Roshi
Roshi
Grzybiarze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Grzybiarze
taki grzybopazerniak jesteśOddycha se człek świeżym leśnym powietrzem, spaceruje z wiaderkiem, nikogo w promieniu kilometra, cisza, relals.Nachyla się człek by uciąć nóżkę czarnego łebka, podnosi głowę a tu 10 osób półtora metra od niego po czworakach łazi i patrzy czy czasem więcej grzybów nie wysypało w okolicy tego, którego znalazłem. Zaraz jakaś kurwa drze pizdę "Stachu! Jesteś Stachu?! Cho szybko, tu som"
Po mojem chodzą, mój las wycinają. Kto im dał takie prawo? Żeby ich pioruny siarczyste, łogniste...
Zgadzam się, jebać ichGrzybiarze
człowiek sobie wyjebał na koniec świata, mieszkać pod lasem, to kurwa tylko sezon na grzyby się zacznie to się kurwy zjeżdżają chyba z całego wrocławia i okolic.Zgadzam się, jebać ichczłowiek sobie wyjebał na koniec świata, mieszkać pod lasem, to kurwa tylko sezon na grzyby się zacznie to się kurwy zjeżdżają chyba z całego wrocławia i okolic.

Ten jaki Janusz, kupił dom pod lasem i już cały las jego …
![]()
tak kurwa bo to o to właśnie chodzi, o moje uzurpowanie sobie władzy nad lokalnym lasem. Zupełnie nie chodzi o to, że po tych najazdach pozostają rozjeżdżone łąki przy lasach bo wielcy panowie i wspaniałe damy przecież muszą tutaj parkować, nie chodzi też o to, że co roku później organizujemy lokalną społecznością sprzątanie lasu bo dziwnym trafem jest najebane syfu, śmieci, butelek i petów. Dodatkowo potrafią mieć wyjebane na znaki "zakaz wjazdu, droga leśna" i wpierdolić się samochodem przez las. Zapraszam do lasów Grędziński i im przyległych po takim weekendzie wielkiego najazdu syfiarzy-grzybiaży oraz w terminie - zobaczysz wielką różnicę.Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie wkurwia syf w lesie... Płacą kurwy tyle za śmieci i wywożą do lasu.tak kurwa bo to o to właśnie chodzi, o moje uzurpowanie sobie władzy nad lokalnym lasem. Zupełnie nie chodzi o to, że po tych najazdach pozostają rozjeżdżone łąki przy lasach bo wielcy panowie i wspaniałe damy przecież muszą tutaj parkować, nie chodzi też o to, że co roku później organizujemy lokalną społecznością sprzątanie lasu bo dziwnym trafem jest najebane syfu, śmieci, butelek i petów. Dodatkowo potrafią mieć wyjebane na znaki "zakaz wjazdu, droga leśna" i wpierdolić się samochodem przez las. Zapraszam do lasów Grędziński i im przyległych po takim weekendzie wielkiego najazdu syfiarzy-grzybiaży oraz w terminie - zobaczysz wielką różnicę.
Dokładnie, powinni zaostrzyć kary i jeśli złapią Cię na wywozie śmieci do lasu to kwoty powinny zaczynać się od 100 tys. w górę. Może wtedy jakiś janusz by się zastanowił gdyby w razie wpadki musiał sprzedać passata i nerkę.Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie wkurwia syf w lesie... Płacą kurwy tyle za śmieci i wywożą do lasu.
Jebać tych podludzi maczetami
tam finansowe kary, chuja pod strzelbą trzymać aż pozbiera i wywiezie wszystko co do papierka to co jego i jeszcze z pół lasu gratisDokładnie, powinni zaostrzyć kary i jeśli złapią Cię na wywozie śmieci do lasu to kwoty powinny zaczynać się od 100 tys. w górę. Może wtedy jakiś janusz by się zastanowił gdyby w razie wpadki musiał sprzedać passata i nerkę.
Potwierdzam. Co tydzień teraz latam na grzyby i ludzie są pojebani. Wjeżdżają autami daleko za zakazy, stawiają auta na przeciwpożarówkach, a o tonach śmieci to już nie wspomnę.tak kurwa bo to o to właśnie chodzi, o moje uzurpowanie sobie władzy nad lokalnym lasem. Zupełnie nie chodzi o to, że po tych najazdach pozostają rozjeżdżone łąki przy lasach bo wielcy panowie i wspaniałe damy przecież muszą tutaj parkować, nie chodzi też o to, że co roku później organizujemy lokalną społecznością sprzątanie lasu bo dziwnym trafem jest najebane syfu, śmieci, butelek i petów. Dodatkowo potrafią mieć wyjebane na znaki "zakaz wjazdu, droga leśna" i wpierdolić się samochodem przez las. Zapraszam do lasów Grędziński i im przyległych po takim weekendzie wielkiego najazdu syfiarzy-grzybiaży oraz w terminie - zobaczysz wielką różnicę.

Rozwiązanie jest proste. Jebać, karać, nie wyróżniać. W wolnych chwilach prześladowaćPotwierdzam. Co tydzień teraz latam na grzyby i ludzie są pojebani. Wjeżdżają autami daleko za zakazy, stawiają auta na przeciwpożarówkach, a o tonach śmieci to już nie wspomnę.
![]()

tirem na grzyby? no pojebanyPotwierdzam. Co tydzień teraz latam na grzyby
![]()

Ale u niemca przegrywie
![]()
Jeszcze pewnie wjeżdża nim do lasutirem na grzyby? no pojebany
![]()
tak kurwa bo to o to właśnie chodzi, o moje uzurpowanie sobie władzy nad lokalnym lasem. Zupełnie nie chodzi o to, że po tych najazdach pozostają rozjeżdżone łąki przy lasach bo wielcy panowie i wspaniałe damy przecież muszą tutaj parkować, nie chodzi też o to, że co roku później organizujemy lokalną społecznością sprzątanie lasu bo dziwnym trafem jest najebane syfu, śmieci, butelek i petów. Dodatkowo potrafią mieć wyjebane na znaki "zakaz wjazdu, droga leśna" i wpierdolić się samochodem przez las. Zapraszam do lasów Grędziński i im przyległych po takim weekendzie wielkiego najazdu syfiarzy-grzybiaży oraz w terminie - zobaczysz wielką różnicę.

Nagraj z laską noweKurwa ale fail. Przez przypadek wyjebałem 10 filmów z telefonu i nie można tego odzyskać. Teraz muszę sprawdzać historię co ściągnąłem. Lipton

To już pewnie nie będzie to samo co oryginał, tylko jakieś sequel'e...Nagraj z laską nowe![]()

Gdy wrzucą na forum, to ocenimyTo już pewnie nie będzie to samo co oryginał, tylko jakieś sequel'e...![]()