KML
EFC Africa Lightweight
Dobre sportowo i markietingowo zestawienie. Większość polskich organizatorów typowo sportowych gal z chęcią, by takie coś wstawiła na ME swojej gali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Buła chce azylu.
Można się było spodziewać takiego ruchu, przy obecnych prześladowaniach ludzi przez reżim tuskaszenki taki Buła będzie następny w kolejce i albo coś rzuci na Nawrockiego, albo będzie siedział bez wyroku kilka lat

porównywanie polskich władz do Łukaszenki piękne naplucie w ryj wszystkim Białorusinom brawo ty!Można się było spodziewać takiego ruchu, przy obecnych prześladowaniach ludzi przez reżim tuskaszenki taki Buła będzie następny w kolejce i albo coś rzuci na Nawrockiego, albo będzie siedział bez wyroku kilka lat
Nie chciałem być, aż taki surowy w ocenieporównywanie polskich władz do Łukaszenki piękne naplucie w ryj wszystkim Białorusinom brawo ty!

Można się było spodziewać takiego ruchu, przy obecnych prześladowaniach ludzi przez reżim tuskaszenki taki Buła będzie następny w kolejce i albo coś rzuci na Nawrockiego, albo będzie siedział bez wyroku kilka lat

Takie historie, że Buła ma szanse na sprawiedliwy sąd, a jego znajomość z Nawrockim nie będzie miała żadnego znaczenia w całym ,,procesie" to możesz opowiadać w gronie uśmiechniętych razem z tucznikami i innymi oszołomami bo nikt normalny w to nie uwierzy widząc co tuskaszenko robi z polskim wymiarem sprawiedliwości#Free_Buła
#murem_za_Masiakiem
#stop_politycznej_nagonce_na_sutenerów
![]()

psycha już rozjebana xD
Trochę ludzi mam w ignorach, ale już wiem kto jest autorem posta na który odpowiedziałeś xdporównywanie polskich władz do Łukaszenki piękne naplucie w ryj wszystkim Białorusinom brawo ty!
kolega co lubi w losowych temat pierdolić o TuskuTrochę ludzi mam w ignorach, ale już wiem kto jest autorem posta na który odpowiedziałeś xd
Tu na forum jest kilku pro tusk i pro niemcy.... Tak zwanych skrytych niemców.kolega co lubi w losowych temat pierdolić o Tusku

Jak złapie niech trzyma dalejMam mały apel.
Panowie, chłopaki, jeśli w pewnym wieku małolata złapie was za przyrodzenie, pomyślcie o Pawle Jóźwiaku i jak z prezesa (w miarę szanowanej federacji sportów walki) stał się błaznem. Niech mózg da wam siłę. Mózg ten w głowie, nie w spodniach.
Wiadomo. Dojczland uber ales! Merkel ist mejne mutti.Tu na forum jest kilku pro tusk i pro niemcy.... Tak zwanych skrytych niemców.
www.polsatnews.pl
Buła chce azylu.

A niby czemu nie?Nikomu się paki nie życzy
Bo za to jest chuj w dupęA niby czemu nie?

Syn Gwoździa vs spakowany do wora gangus Malicha.