ninja
Vale Tudo Championship
Biali na te nosy głosują, nie każdy sędzia czy prokurator to przecież parchaty nochal.
Czy już każdy?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Biali na te nosy głosują, nie każdy sędzia czy prokurator to przecież parchaty nochal.

Każden jeden. Z miejsca gdy dostajesz takie stanowisko, rośnie ci nos i zacierasz rynceBiali na te nosy głosują, nie każdy sędzia czy prokurator to przecież parchaty nochal.
Czy już każdy?
![]()
A było nie iść do roboty tylko sobie zrobić długi weekend i konsole odpalić, sam żeś sobie winnyJak to nie wierzyć w piątek 13?
Mój bilans z piątku: zjebał mi się jeden samochód (drugi stoi od miesiąca uziemiony bo wysłałem panel klimatyzacji do naprawy), zjebał się kompresor na warsztacie więc wszystko ręcznie, zgubiłem kluczyki od auta klienta które stało na środku podjazdu więc następny kłopot a z roboty na godzinę zrobiło się pięć i pół więc skończyłem o 23.
W weekend wszystko wyprostowane: laweta tylko za 100, auto naprawione (urwały się śruby półosi), kompresor naprawiony, kluczyki znalezione. Kurwa dwa dni straciłem na to co się w piątek wydarzyło.

Żeby tylko jedenTyp z którym robię

Jesteś nowym pracownikiem na dziale gwarancji w Amazonie we Wrocławiu?Typ z którym robię

ulica logistyczna 6 to jego drugi domJesteś nowym pracownikiem na dziale gwarancji w Amazonie we Wrocławiu?![]()

Kapitalizm w najlepszym wydaniuPierdoleni janusze biznesu z olxa. Od dłuższego czasu szukam przecinarki taśmowej do metalu. W zeszłym tygodniu pojawiła się w dobrym stanie, za 1000zł (nowa 2500) i niedaleko mnie. Dzwonię, a po drugiej stronie odzywa się starsza kobieta. Wyprzedaje narzędzia z firmy, bo mąż zmarł, a ona nie da rady poprowadzić. Ale mówi, że spóźniłem się 15 minut bo ktoś już jedzie po piłę. Trudno. Dzwoniłem jeszcze później by upewnić się, że sprzedała i gość się nie rozmyślił. Dzisiaj wchodzę na olx, a ten kutas wystawił ją za 1800, chuj złamany![]()

Poka jaką. Duże to? Ile kosztuje nowa?Pierdoleni janusze biznesu z olxa. Od dłuższego czasu szukam przecinarki taśmowej do metalu. W zeszłym tygodniu pojawiła się w dobrym stanie, za 1000zł (nowa 2500) i niedaleko mnie. Dzwonię, a po drugiej stronie odzywa się starsza kobieta. Wyprzedaje narzędzia z firmy, bo mąż zmarł, a ona nie da rady poprowadzić. Ale mówi, że spóźniłem się 15 minut bo ktoś już jedzie po piłę. Trudno. Dzwoniłem jeszcze później by upewnić się, że sprzedała i gość się nie rozmyślił. Dzisiaj wchodzę na olx, a ten kutas wystawił ją za 1800, chuj złamany![]()
czytać was nie uczyli na tej ukrainie?Poka jaką. Duże to? Ile kosztuje nowa?
coś chcesz produkować, że taśmówka Ci w głowie?Pierdoleni janusze biznesu z olxa. Od dłuższego czasu szukam przecinarki taśmowej do metalu. W zeszłym tygodniu pojawiła się w dobrym stanie, za 1000zł (nowa 2500) i niedaleko mnie. Dzwonię, a po drugiej stronie odzywa się starsza kobieta. Wyprzedaje narzędzia z firmy, bo mąż zmarł, a ona nie da rady poprowadzić. Ale mówi, że spóźniłem się 15 minut bo ktoś już jedzie po piłę. Trudno. Dzwoniłem jeszcze później by upewnić się, że sprzedała i gość się nie rozmyślił. Dzisiaj wchodzę na olx, a ten kutas wystawił ją za 1800, chuj złamany![]()
czytać was nie uczyli na tej ukrainie?
Poka jaką. Duże to? Ile kosztuje nowa?
Na własny użytek, bardziej precyzyjne to od kątowki i przede wszystkim brak iskier.coś chcesz produkować, że taśmówka Ci w głowie?
Taśmowa bez chłodzenia to się nadaje do cięcia kiełbasy lub ewentualnie drewna.Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
Na własny użytek, bardziej precyzyjne to od kątowki i przede wszystkim brak iskier.
Tylko jak często w domu potrzebujesz tej precyzji żeby postawić takiego klamota w domu rezygnując z zastosowania dużo bardziej uniwersalnej kątówki?Na własny użytek, bardziej precyzyjne to od kątowki i przede wszystkim brak iskier.
Na domowe potrzeby to można popsikać czymś z łapyTaśmowa bez chłodzenia to się nadaje do cięcia kiełbasy lub ewentualnie drewna.
Dorobienie chłodzenia to koszt 100-150zł, a przy drobnicy to wystarczy olejarka i od czasu do czasu coś psiknąćTaśmowa bez chłodzenia to się nadaje do cięcia kiełbasy lub ewentualnie drewna.

Kto bogatemu zabroni?Tylko jak często w domu potrzebujesz tej precyzji żeby postawić takiego klamota w domu rezygnując z zastosowania dużo bardziej uniwersalnej kątówki?
No chyba, że zarabiasz po cohonesowemu i 2 koła na 2 cięcia w roku to pikuś
Nie powiem, bo gdybym miał taśmówkę to niejednokrotnie bym ją wybrał zamiast gumówki
Na domowe potrzeby to można popsikać czymś z łapy

Ale jebać tego chujka janusza, nie dam mu zarobić, nawet gdybym miał kupić droższą 
Już miałem nawet plan by do niego zadzwonić żeby zarezerwował na parę dni, a później powiedziałbym żeby się jebał ale niech pozna serce Pana 
To słuchaj mam propozycję: sprzedam Ci dokładnie taka samą piłę, powiedzmy za 2300.jebać tego chujka janusza, nie dam mu zarobić, nawet gdybym miał kupić droższą![]()

To słuchaj mam propozycję: sprzedam Ci dokładnie taka samą piłę, powiedzmy za 2300.
Umowa stoi?
![]()

StoiTo słuchaj mam propozycję: sprzedam Ci dokładnie taka samą piłę, powiedzmy za 2300.
Umowa stoi?
![]()
Wysyłaj
No i to większa niż karateka, a wydawałoby się to niemożliweŻe czas to dziwka

Blika wyślij to pogadamyStoiWysyłaj
StoiWysyłaj
i ci se dickpicki za bliki wysyłająBlika wyślij to pogadamy