ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Ciul wIe. Jak Najman mi cala kariere powiewa, tak Muran vs Najman na gole piesci to cos pieknego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Muran wypowiadał się ze nie zawalczy u najmana bo jest niewyplacalnyNajman vs Muranski na 99 procent na Vip. Duza szansa na gole piesci i bez limitu.
Akurat tu sie Najmanowi nie dziwie jak wroci , mega promocja Vip i Muran 10 lat starszy.
Wysłał kontrakt Marcinek, a kasa zostanie założona z góry u notariusza. Więc jest duża szansa, że się skusi na to 100 tys.Muran wypowiadał się ze nie zawalczy u najmana bo jest niewyplacalny
Stawka dobra, nawet jeżeli przegra to dostanie 5 dychWysłał kontrakt Marcinek, a kasa zostanie założona z góry u notariusza. Więc jest duża szansa, że się skusi na to 100 tys.
A patrząc na walki Marcinka nie jest bez szans, bo jeśli ma szczękę i charakter, to wygra kondycyjnie. I wtedy walki z Zadorą, czy Szeligą nadal będą na horyzoncie.Stawka dobra, nawet jeżeli przegra to dostanie 5 dych
Ma szczękę po wujku WładkuA patrząc na walki Marcinka nie jest bez szans, bo jeśli ma szczękę i charakter, to wygra kondycyjnie. I wtedy walki z Zadorą, czy Szeligą nadal będą na horyzoncie.

Only on ppv.Konfa Muran - Najman to bedzie złoto.
Myślę że lupa w małych rękawiczkach by go ciężko wyjaśniłNo to ciekawe co zrobi zasadowy Kasjo bo powiedzial ze najprawdopodobniej odejdzie z Fejm.
Jesli serio odejdzie to nie tyle przez Normana co przez strach do walki z rownymi sobie. I jestem ciekaw czy ma jaja czy jednak tak male ze, ucieka przed Ferrara, Tyburskimi , Krycha Lupa i reszta ferajny, a jesli tak to ostro musi byc przestraszony bo pewnie 100 k za walki bierze lekko. Teraz zobaczymy prawdziwa twarz Don Kasjo.
Ps: szkoda ze okazal sie cipka bo liczylem na fajne walki z wyzej wymienionymi a i konfy bylyby zlotem , ale co zrobic.. Wyszla prawda o bojaku.
Myślę że lupa w małych rękawiczkach by go ciężko wyjaśnił
Protest odrzucony i elegancko. Niech kutasjo wypierdala z tym boksem raz na zawsze.
Patrząc na stójkę Lupy to nie jestem przekonany.
Donek boi sie ze Lupa wytrzyma ciosy i dostanie jakies KO cepem. To jest bardzo realne w tej walce.
Dlatego trzeba zwijac interes bo on mocny tylko do karzełkow.
Potencjalna gwiazda dymów Jacek Murański może zawalczyć u konkurencji :)Tak szczerze lysi to troche musza byc smutni. Gwiazdka nr 1 chce sie bic tylko w nudnym boksie i to z malymi. Kiedy walki Krycha, Lupa, Tyburski by ciekawily ludzi.
Gwiazda nr 2 bije sie w mma, ale ma marny bilans.
Popek gwiazda nr 3 , mowi 2-3 -zdania na konfie
:)
Malik bedzie pewnie hamował dymyJuz to pisalem Vip miazdzy Fame pod katem kontrowersji.
Dlatego zawsze sie dziwie jak 99picks pisze o dymogennym Fame i stypowym HL. Powtarzam Krycha to top 3 zadymiarz Fejmu -KRYCHA. XD
W HL jest Noras z uniwersum Kasja. Gosc ma potencjal na mocne dymienie, zobaczymy.
Malik bedzie pewnie hamował dymy