Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

Ręcznie robione do tego
1000018071.gif
Ciekawe czy będzie jednorazowe czy mają jakieś plany na serię . Na koniec ostatniego odcinka dają zwastiun sekiro 2 :antonio:

Wątpię by dali to im popsuć, ale z drugiej strony nie jedni dali się zarazić tym gównem.
Kurde aż mam w głowie scenariusz na drugie Sekiro.
Wilk został shura ale udało mu sie to stłumić i obczaił że Ashina przejęta przez aliantów jest w totalnej ruinie niczym UK po zalewie islamu i musi odbić królestwo. Mogliby też zrobić zamek Ashina lepszym, dodać generałów na bossów bo to była trochę bezbarwna lokacja.

Kurde aż mam w głowie scenariusz na drugie Sekiro.
Wilk został shura ale udało mu sie to stłumić i obczaił że Ashina przejęta przez aliantów jest w totalnej ruinie niczym UK po zalewie islamu i musi odbić królestwo. Mogliby też zrobić zamek Ashina lepszym, dodać generałów na bossów bo to była trochę bezbarwna lokacja.
No smaka żeś zrobił na to. Potencjał jest na rozbudowanie tego świata. Dodać jeszcze lepszy silnik graficzny i system walki który na pewno byłby podrasowany. Swoją drogą sekiro ma już kilka lat a ceny wydania na ps4 szaleją.

No smaka żeś zrobił na to. Potencjał jest na rozbudowanie tego świata. Dodać jeszcze lepszy silnik graficzny i system walki który na pewno byłby podrasowany. Swoją drogą sekiro ma już kilka lat a ceny wydania na ps4 szaleją.
Kupowałem na ps4 z polską okładką i musiałem się trochę naszukać a dodatkowo zabulić ponad 2 stówy gdzie za takiego GoW czy inne gry na ps4 dasz najwyżej 40 zł i masz

Słyszał ktoś o Crimson Desert?
Popularne to dosyć a walka eyglsda na solidny full contact

Cytat:
ZALETY: Na początku chciał bym zaznaczyć że gra ma wiele do zaoferowania nie jest ona taka zła jak wielu graczy ją opisuje mamy dużo interakcji z wieloma NPC oraz system dzięki któremu możemy tworzyć oraz ulepszać nasze wyposażenie do tego dochodzi niemały otwarty świat jak że i wiele różnych zagadek do rozwiązania. Gra też posiada bogatą fabułę co pozwala nam wcielić się w role naszej postaci.

WADY: Niestety z żalem oraz wołaniem o pomstę do nieba musze przyznać że sterowanie jest strasznie niewygodne przez co wielu doświadczonych graczy uważa za duży minus dla gry, nie wspominając już o samych walkach z bossami są one według mnie strasznie nie sprawiedliwe, hit boxy to żart a większość ataków nie jesteśmy w stanie zablokować, uniknąć czy też z parrować przez co każda walka z takowym przeciwnikiem jest frustrująca, oczywiście można by na początku wymaksować umiejętności postaci przez co starcia były by o wiele łatwiejsze, ale bądźmy szczerzy, kto chce spędzać dziesiątki jak nie setki godzin tylko po to żeby pokonać 1 albo 2 bossa tylko po to żeby na trzecim spędzić znowu kilka godzin na walce

PODSUMOWANIE: Gra sama w sobie nie jest zła posiada wiele plusów jak i minusów, ale bądźmy szczerzy ze sobą deweloperzy spędzili ok. 7 lat na produkcji i jestem pewien że mogli zrobić to 100 razy lepiej niż jest teraz, bo to co otrzymaliśmy po 7 latach można uznać za wczesną wersje tak naprawdę gry niż za ukończony produkt mam nadzieje ze w niedalekiej przyszłości będą wprowadzane zmiany jak chodź by z samymi hitboxami czy tez z systemem obrony gracza

Grę polecam przejść jest ciekawa i wciągająca aczkolwiek proponuje wstrzymać się z zakupem warto poczekać na jakąś przecene lub kupić klucz do gry z zewnętrznej strony internetowej. Tyle ode życzę wszystkim graczom miłej rozgrywki.

Pozdrawiam.

Ja pewnie spróbuję za jakiś rok jak połatają i stanieje

ło panie powariowali teraz
View attachment 143343
spiracone
UUUUŁŁŁAAA to jakieś niebezpieczne crackowanie, jednak wolę kupić bo to crack udający denuvo, wyłącza pewne funkcje obronne (nie samego antywirusa a znacznie głębiej) samego procesora.
Za niebezpieczne jak dla mnie.
Za długo patrząć w otchłań... wiadomo co możę być dalej.
To jakieś nowoczesne bardzo ingerujące w specyfikę nie tylko windows ale także sprzętu rozwiązanie.
Ludzie piszą, że warto się w to bawić jak masz oddzielnego kompa tylko do gier nie połączonego do sieci.
:gsp:
Poczekam na promkę.

Dla mnie to już za dużo kombinacji, tu gość proponuje jedynie w takim przypadku się w to bawić:
no, 1. Install only os and your essential softwares in c drive and create a image backup. Keep game and os image and other things on d. After downloading go offline for few days until you finish game. Then nuke efi boot partion and c drive from a bootable usb. Reinstall from image it only takes few minutes, if worried about datatheft.
2. full safe is disconnecting all personal drives booting via a spare SSD with cracked game and playing game if you want to come back to main personal drive disconnect spare cracked game drive, Can switch whenever you want. if got a hard to remove nvme drive, move personal data to ssd. detach ssd when booting on nvme cracked game drive. when booting on personal ssd you can keep the cracked nvme drive attached, to it.
:korwinlaugh:

UUUUŁŁŁAAA to jakieś niebezpieczne crackowanie, jednak wolę kupić bo to crack udający denuvo, wyłącza pewne funkcje obronne (nie samego antywirusa a znacznie głębiej) samego procesora.
Za niebezpieczne jak dla mnie.
Za długo patrząć w otchłań... wiadomo co możę być dalej.
To jakieś nowoczesne bardzo ingerujące w specyfikę nie tylko windows ale także sprzętu rozwiązanie.
Ludzie piszą, że warto się w to bawić jak masz oddzielnego kompa tylko do gier nie połączonego do sieci.
:gsp:
Poczekam na promkę.
Ja tam jednak wolę kupić i mieć spokój bo raz na jakiś czas można sobie pozwolić

Ja tam jednak wolę kupić i mieć spokój bo raz na jakiś czas można sobie pozwolić
Ogólnie takie gry jak DS Elden, Sekiro czy pinokio mam swoje wiadomo, nie chciałem za bardzo przed zagraniem płacić za małpiszona, bo coś mi to może nie przypasić.
Stellar blade kupię ale po promocji.

Ogólnie takie gry jak DS Elden, Sekiro czy pinokio mam swoje wiadomo, nie chciałem za bardzo przed zagraniem płacić za małpiszona, bo coś mi to może nie przypasić.
Stellar blade kupię ale po promocji.
Za Black Myth Wukong dałem prawie 3 stówy a po zagraniu to według mnie 150 za tą grę to max co mógłbym teraz dać.

Jak pod jakimiś filmikami na YT próbowałem merytorycznie napisać co mi się w tej grze nie podoba to w odpowiedzi skośni sie tak zesrali pisząc i kwiczać jaki to masterpiece i że skandal braku tytułu GOTY a ja to w ogóle się nie znam i powinienem conajwyżej w minecrafta grać.

Back