Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

300_banner_625.jpg

Tym razem akcja skupi się na postaci Temistoklesa, który walczył z Persami w tym samym czasie, gdy Leonidas dzielnie odpierał ich ataki pod Termopilami.

Uuuuuu! Mega się cieszę! 300 to top 10 moich ulubionych filmów. Mam nadzieję, że staną na wysokości zadania i się nie rozczaruję.

o co taka larma? przecież info o tym filmie już chyba od dwóch czy trzech lat jest :-)

@Gaara

do tej pory ubolewam nad niewiedzą co niektórych :]

To zacznijcie oglądać serial Spartacus, bo podobnie jest realizowany, wszytko prawie na green boxie, ruchanie i mordobicie :D

Spartacusa oglądam wiadomo, nawet pierwszy sezon miał kiedyś wkurwiająca reklamę na głównej stronie MMARocks :)

Mi się podobał właśnie ten pierwszy oraz trzeci ustawiony w świecie Spartacusa na pierwszy w kolejności. Obecny najmniej ale sieka jest dobra i te inne rzeczy też dają radę :)

To inne seriale. Jestem fanem Rzymu ale Spartacus daje duuuużo radochy.

A do tego nasza rodaczka Viva Bianca

Viva_Bianca_8.jpg

bb109906812c85f03c0dee67c6ec8647.gif

Jak to rodaczka? :d z historycznych polecam The Tudors i The Borgias, mega mi sie podobały i genialne rola Meyersa czy jakoś tak jako Henryka 8

Prawie:

Viva Bianca urodziła się jako Viva Skubiszewski w Australii w 1983 roku. Jest córką słynnego kompozytora filmowego Cezarego Skubiszewskiego, który wyemigrował z Polski do Australii w 1974 roku.

Wczoraj właśnie z koleżką mieliśmy ostrą rozkminę, a mianowicie: co aktorzy to muszą mieć spokój, grać w tych scenach ruchania z zajebistymi dupkami i że też im fujary nie sterczą? To trzeba mieć opanowanie!

slowik --- no ale dubler też chłop, to też musi się opanować? :D

Arlovski -- ale czasami sceny są takie, że widać, że niby na golasa :D

No ale, że na golasa to widzisz to ty na ekranie. A na planie filmowym już nie dokońca aktorzy są na golasa. Magia kina:)

Jest też mnóstwo filmów, w których nie muszą udawać:-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Unsimulated_sex

Właśnie coś Shia LaBeouf wspominał że w najnowszym filmie Nymphomaniac który kręci Lars Von Trier sceny były "realistyczne" :) Nie wiem na ile było to zagranie pod publiczkę żeby wzbudzić zainteresowanie widzów hehe

http://www.filmweb.pl/film/Nymphomaniac-2013-629445

Antichrist 2009 This film by Lars von Trier features a scene of penetrative vaginal intercourse, and also includes graphically violent sexual imagery. Body doubles were used to make the film.

Byłem na tym w kinie:D Świetne przeżycie. Penis Willema Dafoe i takie tam atrkcje...

Back