Fame MMA gala youtuberów

Przecież ten marcon to powinien już dawno być wyjebany na margines, a sami robicie zasięgi takim typom którzy by zjedli własne gówno dla pieniędzy. Chłop co powinien być niżej w hierarchii niż taki Bińkowski jest propsowany bo wyzwa Różala, albo klepie walkę w pierwszej sekundzie i robi w chuja idiotów którzy wykupili ppv na galę z jego udziałem :DC:
#strumykTeam

Przecież ten marcon to powinien już dawno być wyjebany na margines, a sami robicie zasięgi takim typom którzy by zjedli własne gówno dla pieniędzy. Chłop co powinien być niżej w hierarchii niż taki Bińkowski jest propsowany bo wyzwa Różala, albo klepie walkę w pierwszej sekundzie i robi w chuja idiotów którzy wykupili ppv na galę z jego udziałem :DC:
Nikt go nie propsuje, bynajmniej nie ja. Wyskoczylo mi to na fejsie. Dla mnie jest zwykłym kiepem, ale kolejna sytuacja wytyka Różalowi jego hipokryzję.

Ale trochę racji Natanek ma.
"Natan Marcoń zwrócił uwagę na to, że Różal wspierał freaki, gdy te były najbardziej patologiczne. Kiedy pojawiła się nagonka, a FAME poszedł w stronę bardziej sportową, Różalski stał się największym przeciwnikiem freaków w całej Polsce:

"Nie szanuję go za hipokryzję. Nie wiem, czy to problemy natury psychicznej, czy brak trzymania własnego zdania, że ciągle zmienia zdanie. Różalski dołożył cegiełkę do stworzenia freak fightów.

Wystąpił w pierwszym programie w historii, komentował gale, występował w roli prowadzącego, komentującego. Tamte freaki były bardziej patologiczne, niż są teraz, tylko teraz jest nagonka. On wtedy to propsował, teraz uważa, że jest to złe" - stwierdził w FANSPORTU TV.View attachment 133342
Krytykuje Fame, ale nie Materle, który tam poszedł, za to Parobca już tak za Prime. On kocha wyświetlenia, robi wszystko aby było ich jak najwięcej. Jak ich nie będzie miał to zacznie gadać o tym, że ziemia jest płaska, albo że Kawulski ma romans z Kelnerem i Pudzianem...

Boże, ale ta pierwsza gala była nawet fajna, bo nietrenowali.
Takie zwykłe bijatyki jak na dożynkach.
A teraz to tak: ci trenerzy im w głowach namieszali.

Jak Fame chce to niech mi rzucą 20 koła to im podam jedno nazwisko które zrobi dobrą oglądalność i dobrze wypromuje na Europę, bynajmniej nie jest to Polak :jjsmile:

Hrabina niezłe teksty rzuca.

Jego kobita ma równie wysokie ego co i pan pisanka.

Podpisywanie się jakąś ksywką i to z dużej litery: "Hrabina" to jest jednak dosyć mocno pretensjonalne.

Widać, że pasują do siebie. Barabażyńca już ma chyba problem by sam przyciągać uwagę gawiedzi -- bo choć uwielbia atencję, to nigdy jakoś specjalnie wiele nie miał do zaproponowania. Ale jak zacznie razem z partnerką publicznie występować, to mogą zostać power couple dla konkretnego, specyficznego, grona odbiorców ;-) Całkiem jednak licznego -- warto zaznaczyć.

Był becks i victoria, był radzio i gosia, a teraz będzie Różi i Hrabina ;-)

jakby to powiedział/napisał pedzian pederator: "Polska gurom!!! Kibicuję!!!" ;-)

dociazator_dance-gif.106738

Prawilniak siedzący i zebrajacy cały dzień na tiktoku w stroju żabki i baletnicy.

Też znam paru asów z ciemnej strony barykady że gdzie nie pójdą to małpki, wiadra albo krajówka. Ale zazwyczaj mają banie zamkniętą na 2 rodzaje branż na krzyż które stoją takimi tematami to i nie dziwota że przy słabej głowie wpadają w klimat :beczka: :DC:

Fame z dużymi problemami żeby wyprzedać studio na 1000 osob. Nie wróży to dobrze. Ale to i dobrze :lol:
Skąd info? No Cycu to im się zajebiście zwraca, ogólnie nie pamiętam bardziej chujowej karty, same niewypały, zwłaszcza ten box na krzesłach, a to co oni myśleli że im nakręci zainteresowanie to są największe niewypały jak bomba, Najman, drugi bomba, Natan, juzwiak, ta karta serio jest tragiczna xD

Skąd info? No Cycu to im się zajebiście zwraca, ogólnie nie pamiętam bardziej chujowej karty, same niewypały, zwłaszcza ten box na krzesłach, a to co oni myśleli że im nakręci zainteresowanie to są największe niewypały jak bomba, Najman, drugi bomba, Natan, juzwiak, ta karta serio jest tragiczna xD
No wystarczy wejść na sprzedaż biletów i zobaczyć co sie dzieje.

Back