Fame MMA gala youtuberów

za bycie strazakiem jest chuj w dupe a trzymanie sie z gosciem ktory wysylal kutasa 14 latce i ma ojca policjanta jest juz git :brainoverload:
Albo typ mówi przy 120 tys ludzi że będzie szczał ci do gęby, wyzywa od dziwek, a ty za chwilę robisz z nim interesy. Sztywniutko.:mjsmile:

Najbardziej w tym wszystkim martwi mnie jedno, Denis już wie że w walce 1vs1 obskakuje wpierdol od Taziego i to prawdopodobnie przed czasem więc.... W obronę syna i resztek jego honoru wkroczy Crazy i zaproponuje walke Taziemu w K1 a ten się zgodzi i przegra przez gabaryty Dawida, a tego bym nie chciał.

Czy tylko mi sprawia satysfakcję jak prawilniaki z ekip są tak gnojone przez normalnych gości?
To freaki mają cholernie dużo wad, ale to jak zostało ośmieszone środowisko raperów i kiboli: Boże to jest takie piękne, a jeszcze ten Tazzy mówiący, że uczył się mma na YouTube i zbił tylu ludzi:korwinlaugh:

To freaki mają cholernie dużo wad, ale to jak zostało ośmieszone środowisko raperów i kiboli: Boże to jest takie piękne, a jeszcze ten Tazzy mówiący, że uczył się mma na YouTube i zbił tylu ludzi:korwinlaugh:
No mówił, że podpatrywał MMA na treningach innych osób ale to nie chłop z łapanki. Jeździł na zawody boksu tajskiego i był mega twardy. Przy okazji gada jak niedorozwinięty ale tym się wyróżnia bo jak wchodzi do klatki to jest ogień. Z tymi normalnymi gośćmi to mnie poniosło bo jednak dużo tam pojebancow ale tak jak napisałeś pięknie ośmieszają tych zjebow. Aż mi się przypomniało jak dawno temu na gali to chyba było FF? Raper z dixonow rest? dostał wpierdol od tancerza

No mówił, że podpatrywał MMA na treningach innych osób ale to nie chłop z łapanki. Jeździł na zawody boksu tajskiego i był mega twardy. Przy okazji gada jak niedorozwinięty ale tym się wyróżnia bo jak wchodzi do klatki to jest ogień. Z tymi normalnymi gośćmi to mnie poniosło bo jednak dużo tam pojebancow ale tak jak napisałeś pięknie ośmieszają tych zjebow. Aż mi się przypomniało jak dawno temu na gali to chyba było FF? Raper z dixonow rest? dostał wpierdol od tancerza
Rest to się nadaje do tarcia chrzanu.

Kafara bym zobaczył czy naprawdę jest taki figofago jak w kawałkach.

A najbardziej z raperów chciałbym zobaczyć Murzyna ZDR ale on w to nie wejdzie bo ma swoje "fajne" biznesy z których żyje.

gdyby nie hajs który go ratuje już dawno by pisał listy do prokuratury, kiedyś na osiedlu to nie wyobrażam sobie z takim odklejencem mieć coś wspólnego, wytatuwac zasady i jaki to jestem grozny, prawilny teraz, co za pet, niech go tam cisną

Taazy startował w kickboxingu i kudo. Miał mnóstwo walk. To bardzo doświadczony amatorski zawodnik.
Ale fajnie wkurzał tym tekstem innych zawodników na konferencji. Fajna prowokacja. To jak rzucił Pasutem tym rzutem z judo: trochę musiał ćwiczyć aby zastosować to w walce

Ale fajnie wkurzał tym tekstem innych zawodników na konferencji. Fajna prowokacja. To jak rzucił Pasutem tym rzutem z judo: trochę musiał ćwiczyć aby zastosować to w walce

Kudo to takie połączenie tajskiego boksu z judo:

Hardcorowy sport. Dodatkowo Taazy wygrał puchar Polski w kickboxingu.

Back