Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Tak wyczuwałem tutaj leciutko sektę Deadpoolies:mamed:

Powiedziałbym, że próbują być jeszcze bardziej "zabawni"
Miłego dnia Łobuzie
Screenshot_20240802-131329_Samsung Internet.jpg

jutub mi podpowiedział... ta scena jest tak zajebista, że samą ją mogę oglądać wielokrotnie, a postać majora Grossa :antonio:
chyba pora na ponowny rewatch...

poszedles na dubbing? :waldeklaugh:

Pamiętam jak oglądałem jedynkę, oczywiście napisy, dobrze się uśmiałem.
Później miałem okazję oglądać gdzieś w TV żeby sobie odświeżyć (dubbing) tak się zacząłem zastanawiać co to kurwa jest, i jak możliwe że tak się uśmiałem.
I zaraz sobie przypomniałem że to były napisy.. jaka to jest przepaść jeżeli chodzi o formę przekazu.

Później miałem okazję oglądać gdzieś w TV żeby sobie odświeżyć (dubbing) tak się zacząłem zastanawiać co to kurwa jest, i jak możliwe że tak się uśmiałem.
I zaraz sobie przypomniałem że to były napisy.. jaka to jest przepaść jeżeli chodzi o formę przekazu.
Jedyny udany dubling to chyba w AiO: Misja Kleopatra :beczka:

Dubbing to najmniejszy problem Dałnpoola

Ja pierdole, włączyłem ten nowy film Ritchiego :juanlaugh:

O chuj, 20 minut i jebie czosnkiem aż mnie oczy pieką.

O tym właśnie mówiłem, że tragedią jest czerpanie wiedzy historycznej z tych gównianych "holiłudzkich" produkcji.

A weź podważ narrację to będziesz widział jaką jesteś nazistowską onucą :jarolaugh:

Oglądam dalej.

pytalem o jakis dobry film katastroficzny ktorego nie widzialem.. :eddieconspiracy:
- Book of Eli/księga ocalenia
- Cloverfield Lane 10 (cloverfield Paradox też był chyba dobry, plus jest jeszcze trzeci o podobnym tytule, ale hukowy)
- Zielona Pożywka (to jest konieczne żeby ogarnąć co się będzie dalej działo, choć to nie postapo, ale jak dla mnie jest, bo co za różnica czy katastrofa jest z zewnątrz, czy człowiek ją odpali)
- The Divide 2011
- The Survivalist 2015
- This Is The End 2013 (kompletnie odleciana komedia a'la postapo z Emmą Watson )
- 9 (bajka, ale uważaj)
- Delicatessen
- Francuski "Filar" - fundament pod "12 Małp"
-" Chłopiec i jego pies" - ogromna inspiracja dla serii Fallout
- Hardware 1999 (bodajże, zajebisty)
- Nazajutrz
- Pojutrze
- Obi-oba
- Rover
- Listy Martwego Człowieka

Last edited:
- Book of Eli/księga ocalenia
- Cloverfield Lane 10 (cloverfield Paradox też był chyba dobry, plus jest jeszcze trzeci o podobnym tytule, ale hukowy)
- Zielona Pożywka (to jest konieczne żeby ogarnąć co się będzie dalej działo, choć to nie postapo, ale jak dla mnie jest, bo co za różnica czy katastrofa jest z zewnątrz, czy człowiek ją odpali)
- The Divide 2011
- The Survivalist 2015
- This Is The End 2013 (kompletnie odleciana komedia a'la postapo z Emmą Watson )
- 9 (bajka, ale uważaj)
- Delicatessen
- Francuski "Filar" - fundament pod "12 Małp"
-" Chłopiec i jego pies" - ogromna inspiracja dla serii Fallout
- Hardware 1999 (bodajże, zajebisty)
- Nazajutrz
- Pojutrze
- Obi-oba
- Rover
- Listy Martwego Człowieka
@Roshi coś dopisałem staroci, a nuż widelec...

Back