Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja nie wiem co ten chlopak wpierdala, styropian? kurwa 100okcal to ja przez przypadek na sniadanie opierdole a tu jeszcze 4 posilki do tego maja bycKurwa 1000 kcal to ja wlasnie w ciagu 20 minut w browarach ojebalem. Bastek, co pół godzinki piwko po pracy i będzie git.
No i do tego te kanapki od skurwola

ja nie wiem co ten chlopak wpierdala, styropian? kurwa 100okcal to ja przez przypadek na sniadanie opierdole a tu jeszcze 4 posilki do tego maja byc![]()
skup sie na weglach, one maja byc na plusie i to jak najwiekszym. Najwyzej zaleje Cie jak kurwa swiniakatrzeba uwazac i byc czujnym
ale podejrzewam, ze w Twoim przypadku to raczej malo prawdopodobne. Czujnym? czujnym to trzeba byc na jakies redukcji zeby nie przekroczyc a ty przekroczyc smialo mozesz. Najwyzej Ci kurwa organy wewnetrzne eksploduja! chuj tam ale plus 1.765kg na wadze przybedzie i juz wozek bedziesz mogl wpierdolic konkretnyInaczej będziesz mówić jak 115-kilowy Baastek będzie stal w Twoich drzwiach i pokazywał Ci tego posta.Zanim on do 115 dobije to będziem w grobach się przewracać wszyscy.
@Baasteek już teraz wszystkie kopiuj, drukuj i archiwizuj. Żeby nie przepadło.Inaczej będziesz mówić jak 115-kilowy Baastek będzie stal w Twoich drzwiach i pokazywał Ci tego posta.
Załóż temat to Ci pomoż... pośmiejemy się z Ciebie.Kurwa śmiejecie się z bastka a ja sam rzadko od kilku lat przekraczam 2000-2200 kcal a na wadze 110 kg... Co innego że 36% to fat![]()
Załóż temat to Ci pomoż... pośmiejemy się z Ciebie.

ja Ci chyba coś pomagałem z dietą, nie?
Doradziles co mam zrobić.w miesiąc zjechałem 10kg ale potem (problemy w robocie,osobiste blablabla) i wróciłem do starych nawyków wróciłem ze zdwojoną mocą i tak zostałoja Ci chyba coś pomagałem z dietą, nie?

Nie ty pierwszy i nie ostatni. Twardym trza być, a nie mientkim. Teraz jest dobrym moment, żeby zacząć od nowa. Ciepło jest, bierz rower i lutuj.Doradziles co mam zrobić.w miesiąc zjechałem 10kg ale potem (problemy w robocie,osobiste blablabla) i wróciłem do starych nawyków wróciłem ze zdwojoną mocą i tak zostało![]()
Co kto lubi.@torpedo
pomyslalem ze moze platki owsiane zamienic na platki lion, przeciez podobne maja wartosci, a nawet wiecej kcal maja lion, tylko cena sie roznia troche![]()
Co kto lubi.
Ja bym wybrał górskie. Mają tylko 34kcal mniej niż Lion.
Do tego Lion ma syrop glukozowy, olej palmowy i inne gówna,więc-moim zdaniem- nie ma co porównywać nawet i więcej wyciągnieszz górskich.

Nie tak dużo, tylko 30%, batony Mars mają 60% więc nie jest najgorzejWidziales ile platki lion maja cukru?

temat ma już 14 stron, a są już jakieś efekty na wadze?
Popijales piwko cwiczac? Szanuje!Odstawilem piwo podczas cwiczen

Za łebka było próbowane trzy piwka i na matęPopijales piwko cwiczac? Szanuje!![]()
Popijales piwko cwiczac? Szanuje!![]()
@Baasteek a nadal soczki popijasz czy na wode sie przerzuciles?