Co mnie wku*wia

Wiem mam, ale nic nie zastąpi starych IBMowskich Thinkpadów. Mam niestety tylko jednego T42, R61 i T61p mam 3 sztuki, to już nie to samo wykonanie, ale używam co dzień i nic ich nie zastąpi- czasem brakuje HDMI, USB 3,0 czy SATA III (po modowanym biosie mam SATA II) ale da się całkiem nieźle pracować ;)

Wiem mam, ale nic nie zastąpi starych IBMowskich Thinkpadów. Mam niestety tylko jednego T42, R61 i T61p mam 3 sztuki, to już nie to samo wykonanie, ale używam co dzień i nic ich nie zastąpi- czasem brakuje HDMI, USB 3,0 czy SATA III (po modowanym biosie mam SATA II) ale da się całkiem nieźle pracować ;)
Stary T43 do tej pory ojcu służy do przeglądania Internetu. Dobra, koniec OT :D

Jak w jutubie włączyć zapętlenie tej składanki? Mam zamiar urządzić koncert Popka w pokoju i sam go nie wytrzymam chyba i się z pokoju ewakuuję.

Nie znam tematu ale możesz opisać problem, bo na pewno da się go rozwiązać pokojowo...
Wkurza mnie współlokator
m.in. chłopak (choć nie wiem czy to dobre określenie, ale zaryzykuję) od pół roku nie potrafi sobie kupić słuchawek, to sobie Popka posłucha, tak to wykoncypowałem.
Puszczę jemu i jego dziewczynie klub go go i blachary Popka, może przemówi mu to do rozsądku.
A ja się przynajmniej trochę pośmieję w tym nudnym jak p*zda świecie :bayan:.

Właśnie chętnie przyjmę każdy najbardziej chamski z możliwych utworów, wszystko się przyda <wewiur disc jockey>.

A może mu po prostu powiedz żeby się ogarnął? ;)
Człowieku, hehe.
Chłopak przegina ostatnio, albo ja mam okres i mnie wszystko wkurza, to jest akademik, niech sobie poczuje jak się żyje ciągle wkurzając swojego współlokatora.
(Niech no tylko sobie ciasteczka oreo kupi :bomb:).

To może mu po prostu po ludzku wpierdol :D
Pipek nie biję, to poniżej mojej godności, żebym komuś dał w ryj, to musiałby on być tego godzien (trzeba się cenić).
Zresztą trzeba edukować, a nie w gębę walić za brak elementarnych umiejętności współżycia ze swoim kochanym współlokatorem.

Wkurza mnie współlokator
m.in. chłopak (choć nie wiem czy to dobre określenie, ale zaryzykuję) od pół roku nie potrafi sobie kupić słuchawek, to sobie Popka posłucha, tak to wykoncypowałem.
Puszczę jemu i jego dziewczynie klub go go i blachary Popka, może przemówi mu to do rozsądku.
A ja się przynajmniej trochę pośmieję w tym nudnym jak p*zda świecie :bayan:.

Właśnie chętnie przyjmę każdy najbardziej chamski z możliwych utworów, wszystko się przyda <wewiur disc jockey>.
chamskie w jakim sensie? cos na kobiety?
a jakas kompletna wiocha a la disco polo?

Dużo przekleństw i aluzji do kurtyzan mile widziane, nie znam się aż tak, wszystko czego swojej kobiecie byś nie włączył.

Edukacja przez terapię szokową jest bardzo skuteczna.

cale pietro wyskoczy przez okno

Dumka rządzi ;)
Czego by się nie włączyło na korytarzu to stypa, ale jak ktoś dostał się do lapka i włączył "ona tańczy dla mnie" to się 3 piętra zleciały....

no wlasnie rzadko bywam w akadaemikach :D no dobra

CIOS OSTATECZNY

Zlituj się nade mną.
Po polsku, dobrze by był rap i mocno wulgarny w słowie, nie obecności Górniakowej (disco polo w akademiku to gwarancja imprezy na piętrze). Acha i by tekst był wyraźny.
coś na kształt tego

Last edited:
Gwarantuję, że po 3 godzinach słuchania może doprowadzić do konretnego zajoba, więc radził bym uważać:

Back