Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

1785096199230.jpeg

Ishin zrobiony za pierwszym :antonio: Piękna sprawa i zostały mi 4 tykwy. Finałowy boss idealny nie ma co. Mój GOAT.
:tiphatb:
Pamięć mięśniowa, ja się boję Ishina tego skurwesyna i powrotu do tej napierdalanki, do tego pada musiałbym zmienić, bo mój już samoczynnie do góry gałkę pcha i jeden górny przycisk się zacina, ten od blokowania właśnie, a tam to gejm over.
W Sekiro najgorzej mi szło z gier FS ale udało się przejść calutkie. Kupię pada nowego to raz jeszcze pierdolnę.

Polecam sobie go masterować w odzwierciedleniu siły razem z Sową i Genichiro. Satysfakcja niesamowita jak nauczysz się ich do perfekcji i pokonujesz bez otrzymania obrażeń
Az taki gangster to nie jestem, ale pomysł zacny.
:tiphatb:
Pamięć mięśniowa, ja się boję Ishina tego skurwesyna i powrotu do tej napierdalanki, do tego pada musiałbym zmienić, bo mój już samoczynnie do góry gałkę pcha i jeden górny przycisk się zacina, ten od blokowania właśnie, a tam to gejm over.
W Sekiro najgorzej mi szło z gier FS ale udało się przejść calutkie. Kupię pada nowego to raz jeszcze pierdolnę.
W sekiro ostatnio grałem ponad rok temu. Coś tam pamiętałem, ale w tej grze najważniejsze wyczucie, jak to się ogarnie to jest dużo łatwiej. Z rozjebanym padem grałem w dooma i celownik mi uciekał w lewo. To bylo coś :tellmemore:

Az taki gangster to nie jestem, ale pomysł zacny.

W sekiro ostatnio grałem ponad rok temu. Coś tam pamiętałem, ale w tej grze najważniejsze wyczucie, jak to się ogarnie to jest dużo łatwiej. Z rozjebanym padem grałem w dooma i celownik mi uciekał w lewo. To bylo coś :tellmemore:
To teraz Lies of P i opanuj parowanie bo mi to średnio wychodziło

Nie często robię platynę więc nie mając jej w planach grałem od tak. Kupiłem u handlarzy części maski i ładowałem sobie po 5 punktów by mieć siłę ataku większą. :beczka: No ale naszło mnie jednak na platynę i to był błąd bo miałem w pizde 25 punktów expa. Ponad 100 koła za punkt to w cholere czasu schodziło. Zrobiłem speedruna do ng+2 i jakoś uzbierałem przez 3 godziny.
1000055094.jpg
1000055100.jpg
:conorsalute:

Nie często robię platynę więc nie mając jej w planach grałem od tak. Kupiłem u handlarzy części maski i ładowałem sobie po 5 punktów by mieć siłę ataku większą. :beczka: No ale naszło mnie jednak na platynę i to był błąd bo miałem w pizde 25 punktów expa. Ponad 100 koła za punkt to w cholere czasu schodziło. Zrobiłem speedruna do ng+2 i jakoś uzbierałem przez 3 godziny. View attachment 154836View attachment 154837:conorsalute:
Witam w klubie dżentelmenów :blablabla:

Serio odpadłeś? Mi siadło mocno.
Po waszych opiniach mocno nagrzałem się na ten tytuł. Nie wiem co mi w nim nie podeszło, ale z racji tego, ze lubię czyścić mapę tutaj chyba ilość walk zaczęła nużyć. Może wrócę jeszcze przed TBoD jak znajdę czas.

Po waszych opiniach mocno nagrzałem się na ten tytuł. Nie wiem co mi w nim nie podeszło, ale z racji tego, ze lubię czyścić mapę tutaj chyba ilość walk zaczęła nużyć. Może wrócę jeszcze przed TBoD jak znajdę czas.
Side questy akurat są słabe, fakt. Fabuła jest mocna i ma momenty - same walki z posiadaczami Eikonów są przezajebiste.
Ja zrobiłem prawie wszystko i zeszło mi nieco ponad 50h. Pewnie jeszcze kiedyś wrócę, bo są dwa DLC.

Ponoć cyfra tylko.

Dla mnie ta gra wygląda jakoś tak generycznie, nowa Onimusha zapowiada się ciekawiej.

Jeśli to prawda to wysiadam. Brak języka już sprawia, że nie dam zarobić żółtkom, którzy leją na nas ciepłym moczem. Jedyna opcją na ten moment jest kupno z drugiej ręki. Przy następnej generacji może ogram jak będę miał dobrego PC. Oczywiście spiraconą wersję

Nie trzeba być Rockstarem, już ostatnio Techland nowego DL dał tylko w cyfrze, BG3 wyszło tylko w ilości limitowanej na płycie.

Remedy z AW2 chciało zrobić to samo, ale sprzedaż zweryfikowała.
No być może tak jest. Ja na to patrzę przez mój pryzmat. Nie ma płyty=nie kupuje gry. Takich jak ja jest pewnie trochę i wydawcy o tym wiedzą bo to dla nich stratne pieniądze. Dying light też chciałem kupić ale wydali bez płyty to niech się walą.

Back