Fame MMA gala youtuberów

Gangsterzy XXI wieku, instagram, głosówki na czacie, groźby karalne na czatach. :muttley: Tacy sztywni, że kije w dupie można łamać. A później się dziwią, że mają gości nad ranem.
Mnie to rozpierdalają te glosowki, siedzisz gdzieś w towarzystwie, odpisujesz komuś czy cos, a ten ci wysyła 10 sekundową glosowke, nie wiem skąd się taka moda na to wzięła jakby pisać nie potrafili.

Mnie to rozpierdalają te glosowki, siedzisz gdzieś w towarzystwie, odpisujesz komuś czy cos, a ten ci wysyła 10 sekundową glosowke, nie wiem skąd się taka moda na to wzięła jakby pisać nie potrafili.
Ja wywaliłem messenger i wiele innych Apps z komórki. Na WhatsApp wiadomości wyciszone. Jak ktoś chce coś pilnie to zadzwoni.
Chociaż te głosówki w erze AI nie są takie złe, bo już paru ludzi złapałem na wiadomościach pisanych w chat gbt...

Gangsterzy XXI wieku, instagram, głosówki na czacie, groźby karalne na czatach. :muttley: Tacy sztywni, że kije w dupie można łamać. A później się dziwią, że mają gości nad ranem.
I tak i nie. W latach 90 nie mieli mediów społecznościowych, ale też byli przypałowi.

Ostatnio chyba na Focus tv leciał jakiś dokument kryminalny w którym jeden z oficerów wprost mówił, że gdyby tak mocno bandyci nieprzechwalali się publicznie kim są to mieliby trudniejszą robotę oraz gdyby tylko wtedy był trochę większy budżet (już nie mówiąc o śmiesznych limitach na paliwo)...

Te białe kołnierzyki w porównaniu do nich są ultraprofesj9nalni.

I tak i nie. W latach 90 nie mieli mediów społecznościowych, ale też byli przypałowi.

Ostatnio chyba na Focus tv leciał jakiś dokument kryminalny w którym jeden z oficerów wprost mówił, że gdyby tak mocno bandyci nieprzechwalali się publicznie kim są to mieliby trudniejszą robotę oraz gdyby tylko wtedy był trochę większy budżet (już nie mówiąc o śmiesznych limitach na paliwo)...

Te białe kołnierzyki w porównaniu do nich są ultraprofesj9nalni.
1000065656.jpg

Ale trochę racji Natanek ma.
"Natan Marcoń zwrócił uwagę na to, że Różal wspierał freaki, gdy te były najbardziej patologiczne. Kiedy pojawiła się nagonka, a FAME poszedł w stronę bardziej sportową, Różalski stał się największym przeciwnikiem freaków w całej Polsce:

"Nie szanuję go za hipokryzję. Nie wiem, czy to problemy natury psychicznej, czy brak trzymania własnego zdania, że ciągle zmienia zdanie. Różalski dołożył cegiełkę do stworzenia freak fightów.

Wystąpił w pierwszym programie w historii, komentował gale, występował w roli prowadzącego, komentującego. Tamte freaki były bardziej patologiczne, niż są teraz, tylko teraz jest nagonka. On wtedy to propsował, teraz uważa, że jest to złe" - stwierdził w FANSPORTU TV.
1000065677.jpg

Ale trochę racji Natanek ma.
"Natan Marcoń zwrócił uwagę na to, że Różal wspierał freaki, gdy te były najbardziej patologiczne. Kiedy pojawiła się nagonka, a FAME poszedł w stronę bardziej sportową, Różalski stał się największym przeciwnikiem freaków w całej Polsce:

"Nie szanuję go za hipokryzję. Nie wiem, czy to problemy natury psychicznej, czy brak trzymania własnego zdania, że ciągle zmienia zdanie. Różalski dołożył cegiełkę do stworzenia freak fightów.

Wystąpił w pierwszym programie w historii, komentował gale, występował w roli prowadzącego, komentującego. Tamte freaki były bardziej patologiczne, niż są teraz, tylko teraz jest nagonka. On wtedy to propsował, teraz uważa, że jest to złe" - stwierdził w FANSPORTU TV.View attachment 133342
Przecież ten marcon to powinien już dawno być wyjebany na margines, a sami robicie zasięgi takim typom którzy by zjedli własne gówno dla pieniędzy. Chłop co powinien być niżej w hierarchii niż taki Bińkowski jest propsowany bo wyzwa Różala, albo klepie walkę w pierwszej sekundzie i robi w chuja idiotów którzy wykupili ppv na galę z jego udziałem :DC:

Back