Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten film to też jego dzieło?
Ten filmik został stworzony przez węgierskie studio Digic Pictures. Mają na koncie wiele świetnych CGI, ale dla mnie ten wiedźmiński najlepszyZapewne zrobiony przez Platige Image Tomka Bagińskiego
A prócz tego, zrobili między innymi sporo filmików do serii Assassin's Creed, ale mają też na rozkładzie CGI do Halo, Civilization V, Watch Dogs, Mass Effect 3 czy Darksiders. Ale jest takie jedno CGI, które należy do moich ulubionych i swego czasu wywarło na mnie spore wrażenie, i teraz zobaczyłem, że też jest ich autorstwa - Castlevania 2 :)Hubi, nie wiem czy to pytanie akurat do mnie, bo pewnie pijesz do konsoli nowej generacji, ale na PS3 wyglądało to tak: działała każda gra, ale filmy musiałeś mieć z regioonu (ja mam konsolę ze stanów i mi nie chodza nasze DVD, używane Diablo 3 działa nadal.Panowie, jak konsola ma wpisane : Regon Free, to normalnie będą śmigały wszystkie gierki? Te z PAL, którze sprzedają w Polsce też? Bo czytam sprzeczne informacje w necie.
Wszyscy grają oprócz Polski, arabusy to już prawie dwa tygodnie.Odpaliłem sobie na ps4 streamy z gier, a tam 50 ludzi gra w wieśka 3![]()
Ja znowu diablo wersja UE. Bordków grałem namiętnie kiedyś, potem po awarii dysku padł dysk z postacią więc olałem sprawę dostałem też wersje na vite ale jakoś odpada jak coś to zapro nick psn Whyducky@Minionek ja pykam ba PS3. Z "multi" gierek mam tylko Borderlands, Dark Souls(wiem wiem ale still), CoD 4 (ale nie wiem czy serwery dzialaja) GTA IV(podobnie jak z codem), Diablo 3 bez dodatku
Planuje wymienić Uncharted więc jak chcesz jakiś fajny tytuł do co-opa to daj znać :) ja poluje osobiscie na saints row'y
Ogrywam teraz GTA V i zostało mi do zrobienia 12 przypadkowych zdarzeń. Czy jest gdzieś możliwość sprawdzenia, które to i w jakich miejscach na mapie się znajdują ? Czy może jestem w czarnej dupie i muszę sprawdzać wszystkie po kolei na podstawie mapy z jakiegoś internetowego poradnika z pozaznaczanymi punktami aktywacji wszystkich owych zadań ?
Tyle, że ja po drodze przez fabułę zrobiłem już ponad 40 tych zadań i nie wiem, które jeszcze zostały mi do zrobienia (nie pamiętam już nawet, które wykonałem). Wiem tylko, że jest ich jeszcze 12.Osobiście pomagałem sobie w znajdowaniu zdarzeń poradnikiem do GTA V od Gry Online i Google. Szukałem w poradniku danego zdarzenia, wpisywałem miejscówkę (lub postać z danego zdarzenia) w google grafika i miałem odpowiedź ;)
Dafuq is that. To chyba po wypiciu jakiejś wyjątkowo paskudnej mikstury.Downgrade widoczny gołym okiem. Poniżej najnowsze zdjęcie Wiedźmina:
![]()
Tyle, że ja po drodze przez fabułę zrobiłem już ponad 40 tych zadań i nie wiem, które jeszcze zostały mi do zrobienia (nie pamiętam już nawet, które wykonałem). Wiem tylko, że jest ich jeszcze 12.
Powinien być jakiś spis tych misji w grze i odfajkowane te, które są już ukończone. Ale najwidoczniej "geniusze" z Rockstara się o to nie pokusili.
Ponad to, aktywacja tych zadań jest upierdliwa. Raz się pojawiają, a raz nie (niektóre są chyba nawet zależne od pory dnia). Przecież gdybym tak objechał teraz według poradnika wszystkie 60 miejsc ich aktywacji i na koniec się okazało, że jeszcze jakichś mi brakuje, bo się łaskawie nie aktywowały, to przecież by mnie szlag trafił.
Pewnie skojarzyłbym niektóre, ale na pewno nie wszystkie i stanęłoby na tym, że i tak musiałbym objechać lwią część miejsc aktywacji tych misji.W poradniku jest screen i opis zadania. Jesteś pewien, że na pewno nie skojarzylbyś nic po opisie? ;)
PS: Zaliczenie wszystkich misji nie jest wymagane do 100%. Chyba, że chcesz je zaliczyć dla własnej radości i satysfakcji :)
Ja nadupcam, mój PSN: LoganMMAPLKtoś jeszcze pyka na ps3 czy cohones ps4 i pc tylko?
Odnośnie wczytywania save'ów z Wieśka 2... Ciekawi mnie czy będzie coś na rzeczy, bo w powyższym trailerze pojawia się postać, o której losach decydujemy na końcu gry (pozwalamy żyć, bądź zabijamy). Ja w sumie i tak w Dziki Gon będę grał na konsoli, to nie wczytam save'ów... ale jak w trójce będę musiał z nim znowu walczyć, to trzymajcie mnie, bo ten skurwiel jest strasznie ciężki do pokonania. W sumie nie chciałem go zabijać, ale gdy przechodziłem grę drugi raz chciałem posmakować walki z nim.