GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Nowy Assasin's Creed zapowiedziany. Kogoś wgl interesuje? Osobiście nie zamierzam tej gry kupić po ostatnim popisie z Unity...

Panowie nie ma na czym grać ( karta graficzna gt555m i procek i7 2 generacji) w co zainwestować?!:(

@up Assasin's Creed skończyłem na 3 która mnie zupełnie zniesmaczyła, więc nie mam problemu z tą grą :)

Całe forum ,zrzućcie się po zeta tygodniowo na mnie i będę miał na kompa/konsolę do wiedźmina ,nim się normalnie doczekam to wyjdzie 4 albo 5 część

A niech patchują do woli, ja kupię konsolę i Wieśka pewnie we wrześniu, wtedy chcę dostać doskonałą wersję :)

Ładna ta Kinia ;)

A propo Wiedźmina, w empiku jest promo Witcher 2 edycja rozszerzona za 30 nie oparłem się i kupiłem, grzech nie skorzystać z takiej okazji.

ja jestem ciekawy czy Witcher serio będzie takim hitem, są już gdzieś jakieś recenzje?
bo te wszystkie hity co wychodziły ostatnio to same kity, szczególnie na PS4

ja jestem ciekawy czy Witcher serio będzie takim hitem, są już gdzieś jakieś recenzje?
bo te wszystkie hity co wychodziły ostatnio to same kity, szczególnie na PS4

Jest pełno recenzji w sieci, jedna z nich była wrzucana na poprzedniej stronie tego tematu.

A propo Wiedźmina, w empiku jest promo Witcher 2 edycja rozszerzona za 30 nie oparłem się i kupiłem, grzech nie skorzystać z takiej okazji.

Za pudełkową to chyba warto tyle wydać, bo cyfrowa wersja w promocjach jest do nabycia nawet za 10 zł ;)

Chyba na każdym większym polskim portalu o grach są już recki.
GameSpot – 10/10
AusGamers – 10/10
Telegraph – 10/10
Eurogamer Polska - 10/10
GameInformer - 9,8/10
GameTrailers – 9,8/10
Meristation - 9,6/10
JeuxActu - 9,5/10
LaPS4 – 9,5/10
3DJuegos - 9,5/10
Vandal Online - 9,4/10
IGN – 9,3/10
PlayStation Trophies – 9,2/10
IGN Italy – 9,1/10
PSSite - 9/10
Everyeye.it - 9/10
PPE – 9/10
Metro – 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gram.pl – 8,5/10
PlayStation Official Magazine UK – 8/10
GamesRadar+ - 8/10
Destructoid – 8/10

no oceny różne gra dobra na pewno, ale czy wybitna?
pamiętam taki Dishonored czy Red Dead dostawały bardzo dobre oceny, a dla mnie to były tylko dobre gry

Bedzie się dało wrzucić zapis z dwójki? Wybory z Zabójców Królów będą miały jakieś znaczenie? Bo jak tak to biorę się za tą część od nowa. Jestem mocno niezadowolony z moich wyborów.

Bedzie się dało wrzucić zapis z dwójki? Wybory z Zabójców Królów będą miały jakieś znaczenie? Bo jak tak to biorę się za tą część od nowa. Jestem mocno niezadowolony z moich wyborów.

Podobno Będzieędzie. Tzn. w nieco niekonwencjonalny sposób. Gra po prostu zapyta Cię o Twoje wybory z poprzedniej części. Jeśli mowa o wersje konsolowe. Jeśli mowa o wersje pecetowe to chyba będzie jakaś symbioza z poprzednią grą, ale nie wiem.

Podobno Będzieędzie. Tzn. w nieco niekonwencjonalny sposób. Gra po prostu zapyta Cię o Twoje wybory z poprzedniej części. Jeśli mowa o wersje konsolowe. Jeśli mowa o wersje pecetowe to chyba będzie jakaś symbioza z poprzednią grą, ale nie wiem.
Mam nadzieję, że na pc będzie też opcja wskazania po prostu swoich wyborów. Nie mam za bardzo czasu na przechodzenie Wieśka 2.

Przecież nie każdy grał w poprzednie części, więc jakiś wybór musi być, albo jakiś standard nakreślony przez twórców.

Przecież nie każdy grał w poprzednie części, więc jakiś wybór musi być, albo jakiś standard nakreślony przez twórców.
Co nie znaczy, że kanon nakreślony przez twórców będzie mi pasował. Wolę po swojemu historię prowadzić historię. Dlatego się pytam...

Takie pytanie, na luźne gdybanie dla kogoś kto jest lepiej "obcykany" w tych sprawach. Mam komputer: 4 GB Ramu, karta GeForce GT 9600 1GB, procek AMD Phenom(tm) 9550 QuadCore 2.20GHz. Ile kosztowałoby mnie gdzieś przerobienie komputera tak, żeby Wiedźmin 3 śmigał na zalecanych?

Takie pytanie, na luźne gdybanie dla kogoś kto jest lepiej "obcykany" w tych sprawach. Mam komputer: 4 GB Ramu, karta GeForce GT 9600 1GB, procek AMD Phenom(tm) 9550 QuadCore 2.20GHz. Ile kosztowałoby mnie gdzieś przerobienie komputera tak, żeby Wiedźmin 3 śmigał na zalecanych?

Tu nie ma co przerabiać, sprzedać i kupić coś nowego.

Back