Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nowy Assasin's Creed zapowiedziany. Kogoś wgl? Osobiście nie zamierzam tej gry kupić po ostatnim popisie z Unity...
Ten okres ma spory potencjał, ale pewnie odniesienia do popkultury z tego okresu znajdą się w DLC.Nowy Assasin's Creed zapowiedziany. Kogoś wgl interesuje? Osobiście nie zamierzam tej gry kupić po ostatnim popisie z Unity...
ja jestem ciekawy czy Witcher serio będzie takim hitem, są już gdzieś jakieś recenzje?
bo te wszystkie hity co wychodziły ostatnio to same kity, szczególnie na PS4
A propo Wiedźmina, w empiku jest promo Witcher 2 edycja rozszerzona za 30 nie oparłem się i kupiłem, grzech nie skorzystać z takiej okazji.
tak, dobra gra, ale bardzo monotonnaRedemption?
Ignore
Już się bałem,że oni tak na serio z Kingą i Yen....
Bedzie się dało wrzucić zapis z dwójki? Wybory z Zabójców Królów będą miały jakieś znaczenie? Bo jak tak to biorę się za tą część od nowa. Jestem mocno niezadowolony z moich wyborów.
Mam nadzieję, że na pc będzie też opcja wskazania po prostu swoich wyborów. Nie mam za bardzo czasu na przechodzenie Wieśka 2.Podobno Będzieędzie. Tzn. w nieco niekonwencjonalny sposób. Gra po prostu zapyta Cię o Twoje wybory z poprzedniej części. Jeśli mowa o wersje konsolowe. Jeśli mowa o wersje pecetowe to chyba będzie jakaś symbioza z poprzednią grą, ale nie wiem.
Co nie znaczy, że kanon nakreślony przez twórców będzie mi pasował. Wolę po swojemu historię prowadzić historię. Dlatego się pytam...Przecież nie każdy grał w poprzednie części, więc jakiś wybór musi być, albo jakiś standard nakreślony przez twórców.
Takie pytanie, na luźne gdybanie dla kogoś kto jest lepiej "obcykany" w tych sprawach. Mam komputer: 4 GB Ramu, karta GeForce GT 9600 1GB, procek AMD Phenom(tm) 9550 QuadCore 2.20GHz. Ile kosztowałoby mnie gdzieś przerobienie komputera tak, żeby Wiedźmin 3 śmigał na zalecanych?
Hubi, jak na razie zanosi się na to, że PCtowcy zostali wyruchani przez CDPR.