Mmayhem
UFC Heavyweight
Absolutnie nie. Byłem w tym miejscu wiele razy i czas pokarze czy dam radę czy dam dupy.
Moim zdanie lepiej dać radę niż dać dupy ale to jakby tylko moja opinia …

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Absolutnie nie. Byłem w tym miejscu wiele razy i czas pokarze czy dam radę czy dam dupy.

Jestem już tak tym gównem nasiąknięty, że gdybym nie palił z tydzień i zapalił to nockę mam zarwaną, bo taki mam wypierdol dopaminy, a jest na prawdę przyjemny...Moim zdanie lepiej dać radę niż dać dupy ale to jakby tylko moja opinia …
![]()
![]()
Jestem już tak tym gównem nasiąknięty, że gdybym nie palił z tydzień i zapalił to nockę mam zarwaną, bo taki mam wypierdol dopaminy, a jest na prawdę przyjemny...
Oby za bardzo nie pokarałczas pokarze
No i wkurwił mnie ten słownik jebanyOby za bardzo nie pokarał

Zajaraj sobie, to wkurwienie minieNo i wkurwił mnie ten słownik jebany![]()

Jestem już tak tym gównem nasiąknięty, że gdybym nie palił z tydzień i zapalił to nockę mam zarwaną, bo taki mam wypierdol dopaminy, a jest na prawdę przyjemny...

Klasyczna kontuzja, zapasy na dywanie po pół litrówce też były?Może też być że zaczął mnie mocniej boleć od robienia pompek na tych podstawkach/desce bo ostatnio testowałem u kumpla podczas sylwestra. I teraz mnie boli p
Klasyczna kontuzja, zapasy na dywanie po pół litrówce też były?
Widzisz jak wkurwia? Juz nawet się w głowie pierdoli i nazwy zapominaCzym jeździsz?
kaletki

Witaj w klubie rozjebanych barków, ja do tego jeszcze jebie fizycznie, ehh.. idź w wykończeniówkę, mówili, będzie fajnie, mówili...Niee, to jeszcze było praktycznie rzecz biorąc na starcie. Ja jechałem na Sylwestra prosto z roboty jeszcze w trasę ponad 100km, więc dojechałem trochę zjebany. I było małe grono i trochę początkowo mnie muliło, a że nie łączę nigdy kofeiny z alkoholem to wybrałem po prostu jakiś rozruch na pobudzenie, kumpel zaproponował wytestowanie tej deski z uchwytami i tak poszło :)
Zeby nie było to mnie już trochę wcześniej zaczął znów boleć ten bark. Ale od tamtej pory dużo mocniej go odczuwam.
Dobrze, że nie Covid!Ha kurwa, gównie nie grypa
zapalenie oskrzeli![]()
Sprawdź czy nie padł dysk twardy, jak nie to podłączysz pod zwykłego pieca, mi już tak z 3 firmowe padły, wyciągnij i podłącz do pc.Kurwa padł mi laptop z ważnymi zdjęciami i dokumentami
Trzeba wymienić bebechyKurwa padł mi laptop z ważnymi zdjęciami i dokumentami
Zobaczę jeszcze może zasilacz padł, akumulator od dawna zjebanyTrzeba wymienić bebechy
Dawaj nazwę to zaraz narobimy te jedną gwiazdkęAuto oddane w pełni po dość skomplikowanej naprawie. Dodam że to trzydziestoletni dość rzadki Lexus. Ocena na google 1 gwiazdka "mechanik ma małą wiedzę i nie zna się na tych samochodach". Przyjechał ledwo jeżdżącym zdekompletowanym złomem, wyjechał sprawnym autem w którym wszystko działało oprócz regulatora siły wspomagania kierownicy bo nowy kosztuje krocie jak za taki mały element a uzywki nie udało mi się kupić. Fakt że naprawa trwała długo bo był problem z dość złożoną usterką automatycznej skrzyni biegów ale finalnie naprawiłem. Dodam jeszcze że auto przewinęło się przez kilka warsztatów i nikt mu nawet nie chciał się podjąć tej usterki. Poziom roszczeniowości i zwykłego skurwysyństwa sięga niespotykanych wcześniej rozmiarów. Jebać.