Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Niezły jak na film klasy C/D. Budżet wyniósł 200 mln $ (stawiam, że się nie zwróci) , mimo, że nie gra w nim żaden znany aktor, nazwiska azjatyckiego reżysera nic nie mówi, a lepsze efekty zrobiłaby Ilona Łepkowska wykorzystując dmuchawę do liści, robot kuchenny, zasłonę od prysznica i drewniany wychodek za stodoła.

Niezły. Puśćcie swoim kobitkom, jak będziecie potrzebować 2 godziny spokoju, a nie oderwą się od ekranu.

deadpool
:antonio:

dostałem dokładnie to czego oczekiwałem od tego filmu
:bleed:

Dużo beki, fajnego fanserwisu, chemii między głównymi bohaterami i krwawych scen akcji? Ja się chyba w przyszłym tygodniu wybiorę.

Potwierdzam, wyjebiście się bawiłem. Czy ratuje to MCU? Wątpię... Mimo to polecam z całego serducha :)

P.S. Backstreet Boys :heart:
A jak dla mnie to chyba najsłabsza cześć Deadpoola, może dlatego że miałem kosmiczne oczekiwania i nie do końca zostały spełnione. No i podkreślić muszę że nawet najsłabszy Deadpool jest o wiele lepszy od niemal każdego filmu Marvela.

A więc tak, większość pewnie zna ale czasami ktoś może nie znać więc wrzucam co ostatnio obejrzałem.

Mi się podobało, to amatorskie wykonanie mnie urzekło.

Nie wiem jakiej jakości jest audiobook bo nie słuchałem, wrzucam dla podstaw.

następnie dwa filmy, nie wiem w jakiej kolejności obejrzeć, pozostawiam to do indywidualnej oceny:

ten film był zaskakująco dobrze zrobiony (ale to pewnie większość już oglądała)

natomiast ostatnio to obejrzałem i jak ktoś czuje klimat to polecam:

A jak dla mnie to chyba najsłabsza cześć Deadpoola, może dlatego że miałem kosmiczne oczekiwania i nie do końca zostały spełnione. No i podkreślić muszę że nawet najsłabszy Deadpool jest o wiele lepszy od niemal każdego filmu Marvela.
Podobnie, z tym że nie miałem żadnych oczekiwań. Film mocno dla fanów, zbudowany mam wrażenie w większości na smaczkach, nawiązaniach, cameo i tak dalej. Plus już raczej nigdy nie pójdę na Marvela w dniu premiery, bo trafiłem na sali dość średnio i koło siebie oraz za sobą miałem dziewczyny, które na cały głos śmiały się z dosłownie każdego dialogu (dosłownie każdego, cała sala cicho, one się śmieją mocno na głos), a z niektórych scen piszczały, krzyczały. Mocno popsuło to odbiór filmu mam wrażenie.

To wystarczyło, żeby upewnić się, że Deadpool to najbardziej cwelowska postać wśród tych wszystkich kolesi w lateksowych kombinezonach:lesnarhappy:
adam-malysz-hamuj-sie-kurna-goral-janosik.jpg

Back