Fame MMA gala youtuberów

Trzecia sprawa to to że taki fejm będzie się przeobrażał w organizację sportowo/amatorską, będą 2 zestawienia zawodowców między sobą a reszta będzie wypełniona amatorami ze znanymi nazwiskami, to na dłuższą metę nie może się utrzymać na powierzchni, kto ogląda amatorską ligę MMA? Nikt.
Organizacja stanie się jedną z wielu, tyle że tam będzie 95% oprawy i 5% "zawodników"
Czyli walki amatorskie na wielkiej oświetlonej arenie.

2030 już nie będzie frików.

Tu akurat trzeba nasz wymiar sprawiedliwości. Mogli zwinąć gnoja dzień przed walką, jak chociażby Szpilę zabrali przed walką z Bartnikiem, to tutaj pozwolili aby dostał w ryja i dopiero potem go dojechali.

Jak koledzy napisali, jakby go zawinęli na dołek przed walką to by narzekał że psiarnia mu nie dała zarobić.

,,Kij mu oko” cytując klasyka …

Olejnik miał ściągnąć kibiców, czaisz?
Gość którego gonią na szczecińskiej ulicy.

Przesyt? Wątpię, raczej sportowe wałeczki w wykonaniu frików są gwoździem do trumny bo każdy nieco bardziej rozgarnięty kibic 13+ wie że oni nie potrafią się bić, a fajne walki, jeśli ktoś ogląda dla walk to można zobaczyć na poważnych zawodowych galach a nie kurwa sportowa walka w wykonaniu Polak ferrari gdzie zawodnik z ich kategorii wagowej napierdala tych 2 na raz w pierwszej rundzie.

Na narodowym jedną z najlepszych walk dał Wrzosek z Bątkowskim, których nikt nie zna z tamtego świata na dłuższą metę, zostaną fanboje jakichś lamusów typu marcoń a reszta dojrzeje i przerzuci się na sport albo całkowicie oleje MMA.
No bo na chuj oglądać walkę nadmuchaną do granic absurdu w wykonaniu 2 amatorów tyle że na oświetlonej arenie.

Te same mordy? Tu się zgadzam, jak jakaś zweryfikowana pizda typu ciota cios co konferencje czy wywiad krzyczy że będzie urywał głowy, 2 razy to przejdzie ale nie 10.

Druga sprawa, zauważyłem że tym gównem na maksa zajarani są tylko gówniarze i lamusy, normalni ludzie jak my traktują to wszystko z przymrużeniem oka, bo znamy miejsce w szeregu tych "fajterów", gówniarze bez świadomości biorą frajeriego za jakiegoś zabijake.

Podałem najbardziej jaskrawe przypadki do mojego wywodu.
Chyba że jest się Najmanem, swoją drogą kto chce go jeszcze oglądać i za to płacić to nie rozumiem, cienki to on był już w boksie (super bumobij), gdy miał jeszcze sylwetkę sportową i był młody... a teraz :confused: :facepalm:

Prezes vs. Najman (2 walki)
Prezes vs. Murański (2 walki)
Prezes vs. Boxdel (2 walki)
Najman vs. Cios (2 walki)
Tańcula vs. Murański (stary) (2 walki)
Tańcula vs. Murański (młody) (2 walki)
Tańcula vs. Wiewiór (2 walki)
Tańcula vs. Kwieciński (2 walki)
Don Kasjo vs. Boxdel (2 walki)
Ferrari vs. Polak (3 walki)!
Tylko tak na szybko, czyli freaki i rewanże...
Jeszcze tylko brakuje Najman vs. Murański 2... :lol: :facepalm:
A teraz Najman (5-11 we freakach) ostatnio 0-5... walka z tym Olejnikiem (1-7 we freakach!) 8x w 1 r!!!

Last edited:
Chyba że jest się Najmanem, swoją drogą kto chce go jeszcze oglądać i za to płacić to nie rozumiem, cienki to on był już w boksie (super bumobij), gdy miał jeszcze sylwetkę sportową i był młody... a teraz :confused: :facepalm:

Alan vs. Tańcula (2 walki)
Ferrari vs. Polak (3 walki)!
Tylko tak na szybko, czyli freaki i rewanże...
Jeszcze tylko brakuje Najman vs. Murański 2... :lol: :facepalm:
A teraz Najman (5-10 we freakach) ostatnio 0-5... walka z tym Olejnikiem (1-7 we freakach!) 8x w 1 r!!!
Ja nie rozumiem kto chce mu płacić i go zatrudnia ;)

Ja nie rozumiem kto chce mu płacić i go zatrudnia ;)
Najman to chyba najgorszy "sportowiec" zawodnik w sportach walki do tego ile zarabia... a te freaki to mu przyszły z nieba... bo w boksie to już by nie miał dawno czego szukać (2x KO1, KO4, od Bigisa, 18,19 r) a walki z bumami to by były pewnie za drobne do tego co ma we freakach...

kutasjo mówił, że teraz już poniża się za średnie stawki i w sumie jestem skłonny w to uwierzyć. Żadne zestawienie już nie grzeje z jego udziałem.
Te średnie stawki to i tak za dużo za to co prezentuje "sportowo" i nie tylko :wink: :confused:
Może jakby dostał jeszcze mniej to by już nie wychodził do klatki...
Dla mnie to on powinien płacić za możliwość zawalczenia ma gali...

Zależy za kogo. Podejrzewam, że za Murana, czy kutasjo wyżulił te 100 koła minimum.
30 co 2 miesiące to całkiem niezła wypłata, za Kasjo może dostał, za dziada nie dostał 3 cyfrowej sumy, nie wierzę on jest nikim i nie ma żadnego fanbejsu jak i kurwa umiejętności zwłaszcza by mu płacić jak pasternakowi czy Wrzoskowi.

30 co 2 miesiące to całkiem niezła wypłata, za Kasjo może dostał, za dziada nie dostał 3 cyfrowej sumy, nie wierzę on jest nikim i nie ma żadnego fanbejsu jak i kurwa umiejętności zwłaszcza by mu płacić jak pasternakowi czy Wrzoskowi.
Ale to on się klika na wp, o2 itd a nie plastuś, czy Wrzosek.

Ale to on się klika na wp, o2 itd a nie plastuś, czy Wrzosek.
Chuja się klika, tysiąc odsłon, tazi8k go przebił kilkukrotnie

Takie persony jak Najman, jozwiakow czy kurwa inny stary dziad, wbijają gwoździe do trumny, i dobrze ;)

Chłopaku, powiedz mi kto kupuje na Najmana cokolwiek, bilety, PPV itp its.
Nikt.

Chuja się klika, tysiąc odsłon, tazi8k go przebił kilkukrotnie

Takie persony jak Najman, jozwiakow czy kurwa inny stary dziad, wbijają gwoździe do trumny, i dobrze ;)

Chłopaku, powiedz mi kto kupuje na Najmana cokolwiek, bilety, PPV itp its.
Nikt.
Na większość już teraz nie kupują, tylko na markę organizacji. Ale co by nie mówić, to KSW mu dwa razy dało życie medialne. Najpierw dając mu walki z Pudzianem i Saletą, na których potem jechał chociażby w MMA Attack, a potem odkurzając go po kompromitacjach w walkach z Bigisem dając mu walkę z Trybsonem na otwartym Polsacie.

Na większość już teraz nie kupują, tylko na markę organizacji. Ale co by nie mówić, to KSW mu dwa razy dało życie medialne. Najpierw dając mu walki z Pudzianem i Saletą, na których potem jechał chociażby w MMA Attack, a potem odkurzając go po kompromitacjach w walkach z Bigisem dając mu walkę z Trybsonem na otwartym Polsacie.
Ta marka jest chujowa i wyrasta na amatorską co opisałem wyżej jak się skończy.

Ja lubię ostrą napiersalanke stary i nie miałbym nic przeciwko gdyby wychodzili na maczety którymi nie potrafią się posługiwać;)
Chciałbym zobaczyć śmierć na tym gównie, pojebane? Pewnie bardzo, jam jest skurwiel :)

Ja lubię ostrą napiersalanke stary i nie miałbym nic przeciwko gdyby wychodzili na maczety którymi nie potrafią się posługiwać;)
Chciałbym zobaczyć śmierć na tym gównie, pojebane? Pewnie bardzo, jam jest skurwiel :)
Śmieszny ludzik z ciebie :pociesznymirek:

Śmieszny ludzik z ciebie :pociesznymirek:
Cieszę się że dostarczam tobie radości w tym chujowym życiu w którym egzystujesz

Też możesz pobujac wora bo chuja na MMA się znasz, a my tutaj zwracamy na to uwagę ;) puść 100 kuponów za 100 zł jeden wejdzie, proszę cię ekspercie, nie cytuj mnie więcej.

Gałę byś ojebal w realu, ale szczekaj. Hau hau miał miał

Tańcula vs. Murański (stary) (2 walki)
Tańcula vs. Murański (młody) (2 walki)
Tańcula vs. Wiewiór (2 walki)
Tańcula vs. Kwieciński (2 walki)
Bo jest zabawny, dla mnie już dawno przestał być zabawny, ale jest jakąś postacią rodem z wrestlingu
Ryta trener Murana i były zawodnik Gromdy vs Zadora do tego Polak vs zawodowy pięściarz Oskar Wierzejski.

Ta twarz Polaka to jest dramat, on chyba na aptekę napadł: ma przynajmniej 30 lat? Bo ma twarz jakby miał 45 :korwinlaugh::suchykarol:

Cieszę się że dostarczam tobie radości w tym chujowym życiu w którym egzystujesz

Też możesz pobujac wora bo chuja na MMA się znasz, a my tutaj zwracamy na to uwagę ;) puść 100 kuponów za 100 zł jeden wejdzie, proszę cię ekspercie, nie cytuj mnie więcej.

Gałę byś ojebal w realu, ale szczekaj. Hau hau miał miał
Nie ćpaj tyle ścierwa chłopaku bo twoje styki są na totalnym wyniszczeniu co potwierdzasz każdym kolejnym postem. Pamiętaj truciznę od lekarstwa dzieli tylko dawka. Zdrowia życzę.

Last edited:
Bo jest zabawny, dla mnie już dawno przestał być zabawny, ale jest jakąś postacią rodem z wrestlingu

Ta twarz Polaka to jest dramat, on chyba na aptekę napadł: ma przynajmniej 30 lat? Bo ma twarz jakby miał 45 :korwinlaugh::suchykarol:
Dopiero 28 lat :wink: , od 6 lat we freakach, gdzie ma 13 walk...

Back