GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Różnice są minimalne, raz lepiej na PC, raz lepiej na PS4. Dla mnie spoko, obawiałem się,że konsola będzie bardzo odstawać. Też czekam aż jutro mi dostawa z Wieśkiem do salonu przyjedzie , mam nadzieje,że nikt nie zamuli i będę miał jutro

Jakby ktoś grał na PS 4, to proszę o danie znać czy śmiga w 60 fpsach, czy ten patch day one aż takiej poprawy nie daje.

Jakby ktoś grał na PS 4, to proszę o danie znać czy śmiga w 60 fpsach, czy ten patch day one aż takiej poprawy nie daje.
Wątpię. Jeżeli dobrze pamiętam, to redzi od razu zapowiadali, że na PS4/X1 będzie chodzić w 30fps.

Panowie kupilem lapka - nie jest to demon,ale w jakims wolny weekend bym sobie w cos pograł, wlaśnie tylko w co?
Co pojdzie ze starszych gier na tym sprzęcie: i7-4510U 4GB ram, GeForce GT 840 2 GB.
Ostatnie raz to chyba grałem w cs 1.6 na moim starszym lapku ;)

PS

Panowie kupilem lapka - nie jest to demon,ale w jakims wolny weekend bym sobie w cos pograł, wlaśnie tylko w co?
Co pojdzie ze starszych gier na tym sprzęcie: i7-4510U 4GB ram, GeForce GT 840 2 GB.
Ostatnie raz to chyba grałem w cs 1.6 na moim starszym lapku ;)
Paaanie... Wcale nie muszą być jakieś starsze gry. Ja na moim lapku (i5-3210M, 4GM ram, GT 630M) odpaliłem nawet Cień Mordoru. Więc spokojnie popykasz w Skyrim (chyba, że to już dla ciebie jest stara gra) i inne takie tam.

Skyrim przeszedlem z 10 razy na PC :) chodzi o to, że wypadłem z obiegu i nie wiem co wychodzilo z gier przez ostatnie kilka lat.

Skyrim przeszedlem z 10 razy na PC :) chodzi o to, że wypadłem z obiegu i nie wiem co wychodzilo z gier przez ostatnie kilka lat.
To niestety ja Ci nie pomogę. Też jakoś w okresie po Skyrim (którego przeszedłem raz i mi się znudził) nie kojarzę żadnej ciekawej gry na PC. Może Rome II?

@aqua zależy co lubisz. Mój prywatny top gier z ostatnich lat (choć niekoniecznie najnowszych):
- Mass Effect 1&2
- Dark Souls
- nowy XCOM
- Just Cause 2
- Wiedźmin 2
- Dragon Age Origins
- MK9
Ludzie polecają też: Red Dead Redemption, Batmany, Metro Last Light, Wolfensteina, Tomb Raidera, Shadow of Mordor, ale tych jeszcze nie ograłem.

@aqua zależy co lubisz. Mój prywatny top gier z ostatnich lat (choć niekoniecznie najnowszych):
- Mass Effect 1&2
- Dark Souls
- nowy XCOM
- Just Cause 2
- Wiedźmin 2
- Dragon Age Origins
- MK9
Ludzie polecają też: Red Dead Redemption, Batmany, Metro Last Light, Wolfensteina, Tomb Raidera, Shadow of Mordor, ale tych jeszcze nie ograłem.

Red Dead to chyba nie ta platforma :lol:

@aqua

Jak chcesz coś niezobowiązującego i lekkiego to polecam Mortal Kombata. Myślę, że na tym lapku nawet tego najnowszego dasz radę odpalić ;) ale ten z 2011 bodajże wg mnie jest lepszy.

Pany od Wieśka 3, mam pytanie. Jest na okładce, czy w instrukcji słowo o blokadzie grania w innych krajach, niż Polska? Pytam, bo kupiłem kiedyś polskie wydanie Skirima i na wyspach mi nie poszedł. Wiedźmin 2, za to chodził bez zarzutu.

Panowie parę pytań .Co lepsze xone czy ps4 (ufc i wiedźmin głównie).Lapotopy dość tanie na wiedźmina 3 jak się da.18 za niecałe 4 miechyprawdopodobnie kasy dostanę tyle co lapek/ps4 może parę stów więcej,a wszędzie słyszę widzę wiedźmin to nie zdzierżę tego .W ogóle jak ktoś ma na sprzedaż ps4 xone bez usterek to może zaoferować ,ale narazie tylko wstępną analizę podejmuję

U mnie sąsiad przyjął za mnie paczkę jak byłem w robocie, tyle, że sąsiad teraz w robocie i będzie wieczorem :( Jak żyć

Nie da rady, drzwi anty włamaniowe. Mógł kuźwa nie przyjmować jak wiedział, że go całymi dniami nie ma do chuja

Cóż za niefart, 50% patcha zostało, a za oknem napierdala burza, zaraz pewnie światło zgaśnie albo neta odłączą. Thanks, Obama !!!

Ja gram od wczoraj. Gra piekna ale nawet na PS4 sa bledy. Za kazdym razem gdy odpalam gre Gwinta dostaje blad CE-34878-0 ktory przesladowal juz wiele gier na PS4. Lipa.

Ja ok 1,5 h czochrałem w tą karciankę i bez problemów najmniejszych.Update był ?
Zrobiłem tylko jedną misję z głównego wątku, a tak to eksploracja tego Białego czy tam Nowego Sadu i side questy. Zero ścinki,bugów jak na razie.Giera prześliczna.Wybrałem opcje zachowania wyborów z W2 ale jak dotychczas nikt o nic nie pytał.

Back