GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

To nie wiem. Trochę mnie zmartwiłeś, bo mam podobną konfiguracje jak Ty. Grę dopiero odpalam w czwartek jak wrócę do domu, mogę dać wtedy znać jak u mnie działa gra.

Nie no nie jest tak ze nie da sie grac ale delikatnie przycina

A czemu mialoby sie nie oplacac ? Ja gram juz z 3 miesiace w to, wszystkie rzeczy ktore zdobedziesz (zloto, postacie) zostana wiec warto zaczac wczesniej. ;)

Ja grałem póki co mam ograne 3 pierwsze epizody, zajebiście mi się podoba. Zaraz będę siadał do następnego ;). Krótka przerwa w Wiedźminie :).

Ja cały czas cisnę Wieśka :) Z chwilami przerwy na BF4. Gra jest wręcz genialna i moim zdaniem długo będziemy czekać, aż jakaś ją przebije.
Ciekawe czy na E3 powiedzą coś o nowym Mass Effect, ale jeśli on ma być robiony tak samo jak ostatnie Dragon Age, to już teraz mogę stwierdzić, że może to być najgorsza gra z serii. Obym się mylił i nie pójdą na łatwiznę a zrobią dobrego i wciągającego RPGa bez zapychania sztucznymi questami

Ja grałem póki co mam ograne 3 pierwsze epizody, zajebiście mi się podoba. Zaraz będę siadał do następnego ;). Krótka przerwa w Wiedźminie :).
Ulubione postacie ,do grania i nie do grania ?
Moje:Gregor ,Asher,Gared
Tylko wnerwia to czekanie na epizody

No wkurzające to jest, ale już tylko dwa zostały. Ja najbardziej lubię wątki Ashera i Rodrika, za to granie Mirą mnie denerwuje. Nie lubię wątków w Królewskiej Przystani.
Ciekawe czy zrobią kolejny sezon, ale pewnie tak, bo to żyła złota. Mogliby tylko silnik graficzny zmienić ;).

Ja strasznie chciałem w to pograć, ale nie mam czasu. Nawet nie zdołałem znaleźć czasu na TWD 2, a pierwszy sezon strasznie mnie wciągnął. Teraz i tak każda chwila na granie będzie poświęcona Wiedźminowi :cool:

No wkurzające to jest, ale już tylko dwa zostały. Ja najbardziej lubię wątki Ashera i Rodrika, za to granie Mirą mnie denerwuje. Nie lubię wątków w Królewskiej Przystani.
Ciekawe czy zrobią kolejny sezon, ale pewnie tak, bo to żyła złota. Mogliby tylko silnik graficzny zmienić ;).

Jeszcze mnie denerwuje,że cały czas jesteś w takiej sytuacji że bezradny w zasadzie.Wątek Rodrika spoko,ale wolę wątek Gareda po przemyśleniu ,bo coś może wskórać .Podobny do mnie dość (charakter,zachowanie).
Zobaczymy czy wybory będą jeszcze miały większy wpływ

Panowie po kilku latach nie grania w nic, znalazlem czas w ten weekend i zdobyłem się na odwage zagrać w Far Cry 4 - bawie sie cudnie ^^

457777804.jpg

JUTRO OFICJALNA ZAPOWIEDŹ FALLOUTA 4! - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92137
-------------------
Ponad to, krąży plotka o ujawnieniu Dark Souls 3 na E3 - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92135

Zajebisty news!
Po wyśmienitym bloodbornie czas na powrót w klimaty średniowiecza :]
Oby tylko obie gry nie wyszły w tym samym czasie, bo nie będzie tyle czasu, aby to wszystko poogarniać :D

Które 2 części heroesów najlepsze?W ogóle fajne strategi fantastyczne albo średniowieczne?Do 6 dych

Dla mnie 3 i 5. 4 zyskała u mnie przy bliższym poznaniu. 1 raczej już niegrywalna, w 2 w ogóle nie grałem.

Back