Fame MMA gala youtuberów

dobra udawanka
z kanapy bym takich petów zgniotl, co dopiero taki uliczny wojownik z zasadami

:mjsmile:

Czeczeni chcieli zestawić walkę Jurkowski vs Kubiszyn na nieistniejącym już HL. Łukasz podobno odrzucił ofertę za 1,5 bańki!

– Mam znajomego, który współpracował z jedną federacją. Chciał mi pokazać, że każdego można kupić. Proponowali takie pieniądze, żeby tylko pokazać, że ja też wejdę w ten świat. Odmówiłem propozycję 1,5 mln złotych.

Teraz w ostatnim odcinku Jurasówki zdradził, że był bliski wejścia do freaków, ale nie ze względu na pieniądze. Wszystko przez to, że dostał od High League ofertę walki z niepokonanym mistrzem GROMDY Mateuszem “Don Diego” Kubiszynem:

– Czy ty słyszałeś, że miałeś propozycję walki ze mną w High League? Chcieli nas zestawić. Pierwsza taka informacja. Byłem bez treningu, potrzebowałem kilku miesięcy, ale to były takie pierwsze rozmowy. Moja moralność nie pozwoliła na to. Rozmawialiśmy tylko dlatego, że byłeś to ty – mówił “Juras”.

W odpowiedzi Kubiszyn wyjaśnił, że bez zastanowienia zdecydował się na walkę – Ja mówiłem, że tak. Pierwszy mistrz GROMDY z pierwszym mistrzem KSW.

Czeczeni chcieli zestawić walkę Jurkowski vs Kubiszyn na nieistniejącym już HL. Łukasz podobno odrzucił ofertę za 1,5 bańki!

– Mam znajomego, który współpracował z jedną federacją. Chciał mi pokazać, że każdego można kupić. Proponowali takie pieniądze, żeby tylko pokazać, że ja też wejdę w ten świat. Odmówiłem propozycję 1,5 mln złotych.

Teraz w ostatnim odcinku Jurasówki zdradził, że był bliski wejścia do freaków, ale nie ze względu na pieniądze. Wszystko przez to, że dostał od High League ofertę walki z niepokonanym mistrzem GROMDY Mateuszem “Don Diego” Kubiszynem:

– Czy ty słyszałeś, że miałeś propozycję walki ze mną w High League? Chcieli nas zestawić. Pierwsza taka informacja. Byłem bez treningu, potrzebowałem kilku miesięcy, ale to były takie pierwsze rozmowy. Moja moralność nie pozwoliła na to. Rozmawialiśmy tylko dlatego, że byłeś to ty – mówił “Juras”.

W odpowiedzi Kubiszyn wyjaśnił, że bez zastanowienia zdecydował się na walkę – Ja mówiłem, że tak. Pierwszy mistrz GROMDY z pierwszym mistrzem KSW.

Słabe warunki postawili. Wystarczyło dodać że na Narodowym i przy Czesławie Niemenie.

Znowu zawinęli niewinnego chłopaczynę.

Apteka daj dane to prześle Ci BLIKa.
Tu akurat trzeba nasz wymiar sprawiedliwości. Mogli zwinąć gnoja dzień przed walką, jak chociażby Szpilę zabrali przed walką z Bartnikiem, to tutaj pozwolili aby dostał w ryja i dopiero potem go dojechali.

Tu akurat trzeba nasz wymiar sprawiedliwości. Mogli zwinąć gnoja dzień przed walką, jak chociażby Szpilę zabrali przed walką z Bartnikiem, to tutaj pozwolili aby dostał w ryja i dopiero potem go dojechali.
Jakby go zawineli przed walką to by były gadki, że mogli mu chociaż dać zawalczyć :matt: Tak czy siak jebać wymiar niesprawiedliwości.

Cygana też zawineli krótko przed walką, a ten by wolał po walce z RJJ...
Omg pamiętam to: Diablo oburzony, bo przecież policja mogła poczekać I zrobić to zaraz po walce.
Tak jeszcze pewnie powinni siedzieć przy ringu o grzecznie czekać aż pan alfons sobie zdrowie poniszczy :korwinlaugh:
Chociaż to było dziwne: był nakaz stawienia się na odbywanie kary i jednocześnie promowali walkę? Dziwne...

Taazy nie dostał jeszcze hajsu z Famę, a co śmieszniejsze, nie dostał nawet wypłaty z Prime które odbyło się dawno temu :rofl:

Skończy się tak że taazy dostanie od fejmu, odda prajmowi procent, a prajm z tego procentu zapłaci mu 16k za walkę z pasutem.

Japierdole ten Jóźwiak to chodzące pośmiewisko, Taazy pewnie faktury nie wystawił.

Taazy nie dostał jeszcze hajsu z Famę, a co śmieszniejsze, nie dostał nawet wypłaty z Prime które odbyło się dawno temu :rofl:

Skończy się tak że taazy dostanie od fejmu, odda prajmowi procent, a prajm z tego procentu zapłaci mu 16k za walkę z pasutem.

Japierdole ten Jóźwiak to chodzące pośmiewisko, Taazy pewnie faktury nie wystawił.
Uważaj co piszesz. Prezes ma bransoletkę od państwa: pewnie za dojeżdżanie hejetrów :robertmakeup:

Fame nie sprzedało jeszcze malutkiej netto areny na 5000 osób. Jakiś kryzys u frików. Przypomnę że gala w ten piątek
Też myślę, że się kończy powoli na taką skalę, plus kasując Clout sami strzelili sobie w stopę. Tak to co chwila któraś z federacji podsycała zainteresowanie freakami. Teraz tylko Fame, który robi się nudny i irytujący, Clout zajechali, z Prime wyciągnęli jebniętą łasicę bujającą się pod ksywka prezes. A ten ma co jeść więc brakuje determinacji w pchaniu własnych biznesów

Przesyt gal, te same ryje, krótka promocja no i lokalizacyjnie gala w Szczecinie i to w piątek.
Olejnik miał ściągnąć kibiców, czaisz?
Gość którego gonią na szczecińskiej ulicy.

Przesyt? Wątpię, raczej sportowe wałeczki w wykonaniu frików są gwoździem do trumny bo każdy nieco bardziej rozgarnięty kibic 13+ wie że oni nie potrafią się bić, a fajne walki, jeśli ktoś ogląda dla walk to można zobaczyć na poważnych zawodowych galach a nie kurwa sportowa walka w wykonaniu Polak ferrari gdzie zawodnik z ich kategorii wagowej napierdala tych 2 na raz w pierwszej rundzie.

Na narodowym jedną z najlepszych walk dał Wrzosek z Bątkowskim, których nikt nie zna z tamtego świata na dłuższą metę, zostaną fanboje jakichś lamusów typu marcoń a reszta dojrzeje i przerzuci się na sport albo całkowicie oleje MMA.
No bo na chuj oglądać walkę nadmuchaną do granic absurdu w wykonaniu 2 amatorów tyle że na oświetlonej arenie.

Te same mordy? Tu się zgadzam, jak jakaś zweryfikowana pizda typu ciota cios co konferencje czy wywiad krzyczy że będzie urywał głowy, 2 razy to przejdzie ale nie 10.

Druga sprawa, zauważyłem że tym gównem na maksa zajarani są tylko gówniarze i lamusy, normalni ludzie jak my traktują to wszystko z przymrużeniem oka, bo znamy miejsce w szeregu tych "fajterów", gówniarze bez świadomości biorą frajeriego za jakiegoś zabijake.

Podałem najbardziej jaskrawe przypadki do mojego wywodu.

Druga sprawa, zauważyłem że tym gównem na maksa zajarani są tylko gówniarze i lamusy
normalni ludzie jak my traktują to wszystko z przymrużeniem oka, bo znamy miejsce w szeregu tych "fajterów", gówniarze bez świadomości biorą frajeriego za jakiegoś zabijake.

Musialem. Sam mnie sprowokowałeś kapitanie.
Potem zaatakuje czy gra w lola i oglada frik fajty :goldi:

:beczka:

Back