Fame MMA gala youtuberów

Oba freakowe balasy dotrwały do decyzji a Mahmet nie dość, że przegrał przed czasem, połamał swoje wątle łapki na twardym łbie Adamka to jeszcze po tej przegranej obraził się i zakląknął się w sobie.
Powiedz mi jaką porażkę z klasą przyjął Mamedo?
Jedziemy od Santiago: może @defthomas jeszcze pamięta jak Mamed się wściekł po tym jak redaktor mmarocks powiedział podczas wywiadu, że Mamed wedlug niego przegrał tą walkę. O Jezus jaki tu był wysyp oburzonych komentarzy jak tak można.
Gdyby Czeczen przeszedł do Ufc to byłaby taka beka z wywiadów.
W KSW miał wizerunek spokojnego gościa jak szybko wygrywał. Po porażkach wystarczy podstawić mu mikrofon i zawsze coś głupiego palnie.
,,Chce rewanżu z Soldicem ale nie było tego w umowie, ale on dał słowo". Ja często powtarzam: dużo freaków jest bystrzejszych od zawodników Mma
Z tą ręką to też nie jest tak: ludzie sparują w tych rękawicach bokserskich ze sportowego później zakładają Granty i myślą, że to samo i mimo doświadczenia w walce na małe rękawice-łamią się.

Powiedz mi jaką porażkę z klasą przyjął Mamedo?
Jedziemy od Santiago: może @defthomas jeszcze pamięta jak Mamed się wściekł po tym jak redaktor mmarocks powiedział podczas wywiadu, że Mamed wedlug niego przegrał tą walkę. O Jezus jaki tu był wysyp oburzonych komentarzy jak tak można.
Gdyby Czeczen przeszedł do Ufc to byłaby taka beka z wywiadów.
W KSW miał wizerunek spokojnego gościa jak szybko wygrywał. Po porażkach wystarczy podstawić mu mikrofon i zawsze coś głupiego palnie.
,,Chce rewanżu z Soldicem ale nie było tego w umowie, ale on dał słowo". Ja często powtarzam: dużo freaków jest bystrzejszych od zawodników Mma
Z tą ręką to też nie jest tak: ludzie sparują w tych rękawicach bokserskich ze sportowego później zakładają Granty i myślą, że to samo i mimo doświadczenia w walce na małe rękawice-łamią się.
Aleś przypomniał hit z tym Santiago :D

A najlepsza jest ta kompilacja - że komuś się chciało robić - kwadrans Czeczena jak jest ostatnim bucem.

Aleś przypomniał hit z tym Santiago :D

A najlepsza jest ta kompilacja - że komuś się chciało robić - kwadrans Czeczena jak jest ostatnim bucem.

Oj gdyby prześledzić posty Wojsława to znalazłbyś ciekawe wypowiedzi o Różalu :roberteyeblinking:

To Mamedowe ,,Skończyłeś już?!" jest jeszcze lepsze niż,,,kolano było ale lekko":korwinlaugh:
Jeszcze później na koniec była utarczka słowna Stanowskiego z Kawulskim co później wycięto.
W ogóle ten Kawulski to problematyczny: ciągle trzeba coś wycinać przez niego
Edit: ale mam teorie, że nie ma rozsądnych zawodników mma tylko są źle przeprowadzone wywiady.
To już nawet ten Marian Ziółkowski się ośmiesza...

Oj gdyby prześledzić posty Wojsława to znalazłbyś ciekawe wypowiedzi o Różalu :roberteyeblinking:

To Mamedowe ,,Skończyłeś już?!" jest jeszcze lepsze niż,,,kolano było ale lekko":korwinlaugh:
Jeszcze później na koniec była utarczka słowna Stanowskiego z Kawulskim co później wycięto.
W ogóle ten Kawulski to problematyczny: ciągle trzeba coś wycinać przez niego
Edit: ale mam teorie, że nie ma rozsądnych zawodników mma tylko są źle przeprowadzone wywiady.
To już nawet ten Marian Ziółkowski się ośmiesza...

Kawul w początkach KSW - jeszcze nie oświecony filozof tylko taki cham-burak-centuś jebiacy po fanach MMA - dający audiencje redakcjom na tronie :D.

Kiedyś to było KSW.

Kawul w początkach KSW - jeszcze nie oświecony filozof tylko taki cham-burak-centuś jebiacy po fanach MMA - dający audiencje redakcjom na tronie :D.

Kiedyś to było KSW.
A teraz były rzecznik prasowy ksw przeprowadza wywiad z gangsterem :korwinlaugh:
Chociaż najlepsze to są wywiady z Materlą, kocham to, wszyscy tak posrani jakby to był Don Corleone

To jest zapewne zwrot akcji wykonany ze względu na film Wardęgi. Dzięki temu ruchowi jeden Denis z Torunia może twierdzić, że on robi dla Fame a nie dla Baxtona, plus pewnie wszystko było już zorganizowane, kontrakty podpisane, ładnie im Dziadzia namieszał. Strasznie to jest zakłamane podłe środowisko. Utoną w tym gównie które produkują.
Podobno czeczeni, którzy pracowali z Bielskim przy zawieszonym High League dołączyli teraz do Pasternaka. Szybko tam się wszystko zmienia ostatnio, aż ciężko nadążyć. Z kolei Stonoga zaczyna maczać palce w Clout i zaczął napierdalać na FAME :lol:

Podobno czeczeni, którzy pracowali z Bielskim przy zawieszonym High League dołączyli teraz do Pasternaka. Szybko tam się wszystko zmienia ostatnio, aż ciężko nadążyć. Z kolei Stonoga zaczyna maczać palce w Clout i zaczął napierdalać na FAME :lol:
Gdyby moim sojusznikiem był Stonoga to bałbym się pobudki o 5 rano...
Też człowiek jest tak przypałowy, ale kompletnie mnie rozbawił tym konkursem: kto dostarczy haki na Stanowskiego to przez miesiąc pojeździ lamborghini. Oczywiście, że gdybym miał haki to sprzedałbym je tak tanio. Kuźwa Pudzian mu chyba podpowiada jak zaoszczędzić :waldeklaugh:

Nie śledzę tego specjalnie, ale kilka walk tych dwóch widziałem i Jóźwiak zostanie rozwieziony jak gnój po polu. Gość, który do dziś nie opanował podstawowej koordynacji i rusza się tak, jak wypowiada Tiger Bonzo. Jóźwiak powinien walczyć z Murańskim, do końca kariery we freakach.

Taazy nie ma hamulców, nie było jeszcze gościa co nie cofał się i wyskoczył z pięściami do Denisa.
34e903905d36f1d3d92e6785120ac200628623148f037a681918b266bb6d9699.png

Back