bartba
Maximum FC Super Heavyweight
Deep z końcu zagrał całkiem dobrą rolę... nie robił min a'la Las Vegas Parano czy Jack Sparrow :)Dobry potencjał był, ale coś nie do końca pykło.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Deep z końcu zagrał całkiem dobrą rolę... nie robił min a'la Las Vegas Parano czy Jack Sparrow :)Dobry potencjał był, ale coś nie do końca pykło.
Jaka wersja?Próbowałem wczoraj obejrzeć Batman vs Superman, ale po godzinie dałem sobie spokój.
Wyjątkowej klasy gówno.
Już jest hd od kilku dniJaka wersja?
Gone girlPoleci ktoś coś w stylu Shutter Island/Incepcji? Chodzi mi o grę aktorską, klimat i mindfuck.
Jakimś psychologicznym filmem czy komedią też bym nie pogardził :)
Tak jak pisał @mat01 Gone girl.Poleci ktoś coś w stylu Shutter Island/Incepcji? Chodzi mi o grę aktorską, klimat i mindfuck.
Daj znać po obejrzeniu co o nim sądzisz. Jestem ciekawy, czy ocena na FW zaniżona, czy też mi jakoś wyjątkowo podpasował.Gone girl obejrzałem kiedyś. Problem w tym, że chyba wszystkie mindfucki znane już obejrzałem. Wezmę się za ten "Dar" dzisiaj.
Odbijając od mindfucków co powiecie o: Filadelfia, Koneser, Polowanie, Lektor, Słaby punkt, Drive? Mam kilka wolnych dni i muszę się czymś zająć w tym czasie :D
Tylko Lektora chyba nie oglądałem, reszta jak najbardziej godna polecenia, a szczególnie klasyk jak Filadelfia.Odbijając od mindfucków co powiecie o: Filadelfia, Koneser, Polowanie, Lektor, Słaby punkt, Drive?
http://www.cda.pl/video/728004f4?wersja=720pPoleci ktoś coś w stylu Shutter Island/Incepcji? Chodzi mi o grę aktorską, klimat i mindfuck.
Odbijając od mindfucków co powiecie o: Filadelfia, Koneser, Polowanie, Lektor, Słaby punkt, Drive? Mam kilka wolnych dni i muszę się czymś zająć w tym czasie :D
720p z napisami, więcej szczegółów nie pamiętam.Jaka wersja?
720p z napisami, więcej szczegółów nie pamiętam.
"Pamiętnik znaleziony w Saragossie"- polski, stary jak świat, ale ciekawy. Chyba jeden z nielicznych naszych filmów docenianych "za granico".
Legion Samobojcow, polecam już jakiś leaked jest.
Interracial ? W sumie Margotka może być. Dajcie nazwę releasu.Tja, a w nim Margotka robi gałę Wilowi Szmitowi.
BLACKED.19.07.16.MARGO.CELEBRITY.LOVES.BIG.BLACK.COCK.HDripInterracial ? W sumie Margotka może być. Dajcie nazwę releasu.
Interracial ? W sumie Margotka może być. Dajcie nazwę releasu.
Czyli po prostu gore, nie slasher :)Film pod koniec zamienia się w znakomity slasher, gdy główna bohaterka nie wytrzymuje psychicznie(tzn nie ma tu tradycyjnego elementu slashera czyli nieznanego sprawcy).
Czyli po prostu gore, nie slasher :)
Slasher bo mamy motyw główny slashera: grupa osób jest po kolei mordowana przez zwyrodnialca. Do tego akcja dzieje się na wyspie, wśród rzek i jeziorek, a wiec na mysl przychodzą tradycyjne slashery obozowe.
Pamietaj, że nawet w Halloween morderca, Mike Meyers był znany, nie zawsze w slasherze spraca musi być tajemnicą(w kolejnych czesciach Koszmaru z Ulicy wiązów każdy nastolatek wie kim był Freddy).
Do elementu nieznanego sprawcy do ostatniej sceny powrócił Craven swoim genialnym Krzykiem.