po fakcie się dowiedziałem. Ale na tych wikingów znałem patentna tych bezgłowych to był patent by na nich wskoczyć z góry z ciosem i po temacie, ale te wikingi to przechuje, przyznaję, robiłem ostantio powtórkę ds3 i oni mi żyć najebali najwięcej...

Nie a co?Ktoś gra w Nioh 3?

Wez idz sprawdz, może jednak?Nie a co?![]()

Mogę w domu po pracy odpalić jakby coWez idz sprawdz, może jednak?![]()

Ktoś gra w Nioh 3?

No podobno nie trzeba, bo poza smaczkami jest to nowa historia. I z tego co mówią gameplay bije poprzednie części na głowę.Wypadałoby przejść poprzednie części. W zamrażarce czekają już od dłuższego czasu Niohy 1 i 2, ale ni ma czasu![]()
Ja nie gram ale znam kogoś kto też nie graKtoś gra w Nioh 3?

Ten posraniec Ongbal masterował tego Nioha, oglądałem i wygląda zacnie ale kurde zbieram się żeby zagrać w COE33 już tyle czasu, później jeszcze chciałbym oblukać DLC do Lies of P, w między czasie Phantom Blade pewnie jeszcze wyjdzie no i pewnie nigdy nie zaczne tego NiohaNo podobno nie trzeba, bo poza smaczkami jest to nowa historia. I z tego co mówią gameplay bije poprzednie części na głowę.
Zazdroszczę Ci, że to przed Tobązbieram się żeby zagrać w COE33

ja się przymierzam, tylko nie mam siły przebrnąć przez ostatnie dlc do nioh 2... za długie toKtoś gra w Nioh 3?
Mam zamiar wbić platyneZazdroszczę Ci, że to przed Tobą![]()