Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
DLCPrzeszedłem RE4. Finałowa walka trwała chyba z 30 sekund. Najebałem jak szalony prawie 30 pocisków do magnum, którego nie użyłem ani razu w grze, bo oszczędzałem na finał. Ale kasa była to kupiłem jeszcze wyrzutnie rakiet. 2 pociski + 3 strzały z magnum. The end![]()
369 za dual sense? Ja pierdole. 49 euro u mnie kosztuje. A ps5 30th digital 699 euro. 8 dni temu było za 499 przez krótki czas, niestety nie zdążyłem dorwać.369 - czyli tyle ile normalny dualsense.
6 stów to może skalperzy sobie życzą.
I ponoć jest chuja warty patrząc na stosunek cena/jakość.
Szczerze to ograłem tylko oryginały lata temu, kupiłem sobie teraz bo za grosze a chętnie bym to raz jeszcze pyknął. Świetna historia. Andromedy nie tknąłem. Na kolejną nie czekam.Odświeżasz sobie przed trzecią częścią?
![]()

kto nie grał na epic za grosze
View attachment 114525
Chyba piątąOdświeżasz sobie przed trzecią częścią?
![]()
1, 2, 3 i Andromeda są wydane 
Kolega podzielił uczciwie tę serię:Chyba piątą1, 2, 3 i Andromeda są wydane
![]()

Bo nas w Polsce jebią na hajs najbardziej ze wszystkich369 za dual sense? Ja pierdole. 49 euro u mnie kosztuje. A ps5 30th digital 699 euro. 8 dni temu było za 499 przez krótki czas, niestety nie zdążyłem dorwać.

U nas tak ze wszystkim. Ostatnio kupiłem w Dubaju pewna część za 360 z przesyłką. W Polsce 600.Bo nas w Polsce jebią na hajs najbardziej ze wszystkich
Biorąc pod uwagę, że sieciówki sprzedają duale czasami za 229 zł widać jak dużą dopierdalają marże.
Ja tam czekam na zjazd ceny zwykłej ps5, rozważam zakup bo ps4 sprzedałem i mam pusto pod tv.Się zastanawiam czy brać playke 30th edycję, bo dzisiaj znalazłem za 600 euro. Czy to pójdzie jeszcze do góry.
Gdybym nie miał ps5 to na pewno kupiłbym ta edycję. Nostalgia to siła nie do przecenienia.Ja tam czekam na zjazd ceny zwykłej ps5, rozważam zakup bo ps4 sprzedałem i mam pusto pod tv.
Ale kurwa no nie wiem czy warto dla tych 5 gier co mnie interesują.
Straszna jest ta generacja jak chodzi tytuły na wyłączność i jakieś uber hity.
tfu jebane remastery remasterów
A co do 30th pewnie za jakiś czas będzie gorącym towarem (nie wiem jaki nakład tego sony zrobiło) ale jak masz gotówkę na wydanie i nie wiesz w co ją wsadzić to chyba warto
Pójdzie tylko pytanie ile.Się zastanawiam czy brać playke 30th edycję, bo dzisiaj znalazłem za 600 euro. Czy to pójdzie jeszcze do góry.
To już w ogóle crossgeny.Gow gówno, horizon gówno i to by było na tyle. No i jeszcze gt7 ale to w gruncie rzeczy odgrzewany kotlet tak od części trzeciej. Już mnie nie grzeje.

Tu chyba nie bez przyczyny jest fakt że gra będzie na premierę w game passie

chcą chociaż na waciki zarobićTu chyba nie bez przyczyny jest fakt że gra będzie na premierę w game passie![]()
Ciekawe czy premiera wiosną 2025 na PlayStation w ogóle dojdzie do skutku. Albo w ogóle skasują albo Sony każe im sprzedawać to gówno za 1/3 cenychcą chociaż na waciki zarobić
U mnie jedynka na switchu czeka już od jakiegoś czasu ale zawsze coś po drodze wpadniePiękna sobota
View attachment 114692

Muzyka w napisach końcowych, przyprawia mnie o gęsią skórkę. Kłaniam się w pas, za stworzenie tak wspaniałej produkcji![]()
RDR2, ależ to była wspaniała przygoda. Dla mnie dzieło kompletne
Postacie, klimat, stworzony świat, dialogi, muzyka.
Dosłownie czuję smutek, że przygody nastąpił koniec.
Ta gra to dzieło sztuki. Pod kątem dopracowania i dopieszczenia świata to jest absolutny GOAT
Teraz poświęcę trochę czasu na podziwiniu świata, bo byłem skupiony na misjach fabularnych. Porobię sobie jakieś zadania poboczne, ale jednocześnie kusi mnie, by od nowa zacząć przygodę.Teraz poświęcę trochę czasu na podziwiniu świata, bo byłem skupiony na misjach fabularnych. Porobię sobie jakieś zadania poboczne, ale jednocześnie kusi mnie, by od nowa zacząć przygodę.