Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

Od Nioh też się odbiłem. Męczyłem żeby dojść do końca, sprawdzam którego Bossa skończyłem a tu dopiero jakieś 30 procent. Dałem sobie spokój

DS1 (all bosses + DLC) zrobione na tak popierdolonych zasadach:
  • poziom postaci zablokowany na SL1 (brak możliwości awansu)
  • bez łuków, kusz i materiałów miotanych
  • bez piromancji, zaklęć i cudów dystansowych
  • bez uników i skoków z unikiem
  • bez kroków wstecznych
  • bez wylogowywania się w celu dezagresji wrogów ani resetowania pozycji
  • bez trafień od wrogów
  • bez śmierci z rąk wrogów (wyjątkiem jest pierwsza walka z Seathem – to zaprogramowana przez grę śmierć
:ponymindfuck::brainoverload:

DS1 (all bosses + DLC) zrobione na tak popierdolonych zasadach:
  • poziom postaci zablokowany na SL1 (brak możliwości awansu)
  • bez łuków, kusz i materiałów miotanych
  • bez piromancji, zaklęć i cudów dystansowych
  • bez uników i skoków z unikiem
  • bez kroków wstecznych
  • bez wylogowywania się w celu dezagresji wrogów ani resetowania pozycji
  • bez trafień od wrogów
  • bez śmierci z rąk wrogów (wyjątkiem jest pierwsza walka z Seathem – to zaprogramowana przez grę śmierć
:ponymindfuck::brainoverload:

No i po co ja sie pytam? 0 przyjemności z gry tylko stres.

No i po co ja sie pytam? 0 przyjemności z gry tylko stres.

Tacy ludzie od coraz bardziej pojebanych challenge'y są takim samym fenomenem jak speedrunnerzy. Jedni i drudzy przechodzą jedną te same gry przez lata, co już samo w sobie jest ostro pojebane. Myślę, że oni mają trochę inne pojęcie o tym co sprawia przyjemność plus YT daje im platformę by się popisywać i mieć jakiś tam rozgłos.
Po części to rozumiem, bo sam lubię trudne gry, staram się je przechodzić bez OP buildów, summonów, a ktoś mógłby zapytać po co. Zamiast się zrelaksować, niech gra się sama toczy, ja spędzałem godziny na uczeniu się trudnego bossa, właśnie po to żeby mieć tę satysfakcję. Myślę, że oni mają podobnie. Wyznaczasz sobie cel i cieszysz, gdy uda ci się zrealizować, a cały stres zostaje wynagrodzony :wink:

1776057661564.png

ściągałem z dodirepacks możliwe, że tak jak w filmie, nie pamiętam już, pamietam, że tego patcha na pewno miałem,
tak obejrzałem w skrócie chyba tak to włączałem na 90%
Ja nie mam PC ale brat ma i jakbym wcześniej się zorientował to pokombinowałbym żeby zobaczyć jak na kompie śmiga.
I jak co podtrzymuje opinie że Bloodborne gdyby nie DLC to nic specjalnego oprócz klimatu ale troche go niszczy to że w większości lokacji nic nie widać.

Back