GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Przeszedłem RE4. Finałowa walka trwała chyba z 30 sekund. Najebałem jak szalony prawie 30 pocisków do magnum, którego nie użyłem ani razu w grze, bo oszczędzałem na finał. Ale kasa była to kupiłem jeszcze wyrzutnie rakiet. 2 pociski + 3 strzały z magnum. The end :boystop:

Przeszedłem RE4. Finałowa walka trwała chyba z 30 sekund. Najebałem jak szalony prawie 30 pocisków do magnum, którego nie użyłem ani razu w grze, bo oszczędzałem na finał. Ale kasa była to kupiłem jeszcze wyrzutnie rakiet. 2 pociski + 3 strzały z magnum. The end :boystop:
DLC

369 - czyli tyle ile normalny dualsense.
6 stów to może skalperzy sobie życzą.

I ponoć jest chuja warty patrząc na stosunek cena/jakość.
369 za dual sense? Ja pierdole. 49 euro u mnie kosztuje. A ps5 30th digital 699 euro. 8 dni temu było za 499 przez krótki czas, niestety nie zdążyłem dorwać.

kto nie grał na epic za grosze
1732236342706.png

Odświeżasz sobie przed trzecią częścią?
:beczka:
Szczerze to ograłem tylko oryginały lata temu, kupiłem sobie teraz bo za grosze a chętnie bym to raz jeszcze pyknął. Świetna historia. Andromedy nie tknąłem. Na kolejną nie czekam.
:roberteyeblinking:

369 za dual sense? Ja pierdole. 49 euro u mnie kosztuje. A ps5 30th digital 699 euro. 8 dni temu było za 499 przez krótki czas, niestety nie zdążyłem dorwać.
Bo nas w Polsce jebią na hajs najbardziej ze wszystkich :siara:
Biorąc pod uwagę, że sieciówki sprzedają duale czasami za 229 zł widać jak dużą dopierdalają marże.

Bo nas w Polsce jebią na hajs najbardziej ze wszystkich :siara:
Biorąc pod uwagę, że sieciówki sprzedają duale czasami za 229 zł widać jak dużą dopierdalają marże.
U nas tak ze wszystkim. Ostatnio kupiłem w Dubaju pewna część za 360 z przesyłką. W Polsce 600.

Się zastanawiam czy brać playke 30th edycję, bo dzisiaj znalazłem za 600 euro. Czy to pójdzie jeszcze do góry.

Się zastanawiam czy brać playke 30th edycję, bo dzisiaj znalazłem za 600 euro. Czy to pójdzie jeszcze do góry.
Ja tam czekam na zjazd ceny zwykłej ps5, rozważam zakup bo ps4 sprzedałem i mam pusto pod tv.
Ale kurwa no nie wiem czy warto dla tych 5 gier co mnie interesują.
Straszna jest ta generacja jak chodzi tytuły na wyłączność i jakieś uber hity.

tfu jebane remastery remasterów

A co do 30th pewnie za jakiś czas będzie gorącym towarem (nie wiem jaki nakład tego sony zrobiło) ale jak masz gotówkę na wydanie i nie wiesz w co ją wsadzić to chyba warto

Ja tam czekam na zjazd ceny zwykłej ps5, rozważam zakup bo ps4 sprzedałem i mam pusto pod tv.
Ale kurwa no nie wiem czy warto dla tych 5 gier co mnie interesują.
Straszna jest ta generacja jak chodzi tytuły na wyłączność i jakieś uber hity.

tfu jebane remastery remasterów

A co do 30th pewnie za jakiś czas będzie gorącym towarem (nie wiem jaki nakład tego sony zrobiło) ale jak masz gotówkę na wydanie i nie wiesz w co ją wsadzić to chyba warto
Gdybym nie miał ps5 to na pewno kupiłbym ta edycję. Nostalgia to siła nie do przecenienia.
@vitas co do gier masz rację. Na ps5 ograłem gry multiplatformowe a potencjalnie najlepsze moje gry tej generacji to będzie re4 MGS i silent hill. Gow gówno, horizon gówno i to by było na tyle. No i jeszcze gt7 ale to w gruncie rzeczy odgrzewany kotlet tak od części trzeciej. Już mnie nie grzeje.

Pójdzie tylko pytanie ile.
Gow gówno, horizon gówno i to by było na tyle. No i jeszcze gt7 ale to w gruncie rzeczy odgrzewany kotlet tak od części trzeciej. Już mnie nie grzeje.
To już w ogóle crossgeny.

Z exów póki co to:
Demons Souls
Returnal
FF Rebirth
FF16

Ratchet i Spiderman 2 też ok. I jak ktoś lubi platformówki to Astro. Silent Hill 2 i Stellar Blade jeszcze przede mną, ale niestety nie mam ostatnio weny.

BTW -obczajcie januszy biznesu, w ME jest za 399 :waldeklaugh:

@vitas zapomniałem o rebirth ale w gruncie rzeczy to też odgrzewany kotlet. Stellar Blade też jakiejś furory nie zrobiło choć to dość dobra gra. O reszcie można zapomnieć.

Ta gra to dzieło sztuki. Pod kątem dopracowania i dopieszczenia świata to jest absolutny GOAT

:conorsalute: Teraz poświęcę trochę czasu na podziwiniu świata, bo byłem skupiony na misjach fabularnych. Porobię sobie jakieś zadania poboczne, ale jednocześnie kusi mnie, by od nowa zacząć przygodę.

:conorsalute: Teraz poświęcę trochę czasu na podziwiniu świata, bo byłem skupiony na misjach fabularnych. Porobię sobie jakieś zadania poboczne, ale jednocześnie kusi mnie, by od nowa zacząć przygodę.

Tu podziwianie świata jest wręcz wskazane. Nie znam innej gry, gdzie potrafiłem spędzać godziny na łowieniu ryb, czy polowaniu i przez kilka godzin nawet żadnej misji głównej czy pobocznej nie wykonać. Same takie zwykłe czynności sprawiały przyjemność

Back