Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I dobrze, oby te chujostwa frikowe upadłyFame nie sprzedało jeszcze malutkiej netto areny na 5000 osób. Jakiś kryzys u frików. Przypomnę że gala w ten piątek
W 100% się pod tym podpisujeI dobrze, oby te chujostwa frikowe upadły
Tu akurat trzeba nasz wymiar sprawiedliwości. Mogli zwinąć gnoja dzień przed walką, jak chociażby Szpilę zabrali przed walką z Bartnikiem, to tutaj pozwolili aby dostał w ryja i dopiero potem go dojechali.
Chyba że jest się Najmanem, swoją drogą kto chce go jeszcze oglądać i za to płacić to nie rozumiem, cienki to on był już w boksie (super bumobij), gdy miał jeszcze sylwetkę sportową i był młody... a terazOlejnik miał ściągnąć kibiców, czaisz?
Gość którego gonią na szczecińskiej ulicy.
Przesyt? Wątpię, raczej sportowe wałeczki w wykonaniu frików są gwoździem do trumny bo każdy nieco bardziej rozgarnięty kibic 13+ wie że oni nie potrafią się bić, a fajne walki, jeśli ktoś ogląda dla walk to można zobaczyć na poważnych zawodowych galach a nie kurwa sportowa walka w wykonaniu Polak ferrari gdzie zawodnik z ich kategorii wagowej napierdala tych 2 na raz w pierwszej rundzie.
Na narodowym jedną z najlepszych walk dał Wrzosek z Bątkowskim, których nikt nie zna z tamtego świata na dłuższą metę, zostaną fanboje jakichś lamusów typu marcoń a reszta dojrzeje i przerzuci się na sport albo całkowicie oleje MMA.
No bo na chuj oglądać walkę nadmuchaną do granic absurdu w wykonaniu 2 amatorów tyle że na oświetlonej arenie.
Te same mordy? Tu się zgadzam, jak jakaś zweryfikowana pizda typu ciota cios co konferencje czy wywiad krzyczy że będzie urywał głowy, 2 razy to przejdzie ale nie 10.
Druga sprawa, zauważyłem że tym gównem na maksa zajarani są tylko gówniarze i lamusy, normalni ludzie jak my traktują to wszystko z przymrużeniem oka, bo znamy miejsce w szeregu tych "fajterów", gówniarze bez świadomości biorą frajeriego za jakiegoś zabijake.
Podałem najbardziej jaskrawe przypadki do mojego wywodu.

Ja nie rozumiem kto chce mu płacić i go zatrudnia ;)Chyba że jest się Najmanem, swoją drogą kto chce go jeszcze oglądać i za to płacić to nie rozumiem, cienki to on był już w boksie (super bumobij), gdy miał jeszcze sylwetkę sportową i był młody... a teraz![]()
Prezes vs. Najman (2 walki)
Prezes vs. Murański (2 walki)
Prezes vs. Boxdel (2 walki)
Najman vs. Cios (2 walki)
Don Kasjo vs. Boxdel (2 walki)
Alan vs. Tańcula (2 walki)
Ferrari vs. Polak (3 walki)!
Tylko tak na szybko, czyli freaki i rewanże...
Jeszcze tylko brakuje Najman vs. Murański 2...![]()
A teraz Najman (5-10 we freakach) ostatnio 0-5... walka z tym Olejnikiem (1-7 we freakach!) 8x w 1 r!!!
Najman to chyba najgorszy "sportowiec" zawodnik w sportach walki do tego ile zarabia... a te freaki to mu przyszły z nieba... bo w boksie to już by nie miał dawno czego szukać (2x KO1, KO4, od Bigisa, 18,19 r) a walki z bumami to by były pewnie za drobne do tego co ma we freakach...Ja nie rozumiem kto chce mu płacić i go zatrudnia ;)
kutasjo mówił, że teraz już poniża się za średnie stawki i w sumie jestem skłonny w to uwierzyć. Żadne zestawienie już nie grzeje z jego udziałem.Ja nie rozumiem kto chce mu płacić i go zatrudnia ;)
Te średnie stawki to i tak za dużo za to co prezentuje "sportowo" i nie tylkokutasjo mówił, że teraz już poniża się za średnie stawki i w sumie jestem skłonny w to uwierzyć. Żadne zestawienie już nie grzeje z jego udziałem.

Zależy za kogo. Podejrzewam, że za Murana, czy kutasjo wyżulił te 100 koła minimum.Ale wy myślicie że kajman bierze setki tysiecy? Chuja, dostaje 30 i kładzie się po pierwszym strzale.
30 co 2 miesiące to całkiem niezła wypłata, za Kasjo może dostał, za dziada nie dostał 3 cyfrowej sumy, nie wierzę on jest nikim i nie ma żadnego fanbejsu jak i kurwa umiejętności zwłaszcza by mu płacić jak pasternakowi czy Wrzoskowi.Zależy za kogo. Podejrzewam, że za Murana, czy kutasjo wyżulił te 100 koła minimum.
Ale to on się klika na wp, o2 itd a nie plastuś, czy Wrzosek.30 co 2 miesiące to całkiem niezła wypłata, za Kasjo może dostał, za dziada nie dostał 3 cyfrowej sumy, nie wierzę on jest nikim i nie ma żadnego fanbejsu jak i kurwa umiejętności zwłaszcza by mu płacić jak pasternakowi czy Wrzoskowi.
Chuja się klika, tysiąc odsłon, tazi8k go przebił kilkukrotnieAle to on się klika na wp, o2 itd a nie plastuś, czy Wrzosek.
Na większość już teraz nie kupują, tylko na markę organizacji. Ale co by nie mówić, to KSW mu dwa razy dało życie medialne. Najpierw dając mu walki z Pudzianem i Saletą, na których potem jechał chociażby w MMA Attack, a potem odkurzając go po kompromitacjach w walkach z Bigisem dając mu walkę z Trybsonem na otwartym Polsacie.Chuja się klika, tysiąc odsłon, tazi8k go przebił kilkukrotnie
Takie persony jak Najman, jozwiakow czy kurwa inny stary dziad, wbijają gwoździe do trumny, i dobrze ;)
Chłopaku, powiedz mi kto kupuje na Najmana cokolwiek, bilety, PPV itp its.
Nikt.
Ta marka jest chujowa i wyrasta na amatorską co opisałem wyżej jak się skończy.Na większość już teraz nie kupują, tylko na markę organizacji. Ale co by nie mówić, to KSW mu dwa razy dało życie medialne. Najpierw dając mu walki z Pudzianem i Saletą, na których potem jechał chociażby w MMA Attack, a potem odkurzając go po kompromitacjach w walkach z Bigisem dając mu walkę z Trybsonem na otwartym Polsacie.
A tam pierdolisz, ja bym walkę ze sprzętem obejrzał, może nie z maczetami ale z bejsbolami oczywiście. Choć wiadomo że pierwszy lepszy cwnaiak by obalił i koniec "sprzętu"I dobrze, oby te chujostwa frikowe upadły
Śmieszny ludzik z ciebieJa lubię ostrą napiersalanke stary i nie miałbym nic przeciwko gdyby wychodzili na maczety którymi nie potrafią się posługiwać;)
Chciałbym zobaczyć śmierć na tym gównie, pojebane? Pewnie bardzo, jam jest skurwiel :)

Cieszę się że dostarczam tobie radości w tym chujowym życiu w którym egzystujeszŚmieszny ludzik z ciebie![]()
Bo jest zabawny, dla mnie już dawno przestał być zabawny, ale jest jakąś postacią rodem z wrestlinguChyba że jest się Najmanem, swoją drogą kto chce go jeszcze oglądać i za to płacić to nie rozumiem, cienki to on był już w boksie (super bumobij), gdy miał jeszcze sylwetkę sportową i był młody... a teraz![]()
Prezes vs. Najman (2 walki)
Prezes vs. Murański (2 walki)
Prezes vs. Boxdel (2 walki)
Najman vs. Cios (2 walki)
Tańcula vs. Murański (stary) (2 walki)
Tańcula vs. Murański (młody) (2 walki)
Tańcula vs. Wiewiór (2 walki)
Tańcula vs. Kwieciński (2 walki)
Don Kasjo vs. Boxdel (2 walki)
Ryta trener Murana i były zawodnik Gromdy vs Zadora do tego Polak vs zawodowy pięściarz Oskar Wierzejski.

Nie ćpaj tyle ścierwa chłopaku bo twoje styki są na totalnym wyniszczeniu co potwierdzasz każdym kolejnym postem. Pamiętaj truciznę od lekarstwa dzieli tylko dawka. Zdrowia życzę.Cieszę się że dostarczam tobie radości w tym chujowym życiu w którym egzystujesz
Też możesz pobujac wora bo chuja na MMA się znasz, a my tutaj zwracamy na to uwagę ;) puść 100 kuponów za 100 zł jeden wejdzie, proszę cię ekspercie, nie cytuj mnie więcej.
Gałę byś ojebal w realu, ale szczekaj. Hau hau miał miał
Dopiero 28 latBo jest zabawny, dla mnie już dawno przestał być zabawny, ale jest jakąś postacią rodem z wrestlingu
Ta twarz Polaka to jest dramat, on chyba na aptekę napadł: ma przynajmniej 30 lat? Bo ma twarz jakby miał 45![]()
, od 6 lat we freakach, gdzie ma 13 walk...Nie wale, każdy tutaj to wieNie ćpaj tyle ścierwa chłopaku bo twoje styki są na totalnym wyniszczeniu co potwierdzasz każdym kolejnym postem. Pamiętaj truciznę od lekarstwa dzieli tylko dawka. Zdrowia życzę.
A twarz wykończona jakby chłop przez ostatnie 10 lat brał nocki i poranne zmiany -a wy nie szanujecie freak fighterów. Tyle poświęceń abyście mogli hejtować w komentarzachDopiero 28 lat, od 6 lat we freakach, gdzie ma 13 walk...

wedle tego filmiku, bransoletka rzekomo była prankiemUważaj co piszesz. Prezes ma bransoletkę od państwa: pewnie za dojeżdżanie hejetrów![]()