Tym razem akcja skupi się na postaci Temistoklesa, który walczył z Persami w tym samym czasie, gdy Leonidas dzielnie odpierał ich ataki pod Termopilami.
Mi się podobał właśnie ten pierwszy oraz trzeci ustawiony w świecie Spartacusa na pierwszy w kolejności. Obecny najmniej ale sieka jest dobra i te inne rzeczy też dają radę :)
Viva Bianca urodziła się jako Viva Skubiszewski w Australii w 1983 roku. Jest córką słynnego kompozytora filmowego Cezarego Skubiszewskiego, który wyemigrował z Polski do Australii w 1974 roku.
Wczoraj właśnie z koleżką mieliśmy ostrą rozkminę, a mianowicie: co aktorzy to muszą mieć spokój, grać w tych scenach ruchania z zajebistymi dupkami i że też im fujary nie sterczą? To trzeba mieć opanowanie!
Właśnie coś Shia LaBeouf wspominał że w najnowszym filmie Nymphomaniac który kręci Lars Von Trier sceny były "realistyczne" :) Nie wiem na ile było to zagranie pod publiczkę żeby wzbudzić zainteresowanie widzów hehe
Antichrist 2009 This film by Lars von Trier features a scene of penetrative vaginal intercourse, and also includes graphically violent sexual imagery. Body doubles were used to make the film.
Byłem na tym w kinie:D Świetne przeżycie. Penis Willema Dafoe i takie tam atrkcje...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.