Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mój DobrySort , zapomniałem napisaćnapisaćJa nadupcam, mój PSN: LoganMMAPL
Wątpię. Jeżeli dobrze pamiętam, to redzi od razu zapowiadali, że na PS4/X1 będzie chodzić w 30fps.Jakby ktoś grał na PS 4, to proszę o danie znać czy śmiga w 60 fpsach, czy ten patch day one aż takiej poprawy nie daje.
Paaanie... Wcale nie muszą być jakieś starsze gry. Ja na moim lapku (i5-3210M, 4GM ram, GT 630M) odpaliłem nawet Cień Mordoru. Więc spokojnie popykasz w Skyrim (chyba, że to już dla ciebie jest stara gra) i inne takie tam.Panowie kupilem lapka - nie jest to demon,ale w jakims wolny weekend bym sobie w cos pograł, wlaśnie tylko w co?
Co pojdzie ze starszych gier na tym sprzęcie: i7-4510U 4GB ram, GeForce GT 840 2 GB.
Ostatnie raz to chyba grałem w cs 1.6 na moim starszym lapku ;)
To niestety ja Ci nie pomogę. Też jakoś w okresie po Skyrim (którego przeszedłem raz i mi się znudził) nie kojarzę żadnej ciekawej gry na PC. Może Rome II?Skyrim przeszedlem z 10 razy na PC :) chodzi o to, że wypadłem z obiegu i nie wiem co wychodzilo z gier przez ostatnie kilka lat.
@aqua zależy co lubisz. Mój prywatny top gier z ostatnich lat (choć niekoniecznie najnowszych):
- Mass Effect 1&2
- Dark Souls
- nowy XCOM
- Just Cause 2
- Wiedźmin 2
- Dragon Age Origins
- MK9
Ludzie polecają też: Red Dead Redemption, Batmany, Metro Last Light, Wolfensteina, Tomb Raidera, Shadow of Mordor, ale tych jeszcze nie ograłem.

PS 4 i nawet nie ma co się rozpisywać. Dodam że miałem 5 czy 6 lat xboxa 360 a w przypadku xone i ps4 nie miałem nawet małego dylematu.Co lepsze xone czy ps4
Wchodź z drzwiami.U mnie sąsiad przyjął za mnie paczkę jak byłem w robocie, tyle, że sąsiad teraz w robocie i będzie wieczorem :( Jak żyć
no niby sterowniki aktualne :/
Ja gram od wczoraj. Gra piekna ale nawet na PS4 sa bledy. Za kazdym razem gdy odpalam gre Gwinta dostaje blad CE-34878-0 ktory przesladowal juz wiele gier na PS4. Lipa.