Roshi
Roshi
co najwyzej rolke papieru toalatowego...A kupisz mi popcorn?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co najwyzej rolke papieru toalatowego...A kupisz mi popcorn?![]()
co najwyzej rolke papieru toalatowego...![]()
Ridley pokazuje cycki?![]()
Dziewczyna i morze | Film | 2024
Dziewczyna i morze (2024) Young Woman and the Sea - Jest rok 1926. Trudy podejmuje próbę przepłynięcia wpław kanału La Manche.www.filmweb.pl
Niezły. Puśćcie swoim kobitkom, jak będziecie potrzebować 2 godziny spokoju, a nie oderwą się od ekranu.
Ridley Scott?Ridley pokazuje cycki?
tych wole nie ogladac..Ridley Scott?
Dużo beki, fajnego fanserwisu, chemii między głównymi bohaterami i krwawych scen akcji? Ja się chyba w przyszłym tygodniu wybiorę.deadpool
dostałem dokładnie to czego oczekiwałem od tego filmu
![]()
Dokładnie, 2h mijają jak pstryknięcie, top rozrywka, sama scena otwierającaDużo beki, fajnego fanserwisu, chemii między głównymi bohaterami i krwawych scen akcji? Ja się chyba w przyszłym tygodniu wybiorę.
Czerstwy humor?deadpool
![]()
deadpool
![]()
Dużo beki, fajnego fanserwisu, chemii między głównymi bohaterami i krwawych scen akcji? Ja się chyba w przyszłym tygodniu wybiorę.
A jak dla mnie to chyba najsłabsza cześć Deadpoola, może dlatego że miałem kosmiczne oczekiwania i nie do końca zostały spełnione. No i podkreślić muszę że nawet najsłabszy Deadpool jest o wiele lepszy od niemal każdego filmu Marvela.Potwierdzam, wyjebiście się bawiłem. Czy ratuje to MCU? Wątpię... Mimo to polecam z całego serducha :)
P.S. Backstreet Boys![]()
Podobnie, z tym że nie miałem żadnych oczekiwań. Film mocno dla fanów, zbudowany mam wrażenie w większości na smaczkach, nawiązaniach, cameo i tak dalej. Plus już raczej nigdy nie pójdę na Marvela w dniu premiery, bo trafiłem na sali dość średnio i koło siebie oraz za sobą miałem dziewczyny, które na cały głos śmiały się z dosłownie każdego dialogu (dosłownie każdego, cała sala cicho, one się śmieją mocno na głos), a z niektórych scen piszczały, krzyczały. Mocno popsuło to odbiór filmu mam wrażenie.A jak dla mnie to chyba najsłabsza cześć Deadpoola, może dlatego że miałem kosmiczne oczekiwania i nie do końca zostały spełnione. No i podkreślić muszę że nawet najsłabszy Deadpool jest o wiele lepszy od niemal każdego filmu Marvela.
Już jest. Można oglądać.Wczoraj w polecanych na yt wyskoczył cały D & W full HD EN wiec pewnie zaraz pojawi się na RoshiTV![]()
poszedles na dubbing?Jak dla mnie ten Deadpool jest suchy jak żarty Khalidova zmiksowane z wywiadami z Pudzianem. I jeszcze Stuhr, ten żyjacy niestety. Qrwa nie dam rady do końca![]()
Nigdzie nie poszedłemposzedles na dubbing?![]()
Nie dość że TSa ogląda to jeszcze z dubbingiem...Nigdzie nie poszedłem![]()
Znając poprzednie części w życiu bym za to nie zapłacił :-DNie dość że TSa ogląda to jeszcze z dubbingiem...
Ja pierdole...
Nie ma na to usprawnienia...Znając poprzednie części w życiu bym za to nie zapłacił :-D
To wystarczyło, żeby upewnić się, że Deadpool to najbardziej cwelowska postać wśród tych wszystkich kolesi w lateksowych kombinezonachNie ma na to usprawnienia...![]()
To wystarczyło, żeby upewnić się, że Deadpool to najbardziej cwelowska postać wśród tych wszystkich kolesi w lateksowych kombinezonach![]()
A humor jeszcze bardziej sucharski niż w venomie?To wystarczyło, żeby upewnić się, że Deadpool to najbardziej cwelowska postać wśród tych wszystkich kolesi w lateksowych kombinezonach![]()
Tak wyczuwałem tutaj leciutko sektę Deadpoolies
Powiedziałbym, że próbują być jeszcze bardziej "zabawni"A humor jeszcze bardziej sucharski niż w venomie?