Ludwiczek
UFC Middleweight
Ja kiedyś chciałem zagrać ale jak zobaczyłem ile tam pucharków jest do zdobycia to zrezygnowałem
Do platyny?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja kiedyś chciałem zagrać ale jak zobaczyłem ile tam pucharków jest do zdobycia to zrezygnowałem
Ta, tam jest tego ogrom i ponoć bardzo ciężkie do wbicia.Do platyny?
Ta, tam jest tego ogrom i ponoć bardzo ciężkie do wbicia.

Wiem ale lubie wszystko za co sie zabieram robić najlepiej jak tylko możnaW każdej grze, w którą grasz, wbijasz platynę? Wiesz, nie jest to obowiązkowe do przejścia![]()
Wiem ale lubie wszystko za co sie zabieram robić najlepiej jak tylko można

DS1 (all bosses + DLC) zrobione na tak popierdolonych zasadach:
- poziom postaci zablokowany na SL1 (brak możliwości awansu)
- bez łuków, kusz i materiałów miotanych
- bez piromancji, zaklęć i cudów dystansowych
- bez uników i skoków z unikiem
- bez kroków wstecznych
- bez wylogowywania się w celu dezagresji wrogów ani resetowania pozycji
- bez trafień od wrogów
- bez śmierci z rąk wrogów (wyjątkiem jest pierwsza walka z Seathem – to zaprogramowana przez grę śmierć
![]()
No i po co ja sie pytam? 0 przyjemności z gry tylko stres.

Stellar blade 2 ma mieć dużą zmianę. Nie będzie sexownej bohaterki tylko sexowny gnojek![]()
Stellar Blade 2 powstaje, ale fani powinni uzbroić się w cierpliwość? Szef Shift Up mówi jasno, jak idą prace
Stellar Blade 2 został oficjalnie ogłoszony przez Shift Up już jakiś czas temu. Jednak wygląda na to, że na pierwszą prezentację trzeba będzie jeszcze poczekać.www.ppe.pl

Albo potężny gej z Białej RawskiejStellar blade 2 ma mieć dużą zmianę. Nie będzie sexownej bohaterki tylko sexowny gnojek![]()

Tutaj jaki świr

Jest już całkiem niezła emulacja, ja przeszedłem właśnie na pc i fajnie to kulało, 60fps i tak dalej.Sony niespodziewanie zapowiedziało że Bloodborne dostanie animowany film
Sekiro dostaje Anime
Film Elden Ring w produkcji
Jeszcze poproszę pc port BB i będę zadowolony![]()
Najlepsze, że jakby te tępe pały wydały natywną wersje na PS5, to mogliby rozbić bank. Ale lepiej robić jakieś woke gównaJest już całkiem niezła emulacja, ja przeszedłem właśnie na pc i fajnie to kulało, 60fps i tak dalej.

Akurat gram w Bloodborne bo chciałem przetestować młotNajlepsze, że jakby te tępe pały wydały natywną wersje na PS5, to mogliby rozbić bank. Ale lepiej robić jakieś woke gówna![]()

Jeszcze lepsza akcja, fan czy fani robili projekt remaster na pc w 60 klatkach to sony zagroziło pozwem i cała praca do koszaNajlepsze, że jakby te tępe pały wydały natywną wersje na PS5, to mogliby rozbić bank. Ale lepiej robić jakieś woke gówna![]()

Też niedawno przechodziłem, chociaż musiałem użyć moda bo się woksele twarzy jebałyJest już całkiem niezła emulacja, ja przeszedłem właśnie na pc i fajnie to kulało, 60fps i tak dalej.
Instalowałeś mniej więcej tym sposobem?Jest już całkiem niezła emulacja, ja przeszedłem właśnie na pc i fajnie to kulało, 60fps i tak dalej.
Instalowałeś mniej więcej tym sposobem?
Ja nie mam PC ale brat ma i jakbym wcześniej się zorientował to pokombinowałbym żeby zobaczyć jak na kompie śmiga.ściągałem z dodirepacks możliwe, że tak jak w filmie, nie pamiętam już, pamietam, że tego patcha na pewno miałem,
tak obejrzałem w skrócie chyba tak to włączałem na 90%