Jeff
PRIDE FC Middleweight
Miłego dnia ŁobuzieTak wyczuwałem tutaj leciutko sektę Deadpoolies
Powiedziałbym, że próbują być jeszcze bardziej "zabawni"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miłego dnia ŁobuzieTak wyczuwałem tutaj leciutko sektę Deadpoolies
Powiedziałbym, że próbują być jeszcze bardziej "zabawni"
Nie tylko na prime"Ministerstwo niebezpiecznych drani" jest na prime video. Nie jest to najambitniejsze kino ale do piwka po pracy może być. Na bank w pewnej piwnicy będzie seans za seansem bo duże chłopy grają
Na wieczór wzorcowe kino"Ministerstwo niebezpiecznych drani" jest na prime video. Nie jest to najambitniejsze kino ale do piwka po pracy może być. Na bank w pewnej piwnicy będzie seans za seansem bo duże chłopy grają
poszedles na dubbing?
Jedyny udany dubling to chyba w AiO: Misja KleopatraPamiętam jak oglądałem jedynkę, oczywiście napisy, dobrze się uśmiałem.
Później miałem okazję oglądać gdzieś w TV żeby sobie odświeżyć (dubbing) tak się zacząłem zastanawiać co to kurwa jest, i jak możliwe że tak się uśmiałem.
I zaraz sobie przypomniałem że to były napisy.. jaka to jest przepaść jeżeli chodzi o formę przekazu.
starych bajek disneya i do anime od GhibliJedyny udany dubling to chyba w AiO: Misja Kleopatra
A to nie wiem, nie oglądałem.starych bajek disneya i do anime od Ghibli
A to nie wiem, nie oglądałem.
Dubbing to najmniejszy problem DałnpoolaPamiętam jak oglądałem jedynkę, oczywiście napisy, dobrze się uśmiałem.
Później miałem okazję oglądać gdzieś w TV żeby sobie odświeżyć (dubbing) tak się zacząłem zastanawiać co to kurwa jest, i jak możliwe że tak się uśmiałem.
I zaraz sobie przypomniałem że to były napisy.. jaka to jest przepaść jeżeli chodzi o formę przekazu.
TVP Sportcos apokaliptycznego na wieczor?
Filmiki z UK polecam, bardzo dobry materiał z końca pewnej ery która już nie wróci... Postapo. A właściwie póki co - PreApo, ale zaraz się zmieni w postapocos apokaliptycznego na wieczor?
TVP Sport
pytalem o jakis dobry film katastroficzny ktorego nie widzialem..Filmiki z UK polecam, bardzo dobry materiał z końca pewnej ery która już nie wróci... Postapo. A właściwie póki co - PreApo, ale zaraz się zmieni w postapo
Kac Wawacos apokaliptycznego na wieczor?
Droga (2009).pytalem o jakis dobry film katastroficzny ktorego nie widzialem..
Teraz na poważnie: Wulkan (1997), Góra Dantego (1997), Stary posejdon, Rój (1978), Płonący wieżowiec (1974), zakładam że większość widziałeś raczej.cos apokaliptycznego na wieczor?
- Book of Eli/księga ocaleniapytalem o jakis dobry film katastroficzny ktorego nie widzialem..
Teraz na poważnie: Wulkan (1997), Góra Dantego (1997), Stary posejdon, Rój (1978), Płonący wieżowiec (1974), zakładam że większość widziałeś raczej.
ogladalem.Book of Eli/księga ocalenia
Cloverfield Lane 10 (cloverfield Paradox też był chyba dobry, plus jest jeszcze trzeci chynowy
Nowe to jest chyba Ciche miejsce: dzień pierwszy, ale mogę się mylić.Book of Eli/księga ocalenia
Cloverfield Lane 10 (cloverfield Paradox też był chyba dobry, plus jest jeszcze trzeci chynowy
To pozostaje najwspanialsza klasyka: Dzień niepodległościogladalem.
i Dzien zaglady do kompletu..To pozostaje najwspanialsza klasyka: Dzień niepodległości
Wspaniałe kinoi Dzien zaglady do kompletu..
@Roshi coś dopisałem staroci, a nuż widelec...- Book of Eli/księga ocalenia
- Cloverfield Lane 10 (cloverfield Paradox też był chyba dobry, plus jest jeszcze trzeci o podobnym tytule, ale hukowy)
- Zielona Pożywka (to jest konieczne żeby ogarnąć co się będzie dalej działo, choć to nie postapo, ale jak dla mnie jest, bo co za różnica czy katastrofa jest z zewnątrz, czy człowiek ją odpali)
- The Divide 2011
- The Survivalist 2015
- This Is The End 2013 (kompletnie odleciana komedia a'la postapo z Emmą Watson )
- 9 (bajka, ale uważaj)
- Delicatessen
- Francuski "Filar" - fundament pod "12 Małp"
-" Chłopiec i jego pies" - ogromna inspiracja dla serii Fallout
- Hardware 1999 (bodajże, zajebisty)
- Nazajutrz
- Pojutrze
- Obi-oba
- Rover
- Listy Martwego Człowieka
I takich kolesi w lateksie to ja szanuje. Wyobraźcie sobie, że Blade tańczy do Backstreet Boys?Ale klasyk zaraz będzie leciał na koniec niedzieli
Nie chcesz prowokować sztucznej inteligencji takimi słabymi wymogami... Mam nadziejęI takich kolesi w lateksie to ja szanuje. Wyobraźcie sobie, że Blade tańczy do Backstreet Boys?
No właśnie