Bezimienny
KSW Heavyweight
wedle tego filmiku, bransoletka rzekomo była prankiem
Prezes wygląda raczej na człowieka od przestępstw karno-skarbowych albo kogoś kogo nęka Państwowa Inspekcja Pracy: kto wie ten wie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wedle tego filmiku, bransoletka rzekomo była prankiem

Stało się. Pasternak z Rozpara mają monopol.

Zalecki się wkurwił, że liże po murzynku.
@Cassius42Ale ta konferencja była nudna i żałosna wczoraj. Myślałem ze panel z Denisem trochę humoru przysporzy, ale okazał się stypą jak wcześniejsze. Tylko Sheya mlze to uratować jak kawałek zadu by pokazała
Swoją droga czemu nie ma fanklubu jeszcze![]()
Zrobiła dziary i wygląda jak gówno to fanklubu nie ma.Ale ta konferencja była nudna i żałosna wczoraj. Myślałem ze panel z Denisem trochę humoru przysporzy, ale okazał się stypą jak wcześniejsze. Tylko Sheya mlze to uratować jak kawałek zadu by pokazała
Swoją droga czemu nie ma fanklubu jeszcze![]()
Fanklub Sheeya i Gimperem... jako młodzi Kokocińscy 2Zrobiła dziary i wygląda jak gówno to fanklubu nie ma.

a z tymi dziarami to ma szanse wygrac w k1 z rybak, czy tak ni chuja?Zrobiła dziary i wygląda jak gówno to fanklubu nie ma.
Była taka zdrowa dupa, że bym jej z kolby nie ściągnął.a z tymi dziarami to ma szanse wygrac w k1 z rybak, czy tak ni chuja?
Ale po ciemku w pokoiku... z sam na sam z Sheeya, przy Gimperze za drzwiami robiącym filmik na YT...Była taka zdrowa dupa, że bym jej z kolby nie ściągnął.
Tymi dziarami się tak oszpeciła, że już nie obserwuje.

specyficzny fetyszAle po ciemku w pokoiku... z sam na sam z Sheeya, przy Gimperze za drzwiami robiącym filmik na YT...![]()
Zalecki się wkurwił, że liże po murzynku.
czarny jest czysty i dba o siebie to śmiało można ruchać po nim
Będąc obiektywnym nie po takich lizał chuja w kryminaleO kurwa, ale kinoczarny jest czysty i dba o siebie to śmiało można ruchać po nim
![]()
poprawiłemBędąc obiektywnym nie takim lizał chuja w kryminale
Dobry, ale nie wiem czy starcie Kokotka wyjdzie do drugiej rundy.co myślicie o takim kuponie:
View attachment 110018
myślisz, że Daro upierdoli Guzika? jakoś nie bardzo to widzę, Darek często panikuje po pierwszym przyjętym ciosie/kopnięciu i sam się kładzieDobry, ale nie wiem czy starcie Kokotka wyjdzie do drugiej rundy.
U mnie na kuponie jeszcze Daro i Taazy
To prawda i może to pójść w obie strony, ale gość sam w sobie jest dosyć silny i wydaje mi się, że guzik tego nie dźwignie po prostu.myślisz, że Daro upierdoli Guzika? jakoś nie bardzo to widzę, Darek często panikuje po pierwszym przyjętym ciosie/kopnięciu i sam się kładzie
Lwie serce może zawalczyć jak z Marconiem i wypunktować bezpiecznie Guźca, takie odnoszę wrażenie. Idealny gameplan dla niego, bo technicznie góruje nad Guźcem mimo 5 dych na karku. Inna rzecz że po jednym mocnym ciosie gameplan Dara zazwyczaj legnie w gruzach więc różnie może być. Na farta można spróbować Lwa przez decyzję @4.5.myślisz, że Daro upierdoli Guzika? jakoś nie bardzo to widzę, Darek często panikuje po pierwszym przyjętym ciosie/kopnięciu i sam się kładzie
w dupe jebany daro, jak juz mialem mniej - wiecej koncept jak postawic, to teraz znowu musze kminic czy jest wieksza szansa, ze zadziala demencja, czy raczej 'charakter'Lwie serce może zawalczyć jak z Marconiem i wypunktować bezpiecznie Guźca, takie odnoszę wrażenie. Idealny gameplan dla niego, bo technicznie góruje nad Guźcem mimo 5 dych na karku. Inna rzecz że po jednym mocnym ciosie gameplan Dara zazwyczaj legnie w gruzach więc różnie może być. Na farta można spróbować Lwa przez decyzję @4.5.
Pierwsza myśl najlepsza.w dupe jebany daro, jak juz mialem mniej - wiecej koncept jak postawic, to teraz znowu musze kminic czy jest wieksza szansa, ze zadziala demencja, czy raczej 'charakter'