Fame MMA gala youtuberów

Najman vs Muranski na 99 procent na Vip. Duza szansa na gole piesci i bez limitu.

Akurat tu sie Najmanowi nie dziwie jak wroci , mega promocja Vip i Muran 10 lat starszy.
Muran wypowiadał się ze nie zawalczy u najmana bo jest niewyplacalny

Muran wlasnie jeszcze bardziej chce tej walki niz Najman. Nawet na fb pisal swoje propozycje regul walki.

Tu nawet bardziej o Najmana idzie, ktory na chillu wezmie ta walke bo Muran ma straszny prime na yt.

Jak Najman by przegral to jestem gotow uwierzyc ze 15 latek go robi :)

Last edited:
No to ciekawe co zrobi zasadowy Kasjo bo powiedzial ze najprawdopodobniej odejdzie z Fejm.
Jesli serio odejdzie to nie tyle przez Normana co przez strach do walki z rownymi sobie. I jestem ciekaw czy ma jaja czy jednak tak male ze, ucieka przed Ferrara, Tyburskimi , Krycha Lupa i reszta ferajny, a jesli tak to ostro musi byc przestraszony bo pewnie 100 k za walki bierze lekko. Teraz zobaczymy prawdziwa twarz Don Kasjo.

Ps: szkoda ze okazal sie cipka bo liczylem na fajne walki z wyzej wymienionymi a i konfy bylyby zlotem , ale co zrobic.. Wyszla prawda o bojaku.

Last edited:
No to ciekawe co zrobi zasadowy Kasjo bo powiedzial ze najprawdopodobniej odejdzie z Fejm.
Jesli serio odejdzie to nie tyle przez Normana co przez strach do walki z rownymi sobie. I jestem ciekaw czy ma jaja czy jednak tak male ze, ucieka przed Ferrara, Tyburskimi , Krycha Lupa i reszta ferajny, a jesli tak to ostro musi byc przestraszony bo pewnie 100 k za walki bierze lekko. Teraz zobaczymy prawdziwa twarz Don Kasjo.

Ps: szkoda ze okazal sie cipka bo liczylem na fajne walki z wyzej wymienionymi a i konfy bylyby zlotem , ale co zrobic.. Wyszla prawda o bojaku.
Myślę że lupa w małych rękawiczkach by go ciężko wyjaśnił

Jesli Kasia out to co, najwieksza gwiazda Fame pod katem dymow Ferrari, Krycha, Szeliga. Nie?

Niech latwia kogos z Gromdy bo bida az piszczy. W kontrowersyjnych postaciach Vip zjada na miekko Fejm. Nie zdziwie sie jak Fame zaatakuje uniwersum Najmana kontraktami.

Donek boi sie ze Lupa wytrzyma ciosy i dostanie jakies KO cepem. To jest bardzo realne w tej walce.

Dlatego trzeba zwijac interes bo on mocny tylko do karzełkow.

Ja nie kwestionuję siły ciosu Lupy, bo tę pokazał że ma, ale co by nie mówić o Don Kasi to jednak jakąś technikę bokserską prezentuje, zanim Lupa by machnął tym cepem, to zostałby zatrzymany lewym prostym ze 3 razy.

Tak szczerze lysi to troche musza byc smutni. Gwiazdka nr 1 chce sie bic tylko w nudnym boksie i to z malymi. Kiedy walki Krycha, Lupa, Tyburski by ciekawily ludzi.

Gwiazda nr 2 bije sie w mma, ale ma marny bilans.

Popek gwiazda nr 3 , mowi 2-3 -zdania na konfie

:)

Tak szczerze lysi to troche musza byc smutni. Gwiazdka nr 1 chce sie bic tylko w nudnym boksie i to z malymi. Kiedy walki Krycha, Lupa, Tyburski by ciekawily ludzi.

Gwiazda nr 2 bije sie w mma, ale ma marny bilans.

Popek gwiazda nr 3 , mowi 2-3 -zdania na konfie

:)
Potencjalna gwiazda dymów Jacek Murański może zawalczyć u konkurencji :)

Juz to pisalem Vip miazdzy Fame pod katem kontrowersji.

Dlatego zawsze sie dziwie jak 99picks pisze o dymogennym Fame i stypowym HL. Powtarzam Krycha to top 3 zadymiarz Fejmu -KRYCHA. XD

W HL jest Noras z uniwersum Kasja. Gosc ma potencjal na mocne dymienie, zobaczymy.

Last edited:
Juz to pisalem Vip miazdzy Fame pod katem kontrowersji.

Dlatego zawsze sie dziwie jak 99picks pisze o dymogennym Fame i stypowym HL. Powtarzam Krycha to top 3 zadymiarz Fejmu -KRYCHA. XD

W HL jest Noras z uniwersum Kasja. Gosc ma potencjal na mocne dymienie, zobaczymy.
Malik bedzie pewnie hamował dymy

Hah Kwieciński wraca w czerwcu na walkę z Graczykiem, jak to przegra to naprawdę niech konczy bo bartek to placek

Back