Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pamiętaj zawahanie to przegrana

Pamiętaj zawahanie to przegrana![]()
Przeciwników też nie można lekceważyć, nawet kurczak potrafi być potężnym przeciwnikiem. 
Z moim starym by nie były takie mądre przykład z wczoraj. Woła mnie podniecony bo nowe noże kupił i mówi kurła cza wypróbować kurna ida no królika zabić po czym serio poszedł zabić i wypatroszyć królika na obiadOj zapomniałam jak boli śmierć, kasa i punkty uciekająPrzeciwników też nie można lekceważyć, nawet kurczak potrafi być potężnym przeciwnikiem.
![]()

NożemZ moim starym by nie były takie mądre przykład z wczoraj. Woła mnie podniecony bo nowe noże kupił i mówi kurła cza wypróbować kurna ida no królika zabić po czym serio poszedł zabić i wypatroszyć królika na obiad![]()
U nas na działce dziadek siekierą operował.Z moim starym by nie były takie mądre przykład z wczoraj. Woła mnie podniecony bo nowe noże kupił i mówi kurła cza wypróbować kurna ida no królika zabić po czym serio poszedł zabić i wypatroszyć królika na obiad![]()
Mój ś.p. dziadek gołymi rękoma łeb odrywał.NożemU nas na działce dziadek siekierą operował.

Królikowi łba nie obcinasz tylko podwieszasz za nogi i walisz kijem w łebNożemU nas na działce dziadek siekierą operował.
Nie pamiętam czy tak robił, ale porcjował siekierą. Metod ogłuszania też pewnie jest kilka.Królikowi łba nie obcinasz tylko podwieszasz za nogi i walisz kijem w łeb
Ależ ta gra jest zajebista, dawać sekiro 2 kurwie!Dojdzie jakieś nowe dlc czy cuś?Będzie Lies of Peak edycja kompletna. Narazie zapowiedziana na switcha ale kwestia czasu aż dają na inne platformy.
to dzięki za recke, bo kiedyś odebrałem na epic games za darmo i bym w końcu ograł, a czytałem, że zajebiście trudne.Gram teraz w NiOH1. Spodziewałem się gówna na poziomie LoTF, a to całkiem dobra gierka jest. Fajne połączenie zarządzania staminą poprzez bloki, uniki i odpowiednie zbieranie energii po każdym ataku. Bossowie nie są jacyś turbo trudni jak dotąd, ale też stanowią wyzwanie, bo mają ataki, których nie można (bądź jest super ciężko) i trzeba je blokować, natomiast z drugiej strony są też kombinacje, które potrafią zeżreć całą staminę i wtedy jesteśmy podatki na krytyka. Fajnie już pierwszy boss uczył tych mechanik, bo na początku jak typowy soulsiarz próbowałem wszystko zrolować, a tak się nie da i ginąłem raz za razem. Trochę urytujący jest system loota, bo wypada ogrom przedmiotów, które tak na prawdę sprzedaje się później za amritę (odpowiednik dusz/run, itp.) i nie ogarniam zbytnio system craftingu broni, ale chuj. Bez tego też gra się dobrze
to dzięki za recke, bo kiedyś odebrałem na epic games za darmo i bym w końcu ograł, a czytałem, że zajebiście trudne.
Nie, po prostu do tej pory DLC było osobno i to drogo bo 180 zł a teraz będzie na jednej płytce.Dojdzie jakieś nowe dlc czy cuś?
Dobry soulslike szwagier mi polecił
Tak to mod tylko pewnie trzeba mieć PC i pokombinować a ja mam tylko xboxa i PlayStationKozacko to wygląda. To są mody tak?
Jebańce od pcTak to mod tylko pewnie trzeba mieć PC i pokombinować a ja mam tylko xboxa i PlayStation

2028 dołączę do elityPC master race
![]()

Ja bym chciał pograć w Dark Souls 3 i Elden Ring Covernance Mod2028 dołączę do elity![]()
Widziałem te mody, też bym grał.Ja bym chciał pograć w Dark Souls 3 i Elden Ring Covernance Mod
PS. Nie wiedziałam, że Sowa robi mikiri 
Robi ale tylko wtedy jak lecisz na pałe bez myślenia. Jak rzucisz petardami albo po ataku to normalnie można użyć pchnięcia albo skilla z pchnięciem.Wszyscy bossowie lecą za pierwszym razem. Jedynie sowa (sekretny) zrobiony za drugim. Świetne mam podejście bo ostatnim razem miałem więcej zgonów. Zachowawcza walka jest dobra, ale teraz lecę bardzo agresywnie i to chyba najlepsza taktyka. Został już tylko Ishin.PS. Nie wiedziałam, że Sowa robi mikiri
![]()
Ja po prostu chciałem go pchnąć, ale on pchnął mnie mocniej.Robi ale tylko wtedy jak lecisz na pałe bez myślenia. Jak rzucisz petardami albo po ataku to normalnie można użyć pchnięcia albo skilla z pchnięciem.