GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Dotarłem do punktu krytycznego. Ramon Salazar ... No nie mogę pokonać tego kurwia. Nie dość, że mam mało amunicji to czytam, że trzy razy trzeba go nożem pierdolnąć, a mi nawet raz się nie udało wpierdalajac w niego magazynek magnum.

Ale sprawiłem sobie odmulenie na jesienne wieczory. Jakiś czas temu kupiłem projektor blitzwolf bw-v5max żeby zrobić dzieciakom kino na podwórku i byłem w sumie w szoku jaką ma dobrą jakość za śmieszne 400 zł (promka z banggood, u nas jest droższy). Teraz wpadłem na pomysł żeby dokupić 100 cali ekran rozsuwany w kasecie (jakiś overmax za 250 zł). Kupiłem retro konsolę w kerfurze za 80 zł (taki stick na hdmi + 2 bezprzewodowe pady wyglądem przypominające te z ps4) i siekam z 4-letnim synem w gry z automatów z mojej młodości :antonio: . Zamówiłem też docka do steam decka i ponoć pady z ps4 działają ze steam deckiem, więc niedługo też będę testował. Plejaka póki co nie chce mi się znosić z sypialni

Attachments

• 20241116_200920.jpg
    20241116_200920.jpg
    114.3 KB · Views: 50
Dotarłem do punktu krytycznego. Ramon Salazar ... No nie mogę pokonać tego kurwia. Nie dość, że mam mało amunicji to czytam, że trzy razy trzeba go nożem pierdolnąć, a mi nawet raz się nie udało wpierdalajac w niego magazynek magnum.
Grałem na normalu i nie było to jakoś skomplikowane.

Grałem na normalu i nie było to jakoś skomplikowane.
Też gram na normalu, ale w pewnym momencie kusiło mnie zmniejszyć poziom. Nie wiem ogólnie jak chuja ubilem. Na koniec napierdalałem w niego od niechcenia, czekając jak mi łeb upieroli i wczytam kolejny raz sejwa, a tu mi się scenka odpaliła jak gad pada martwy :boystop:
Ogólnie gra jest kapitalna i to chyba najdłuższy Resident, jestem na 14 rozdziale, a plejka pokazuje mi 29 godzin.

Też gram na normalu, ale w pewnym momencie kusiło mnie zmniejszyć poziom. Nie wiem ogólnie jak chuja ubilem. Na koniec napierdalałem w niego od niechcenia, czekając jak mi łeb upieroli i wczytam kolejny raz sejwa, a tu mi się scenka odpaliła jak gad pada martwy :boystop:
Ogólnie gra jest kapitalna i to chyba najdłuższy Resident, jestem na 14 rozdziale, a plejka pokazuje mi 29 godzin.
Planuje się zabrać za 4 czeka w folii , ale dziś wjeżdża Stalker , więc muszę przełożyć rezydenta

Sony to są jednak zwykle kurwy. W odróżnieniu od tlou2 które miałem w abonamencie horizon zero dawn zniknął z mojej biblioteki ps plus i jest tylko możliwość pobrania odświeżonej wersji za ponad 200 PLN. Nie ma możliwości upgradu za 10$ do wersji ps5 jak było w przypadku gt7 lub tlou2. Mało tego nie mam nawet możliwości ściągnięcia wersji PS4 za którą w zasadzie zapłaciłem abonamentem. Małe żółte złodziejaszki.

daj znaka jak Stalker bo hype jest duży. Jaki masz sprzęt?
Gram na xboxie series x , nie posiadam peceta , na konsoli działa spoko jak dla mnie solidne 7,5 na 10 po kilku godzinach grania , wiele od gry nie oczekiwałem, dla fanów pozycja obowiązkowa, ja fanem nie jestem lubię poprostu te klimaty , nie zmienia faktu że gra wymaga kilku patchy

Taka choroba. Muszę wszystko robić "do końca" :beczka:
Platyna i ostatni lvl plus questy i wszystkie przedmioty to każdorazowo obowiązek ,a jaka ekonomia. Jedna gra na pół roku.
Ja zrobiłem wszystkie questy i zebrałem wszystkie przedmioty (nawet rare dropy bronie itd.) to też moje zboczenie, ale level to już ponad moje siły

W Stalkiera2 gracie?

Jak dla mnie po 8h gry to jest rozczarowanie dekady a jestem fanem starej serii - strzelanie ciulate, optymalizacja taka, że mi grzeje 7900XTX do 95 stopni a grafika wcale nie jest jakaś zajebista, błędów w cholerę - trzaeba na łtki czekać.

Zona i klimat są super ale gra wali biednym budżetem - Ukraince chyba przejebały ten hajs, który dostali od Microsoftu na produkcję.

W Stalkiera2 gracie?

Jak dla mnie po 8h gry to jest rozczarowanie dekady a jestem fanem starej serii - strzelanie ciulate, optymalizacja taka, że mi grzeje 7900XTX do 95 stopni a grafika wcale nie jest jakaś zajebista, błędów w cholerę - trzaeba na łtki czekać.

Zona i klimat są super ale gra wali biednym budżetem - Ukraince chyba przejebały ten hajs, który dostali od Microsoftu na produkcję.
Czyżby reflasz z części pierwszej? Wiele lat oczekiwania i nie dowiezie? Ogram i tak z sentymentu. Może coś jeszcze poprawią do tego czasu.

Czyżby reflasz z części pierwszej? Wiele lat oczekiwania i nie dowiezie? Ogram i tak z sentymentu. Może coś jeszcze poprawią do tego czasu.

Ograć trzeba bo jest GamePass za grosze ale jak dla mnie największe rozczarowanie 2024 chociaż gra ma momenty ale np. strzelanie jest bardzo słabe a to powino być zrobione zajebiście.

W Stalkiera2 gracie?

Nie, bo nie pojebało mnie na tyle żeby w dzisiejszych czasach płacić za niezoptymalizowaną grę w dniu premiery i jeszcze ściągać pierdyliard GB patch day one w stylu obecnych CoDów.:fjedzia:

Całkiem ładny ten pad - na żywo prezentuje się lepiej.
Szkoda, że to mimo wszystko zwykły dual i się nie pokusili o żadne ulepszenie.
462543920_1057346412840461_6163989011720891529_n.jpg
462560241_1237142277398390_6118471089102606785_n.jpg

ile, 6 stów? w chuj jak za sam kolor tyle dać. Ten pad od x'a w wersji pro to przynajmniej dokoksowany solidnie i można w nim wymieniać elementy
369 - czyli tyle ile normalny dualsense.
6 stów to może skalperzy sobie życzą.
Zobacz sobie ile kosztuje pad do ps5 z wymiennymi elementami. :usunto:
I ponoć jest chuja warty patrząc na stosunek cena/jakość.

Back