Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Piękna sprawa i zostały mi 4 tykwy. Finałowy boss idealny nie ma co. Mój GOAT.Polecam sobie go masterować w odzwierciedleniu siły razem z Sową i Genichiro. Satysfakcja niesamowita jak nauczysz się ich do perfekcji i pokonujesz bez otrzymania obrażeńIshin zrobiony za pierwszymPiękna sprawa i zostały mi 4 tykwy. Finałowy boss idealny nie ma co. Mój GOAT.
Ishin zrobiony za pierwszymPiękna sprawa i zostały mi 4 tykwy. Finałowy boss idealny nie ma co. Mój GOAT.

Az taki gangster to nie jestem, ale pomysł zacny.Polecam sobie go masterować w odzwierciedleniu siły razem z Sową i Genichiro. Satysfakcja niesamowita jak nauczysz się ich do perfekcji i pokonujesz bez otrzymania obrażeń
W sekiro ostatnio grałem ponad rok temu. Coś tam pamiętałem, ale w tej grze najważniejsze wyczucie, jak to się ogarnie to jest dużo łatwiej. Z rozjebanym padem grałem w dooma i celownik mi uciekał w lewo. To bylo coś
Pamięć mięśniowa, ja się boję Ishina tego skurwesyna i powrotu do tej napierdalanki, do tego pada musiałbym zmienić, bo mój już samoczynnie do góry gałkę pcha i jeden górny przycisk się zacina, ten od blokowania właśnie, a tam to gejm over.
W Sekiro najgorzej mi szło z gier FS ale udało się przejść calutkie. Kupię pada nowego to raz jeszcze pierdolnę.

To teraz Lies of P i opanuj parowanie bo mi to średnio wychodziłoAz taki gangster to nie jestem, ale pomysł zacny.
W sekiro ostatnio grałem ponad rok temu. Coś tam pamiętałem, ale w tej grze najważniejsze wyczucie, jak to się ogarnie to jest dużo łatwiej. Z rozjebanym padem grałem w dooma i celownik mi uciekał w lewo. To bylo coś![]()
Powiem ci, że pinokio nie siadł mi zbytnio. Okienko na parowanie z tego co pamiętam bardzo małe.To teraz Lies of P i opanuj parowanie bo mi to średnio wychodziło
Mi przypasował, jak wydadzą edycję kompletną to odrazu kupuje bo DLC nie ruszałem. Platyna też jakaś ciężka do wbicia nie jest.Powiem ci, że pinokio nie siadł mi zbytnio. Okienko na parowanie z tego co pamiętam bardzo małe.