Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
. Zamówiłem też docka do steam decka i ponoć pady z ps4 działają ze steam deckiem, więc niedługo też będę testował. Plejaka póki co nie chce mi się znosić z sypialniGrałem na normalu i nie było to jakoś skomplikowane.Dotarłem do punktu krytycznego. Ramon Salazar ... No nie mogę pokonać tego kurwia. Nie dość, że mam mało amunicji to czytam, że trzy razy trzeba go nożem pierdolnąć, a mi nawet raz się nie udało wpierdalajac w niego magazynek magnum.
Też gram na normalu, ale w pewnym momencie kusiło mnie zmniejszyć poziom. Nie wiem ogólnie jak chuja ubilem. Na koniec napierdalałem w niego od niechcenia, czekając jak mi łeb upieroli i wczytam kolejny raz sejwa, a tu mi się scenka odpaliła jak gad pada martwyGrałem na normalu i nie było to jakoś skomplikowane.

Planuje się zabrać za 4 czeka w folii , ale dziś wjeżdża Stalker , więc muszę przełożyć rezydentaTeż gram na normalu, ale w pewnym momencie kusiło mnie zmniejszyć poziom. Nie wiem ogólnie jak chuja ubilem. Na koniec napierdalałem w niego od niechcenia, czekając jak mi łeb upieroli i wczytam kolejny raz sejwa, a tu mi się scenka odpaliła jak gad pada martwy
Ogólnie gra jest kapitalna i to chyba najdłuższy Resident, jestem na 14 rozdziale, a plejka pokazuje mi 29 godzin.
daj znaka jak Stalker bo hype jest duży. Jaki masz sprzęt?Planuje się zabrać za 4 czeka w folii , ale dziś wjeżdża Stalker , więc muszę przełożyć rezydenta
Jaki masz sprzęt?
Realne w chuj 
Prawie jak soulsy.Zapodałem stalker 2 i w przeciągu 1 godziny zginąłem kilkanaście razyRealne w chuj
![]()
ja to samoZapodałem stalker 2 i w przeciągu 1 godziny zginąłem kilkanaście razyRealne w chuj
![]()

Gram na xboxie series x , nie posiadam peceta , na konsoli działa spoko jak dla mnie solidne 7,5 na 10 po kilku godzinach grania , wiele od gry nie oczekiwałem, dla fanów pozycja obowiązkowa, ja fanem nie jestem lubię poprostu te klimaty , nie zmienia faktu że gra wymaga kilku patchydaj znaka jak Stalker bo hype jest duży. Jaki masz sprzęt?
Teraz silent hill do ogrania a zaraz potem stalker. Jednak to wszystko dopiero po wbiciu ostatniego levelu na Elden ring. Obecnie 590 i robię po 15 na dzień.
Taka choroba. Muszę wszystko robić "do końca"

Ja zrobiłem wszystkie questy i zebrałem wszystkie przedmioty (nawet rare dropy bronie itd.) to też moje zboczenie, ale level to już ponad moje siłyTaka choroba. Muszę wszystko robić "do końca"
Platyna i ostatni lvl plus questy i wszystkie przedmioty to każdorazowo obowiązek ,a jaka ekonomia. Jedna gra na pół roku.
Z nowym "wałkiem" idzie szybko.Ja zrobiłem wszystkie questy i zebrałem wszystkie przedmioty (nawet rare dropy bronie itd.) to też moje zboczenie, ale level to już ponad moje siły
Czyżby reflasz z części pierwszej? Wiele lat oczekiwania i nie dowiezie? Ogram i tak z sentymentu. Może coś jeszcze poprawią do tego czasu.W Stalkiera2 gracie?
Jak dla mnie po 8h gry to jest rozczarowanie dekady a jestem fanem starej serii - strzelanie ciulate, optymalizacja taka, że mi grzeje 7900XTX do 95 stopni a grafika wcale nie jest jakaś zajebista, błędów w cholerę - trzaeba na łtki czekać.
Zona i klimat są super ale gra wali biednym budżetem - Ukraince chyba przejebały ten hajs, który dostali od Microsoftu na produkcję.
Czyżby reflasz z części pierwszej? Wiele lat oczekiwania i nie dowiezie? Ogram i tak z sentymentu. Może coś jeszcze poprawią do tego czasu.
Nie, bo nie pojebało mnie na tyle żeby w dzisiejszych czasach płacić za niezoptymalizowaną grę w dniu premiery i jeszcze ściągać pierdyliard GB patch day one w stylu obecnych CoDów.W Stalkiera2 gracie?
Jak dla mnie po 8h gry to jest rozczarowanie dekady a jestem fanem starej serii - strzelanie ciulate, optymalizacja taka, że mi grzeje 7900XTX do 95 stopni a grafika wcale nie jest jakaś zajebista, błędów w cholerę - trzaeba na łtki czekać.
Zona i klimat są super ale gra wali biednym budżetem - Ukraince chyba przejebały ten hajs, który dostali od Microsoftu na produkcję.

ile, 6 stów? w chuj jak za sam kolor tyle dać. Ten pad od x'a w wersji pro to przynajmniej dokoksowany solidnie i można w nim wymieniać elementyCałkiem ładny ten pad - na żywo prezentuje się lepiej.
Szkoda, że to mimo wszystko zwykły dual i się nie pokusili o żadne ulepszenie.
View attachment 114481View attachment 114482
Zobacz sobie ile kosztuje pad do ps5 z wymiennymi elementami.ile, 6 stów? w chuj jak za sam kolor tyle dać. Ten pad od x'a w wersji pro to przynajmniej dokoksowany solidnie i można w nim wymieniać elementy

369 - czyli tyle ile normalny dualsense.ile, 6 stów? w chuj jak za sam kolor tyle dać. Ten pad od x'a w wersji pro to przynajmniej dokoksowany solidnie i można w nim wymieniać elementy
I ponoć jest chuja warty patrząc na stosunek cena/jakość.Zobacz sobie ile kosztuje pad do ps5 z wymiennymi elementami.![]()
Z dwa lata temu 1300369 - czyli tyle ile normalny dualsense.
6 stów to może skalperzy sobie życzą.
I ponoć jest chuja warty patrząc na stosunek cena/jakość.