Baton17
PRIDE FC Lightweight
Jak tak lecimy to ciekawostka w temaciehttps://pl.wikipedia.org/wiki/Ortoreksja Ortoreksja a lamusy żywieniowe dupa cicho
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Dysmorfia_mięśniowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak tak lecimy to ciekawostka w temaciehttps://pl.wikipedia.org/wiki/Ortoreksja Ortoreksja a lamusy żywieniowe dupa cicho
Ja śpię po 12h i już widać efekty.O kurwa! To ja od dzisiaj lutuje codziennie sen kulturysty to mi miesnie jak pojebane urosna!![]()

Dzisiaj 8 i pol godziny snu i po 1cm przyrostu w bickach. Dzisiaj sen kulturysty na klate

Z tym snem kulturysty trzeba uważać. Ja się krzywo położyłem i mnie skurcz w nodze złapał...Dzisiaj 8 i pol godziny snu i po 1cm przyrostu w bickach. Dzisiaj sen kulturysty na klate![]()

Musisz używać więcej magnezji przed snem. Najlepiej posyp po łóżku żeby było lepsze wchłanianie.Z tym snem kulturysty trzeba uważać. Ja się krzywo położyłem i mnie skurcz w nodze złapał...![]()
No właśnie, chciałem po taniości i wyczytałem, że mąką można i tak zrobiłem a tu lipa, tylko się taki klajster zrobił a skurcz i tak i tak byłMusisz używać więcej magnezji przed snem. Najlepiej posyp po łóżku żeby było lepsze wchłanianie.
Obadaj co Ci pasuje. Każdy ma inny organizm i niekoniecznie to co mi, będzie pasować Tobie.Musze dzis pofixowac cos z tym Twoim shake'iem, tak zeby mi smakowal bo szkoda tak 1k cal tracic a to sie bardzo szybko robi.
Banana i slonecznik zjem ot tak osobno. Wtedy powinno smakowac.
I popij mlekiem i święto@torpedo ta sama praca, zmienilem tylko mieszkanie na dom, ale ciagle ta sama miejscowowc
Musze dzis pofixowac cos z tym Twoim shake'iem, tak zeby mi smakowal bo szkoda tak 1k cal tracic a to sie bardzo szybko robi.

tu masz 1800 kcal, nie dziekuj@torpedo ta sama praca, zmienilem tylko mieszkanie na dom, ale ciagle ta sama miejscowowc
Musze dzis pofixowac cos z tym Twoim shake'iem, tak zeby mi smakowal bo szkoda tak 1k cal tracic a to sie bardzo szybko robi.
tu masz 1800 kcal, nie dziekuj
![]()
Mój posiłek to dieta zbilansowana
Koniecznie ciepła żeby się wszystkie minerały i witaminy nie zmroziły, bo będą się źle wchłaniać.tatra po treningu to taki tips wśród kulturystów. odpręża izotonuje
Ja się trochę inaczej izotonuję:tatra po treningu to taki tips wśród kulturystów. odpręża izotonuje

Szewc bez butów chodzi - mówi to Panu coś?Ogólnie jeśli chodzi o dietę, to przede wszystkim musi działać, a więc polecający swoją dietę (i śmiejący się z innych diet) nie może wyglądać jak spasiona niedojebana świnia, albo w drugą stronę jak 65kilowe chucherko z Somalii.
Czyli polecający musi świecić przykładem.
Kto by poszedł do dentysty, który ma zęby spruchniałe i kamień wokół?
Tu zasada powinna być ta sama.
Szewca jestem w stanie zrozumieć.Szewc bez butów chodzi - mówi to Panu coś?
Bastek już tak bez szydery (o dziwo też tak potrafię) - wszystko na spokojnie. Nie możesz od razu 2800, to zacznij właśnie 2000. Jak nie możesz 2000, to przyzwyczaj organizm do 1800, potem 2000 i zwiększaj. Nic na siłę i nic na szybko.to tak wszystko szybko nie pojdzie, ja najpierw musze nauczyć się jeść te 2k cal zeby móc robić tyle ile mam w aplikacji czyli 2,8kcal potrzebnych do rosniecia...
bo kiedys jadlem z 1500 pewnie jak sie tak temu przyjrzę
przez weekend bede ukladal sobie w tej apce zywienie na caly kolejny tydzien
to nie jest takie proste z poczatku bez dietetyka jak sie niektorym wydaje
Chlać przecież może w dni nietreningowe, w ramach relaksu po siłce@Baasteek wiesz, że nie możesz chlać jeśli chcesz rosnąć?

Czyli po wódce rzygam z przejedzenia?Chlać przecież może w dni nietreningowe, w ramach relaksu po siłce
Ps. Pól literka wódki ma 1100 kcal, więc nawet literka może walnąć, żeby bilans energetyczny był na plusie![]()

czyli co jak jest jakis starszy trener czy dietetyk. Powiedzmy ma z 75 lat i ogromna wiedze i doswiadczenie to jego wskazowki mozna wyrzucic do kosza bo aktualnie nie widac na nim efektow?Ogólnie jeśli chodzi o dietę, to przede wszystkim musi działać, a więc polecający swoją dietę (i śmiejący się z innych diet) nie może wyglądać jak spasiona niedojebana świnia, albo w drugą stronę jak 65kilowe chucherko z Somalii.
Czyli polecający musi świecić przykładem.
Kto by poszedł do dentysty, który ma zęby spruchniałe i kamień wokół?
Tu zasada powinna być ta sama.
Dlatego zule nie jedzaCzyli po wódce rzygam z przejedzenia?
W sumie jak obalę litra to tak jakbym zjadł dwa obiady.![]()