Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
A Gracus zdradza wasze tajemnice..Chłop się za żabę przebiera i dlatego go spakowali do wora. Uwielbiam te prawilne gadki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Gracus zdradza wasze tajemnice..Chłop się za żabę przebiera i dlatego go spakowali do wora. Uwielbiam te prawilne gadki![]()
A Gracus zdradza wasze tajemnice..
W grudniu popołudniu.A ty kiedy ostatni raz waliles konia małolat?
W ogóle ktoś kojarzy tę sytuację? Podobno momentalnie filmik obiegł tzw "środowisko" MMA, bo Gracus nie był jeszcze wtedy frikiem. Ja usłyszałem dopiero o tym, jak Marcon wspomniał na programie clout.Gracek, czas na OF i stop "charakternym" pomówieniom.![]()
to jest chyba sprzed kilku lat bo jeżeli mi się nie popierdoliło to nawet z psychologiem to przerabiałW ogóle ktoś kojarzy tę sytuację? Podobno momentalnie filmik obiegł tzw "środowisko" MMA, bo Gracus nie był jeszcze wtedy frikiem. Ja usłyszałem dopiero o tym, jak Marcon wspomniał na programie clout.
Co tam u murzyńskiego? Wypadłem całkowicie z obieguto jest chyba sprzed kilku lat bo jeżeli mi się nie popierdoliło to nawet z psychologiem to przerabiał
-cwelicki miał mu pomalować pokój nie skończył nawet jednej ściany która i tak zrobił chujowo xDCo tam u murzyńskiego? Wypadłem całkowicie z obiegu
teraz dobre zmagania lecą https://raszei.eu/Co tam u murzyńskiego? Wypadłem całkowicie z obiegu
Coś mi się player zjebał po tym jak tydzień temu skasowałem przez przypadek przeglądarkę i teraz mi nie odpala strima, tylko czat widzę xDteraz dobre zmagania lecą https://raszei.eu/
Najlepsze jest to że chłop mi wyskoczył jak miał po 2k wyświetleń i odpisywał każdemu na komentarz, byk bykowi bykiem i legenda PomidorBaranekbożykiep który gładzi grzechy swiata co robi robote to klekajcie narody.![]()

odśwież kilka razy i powinno działaćCoś mi się player zjebał po tym jak tydzień temu skasowałem przez przypadek przeglądarkę i teraz mi nie odpala strima, tylko czat widzę xD
Koniec pewnej epoki. Andrzej dał podobno na papier.
Koniec pewnej epoki. Andrzej dał podobno na papier.
już pomijam fakt, że sam jest konfiturą a teraz będzie innym wytykał rozjebanie się 
A Ty dalej się podniecasz pierdami tej pały ktorej raz na kilka razy uda się powiedzieć coś zgodnego z prawdąjuż pomijam fakt, że sam jest konfiturą a teraz będzie innym wytykał rozjebanie się
![]()

Że Ty akurat głos zabierasz gdy jest mowa o szalonej to mnie nie dziwi, też lubisz w internecie pomawiać ludzi więc coś tam wspólnego macie#sztywniutko
#gitones
#KMWTW
![]()

Że Ty akurat głos zabierasz gdy jest mowa o szalonej to mnie nie dziwi, też lubisz w internecie pomawiać ludzi więc coś tam wspólnego macie
#Postać_Znana_Info_PrawdziweMordo, liczyłem na dobry komentarz ale nie aż taki.
Kogo ostatnio pomówiłem?
Pana Wielkiego Bu Masiaka?
No przecież to dobry chłopak,
zawsze dzień dobry na klatce mówił, skazany za porwanie ale przecież niewinny!
#stop_pomówieniom
#stop_politycznej_nagonce_na_sutenerów
#Niemcy_dajcie_Bule_azyl
#Free_Buła

Pamietaj jeszcze, że dzieci odwiedzał w domu dziecka jednocześnie kpiąc z ,,aferki" z Youtuberami zabawiającymi się z nieletnimi.Mordo, liczyłem na dobry komentarz ale nie aż taki.
Kogo ostatnio pomówiłem?
Pana Wielkiego Bu Masiaka?
No przecież to dobry chłopak,
zawsze dzień dobry na klatce mówił, skazany za porwanie ale przecież niewinny!
#stop_pomówieniom
#stop_politycznej_nagonce_na_sutenerów
#Niemcy_dajcie_Bule_azyl
#Free_Buła
Oj a jeszcze tzw. Wiedza operacyjna Policji, gdzie nie ma informatorów dawających na papier, a ci starsi z aktami w SB.Niech każdy zacznie od siebie i pokaże papierki :D
Przecież w necie każdy sztywniutki :)Oj a jeszcze tzw. Wiedza operacyjna Policji, gdzie nie ma informatorów dawających na papier, a ci starsi z aktami w SB.
To jest w ogóle takie jakieś błędne często przekonanie, że Polacy nie donoszą. PRL pod tym względem kompletnie zdemoralizował i to trwa do dzisiaj. Pracowałem w skarbówce. Ilość donosów, które dostawaliśmy była ogromna. Firma na firmę, sąsiad na sąsiada. A ci restauratorzy to już w ogóle. Otworzy się nowy lokal to od razu...
Tacy sztywni, że kije w dupie można łamać. A później się dziwią, że mają gości nad ranem.