Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mówię, że masz popuścić *ujkowi, ale w razie czego jak się wojna zacznie to się przyda:)Niedoczekanie! Jeszcze może będę mu gotował?
Drogi taki koncert? bo lubie :DGdyby CIA to znało, na pewno przestaliby torturować więźniów hejwi metalem...
Jak się zacznie wojna, to akurat nie mam większych wątpliwości, że jedynym zagrożeniem z jego strony jest lucky luj.Nie mówię, że masz popuścić *ujkowi, ale w razie czego jak się wojna zacznie to się przyda:)
No musisz jakiś zamach zaplanować, jakoś na spontanie, podobno dobrą playlistę mają ACDC, Metallica, Slayer, klasyki itp.Drogi taki koncert? bo lubie :D
Masz romantyczny repertuar:
Mam zamiar urządzić koncert Popka w pokoju i sam go nie wytrzymam chyba i się z pokoju ewakuuję.
Nie znam tematu ale możesz opisać problem, bo na pewno da się go rozwiązać pokojowo...

Jestem jak najbardziej za!Mówiłem o tasakach i siekierach :(
Racja, można do tego teleskopówkę dorzucić, żeby tak krwiście nie było i jedziemy z tematem.Ok dwa tasaki bardziej poręczne niż sieksa:)
Zapomniałem, że przecież można obustronnie używać tego sprzętu. W każdym razie plan jest, sąsiad śpiewa na ały akademik Popka, będziemy robić konkurencję.Spokojnie, tasak działa in blanco ;)
Polecam ściągnąć w mp3, odpalić na repeat, rozkręcić na pełną pizde, zamknąć drzwi i iść sobie na zakupy, kiedyś tak wyleczyłem sąsiadke ze słuchania z rana głośno rapów
Nie sądzę, by Popek miszcz mma miał więcej.Miałem tróje z muzyki. Jak nie było jedynek![]()