Fame MMA gala youtuberów

Kolega z Białej Rawskiej pyta o filmik jak Gracjan rusza skórą
1000000664-gif.132816

W ogóle ktoś kojarzy tę sytuację? Podobno momentalnie filmik obiegł tzw "środowisko" MMA, bo Gracus nie był jeszcze wtedy frikiem. Ja usłyszałem dopiero o tym, jak Marcon wspomniał na programie clout.
to jest chyba sprzed kilku lat bo jeżeli mi się nie popierdoliło to nawet z psychologiem to przerabiał

Co tam u murzyńskiego? Wypadłem całkowicie z obiegu
-cwelicki miał mu pomalować pokój nie skończył nawet jednej ściany która i tak zrobił chujowo xD
-kilka razy w tygodniu ma wjazd wszystkich możliwych służb bo jakiś gnój się nudzi i podając się za marjusa grozi zabiciem córki i samobójstwem
-jakimś cudem wyjebał się tak że ma podbite oko nie wiem czy to nie ta akcja
ogólnie raczej nudy

Że Ty akurat głos zabierasz gdy jest mowa o szalonej to mnie nie dziwi, też lubisz w internecie pomawiać ludzi więc coś tam wspólnego macie

Mordo, liczyłem na dobry komentarz ale nie aż taki.

Kogo ostatnio pomówiłem?

Pana Wielkiego Bu Masiaka?

No przecież to dobry chłopak,
zawsze dzień dobry na klatce mówił, skazany za porwanie ale przecież niewinny!

#stop_pomówieniom

#stop_politycznej_nagonce_na_sutenerów

#Niemcy_dajcie_Bule_azyl

#Free_Buła

Kogo ostatnio pomówiłem?

#stop_pomówieniom

#Niemcy_dajcie_Bule_azyl

#Free_Buła
#Postać_Znana_Info_Prawdziwe

#Jacek_Murański_Na_Ministra
:gabi_much_love:

Kogo ostatnio pomówiłem?

#stop_pomówieniom

#Niemcy_dajcie_Bule_azyl

#Free_Buła
Pamietaj jeszcze, że dzieci odwiedzał w domu dziecka jednocześnie kpiąc z ,,aferki" z Youtuberami zabawiającymi się z nieletnimi.
Jest takie słowo: chajzerować, ale słowo pasujące do tego forum to różalować.
Chociaż wątpię aby Chajzer robił wycieczki w których mógł rekrutować nowy narybek w domach dziecka, a ci bandyci to kto wie...

Niech każdy zacznie od siebie i pokaże papierki :D
Oj a jeszcze tzw. Wiedza operacyjna Policji, gdzie nie ma informatorów dawających na papier, a ci starsi z aktami w SB.

To jest w ogóle takie jakieś błędne często przekonanie, że Polacy nie donoszą. PRL pod tym względem kompletnie zdemoralizował i to trwa do dzisiaj. Pracowałem w skarbówce. Ilość donosów, które dostawaliśmy była ogromna. Firma na firmę, sąsiad na sąsiada. A ci restauratorzy to już w ogóle. Otworzy się nowy lokal to od razu...

Oj a jeszcze tzw. Wiedza operacyjna Policji, gdzie nie ma informatorów dawających na papier, a ci starsi z aktami w SB.

To jest w ogóle takie jakieś błędne często przekonanie, że Polacy nie donoszą. PRL pod tym względem kompletnie zdemoralizował i to trwa do dzisiaj. Pracowałem w skarbówce. Ilość donosów, które dostawaliśmy była ogromna. Firma na firmę, sąsiad na sąsiada. A ci restauratorzy to już w ogóle. Otworzy się nowy lokal to od razu...
Przecież w necie każdy sztywniutki :)

Back