Co mnie wku*wia

Dzięki, playlista ustalona na dzisiejszy wieczór.
Media ekspert do spania puszczę. Nikt tego nie przetrwa.

swoja droga jak sobie teraz przypomnialem 997 peji to az nie wiem co powiedziec, ciezkie zycie na dzielni mial gosc :D

p.s. przepraszam :(

Gdyby CIA to znało, na pewno przestaliby torturować więźniów hejwi metalem...

@Wewiur ogólnie to polecam Ci w ciężkich sytuacjach zatyczki do uszu, świetny wynalazek, tylko takie które się formuje jak plastelinę, a nie zwykłe wtyczki

Nie mówię, że masz popuścić *ujkowi, ale w razie czego jak się wojna zacznie to się przyda:)
Jak się zacznie wojna, to akurat nie mam większych wątpliwości, że jedynym zagrożeniem z jego strony jest lucky luj.
Don't worry, be happy.
Będzie dobrze, nie chcę gościowi obrzydzić życie, tylko pokazać mu, że puszczanie swoich głupot na cały pokój jak śpię nie jest najlepszym pomysłem.
@Grzechu ta demonologia II chyba dla mnie za mocna jest.

@Wewiur w sobotę będę obok ciebie jechał na zawody rugby, wracając mogę od kolegów z drużyny pozyczyc jakieś przedłużacze i możemy nawet Popka z kolegami ustawiać :windu:

@Wewiur w sobotę będę obok ciebie jechał na zawody rugby, wracając mogę od kolegów z drużyny pozyczyc jakieś przedłużacze i możemy nawet Popka z kolegami ustawiać :windu:
Dzięki, jak pierwsze ostrzeżenie się nie powiedzie, to pomyślimy nad grubszą sprawą :tiphatb:

Mam zamiar urządzić koncert Popka w pokoju i sam go nie wytrzymam chyba i się z pokoju ewakuuję.
Nie znam tematu ale możesz opisać problem, bo na pewno da się go rozwiązać pokojowo...
:dry:

Ale niskie ceny to chyba najlepszy/ najgorszy wybór.

PS: Miałem kiedyś współlokatora za ścianą, który puszczał disco polo dzień w dzień, tydzień w tydzień i miesiąc w miesiąc. Zasypiałem przy tej muzyce a rankiem mnie ona budziła...

Last edited:
Od siebie tylko dodam, że sąsiad też puszcza gang albanii na pół piętra bo ma głośniki. @Masu dawaj te kolumny!!! Zagłuszymy go.

Spokojnie, tasak działa in blanco ;)
Zapomniałem, że przecież można obustronnie używać tego sprzętu. W każdym razie plan jest, sąsiad śpiewa na ały akademik Popka, będziemy robić konkurencję.

Polecam ściągnąć w mp3, odpalić na repeat, rozkręcić na pełną pizde, zamknąć drzwi i iść sobie na zakupy, kiedyś tak wyleczyłem sąsiadke ze słuchania z rana głośno rapów

Wkurwiaja mnie lekarze, których do tej pory spotykałem. Każdy jeden chciał mi nawet chodzenia zabronić. Dzisiaj dowiedziałem sie że nie mogę się schylać i obciążać kręgosłupa pionowo. Na dobrej siłce mogę w takim razie przyzwoity trening porobić na maszynach, ławce poziomej, drążku itp. Jebane konowały. Dzisiaj siła:)

Back