Co mnie wku*wia

chłopie z 10 bym musiał dać żeby śrubkę podniesli, bo intelektem też nie za bardzo się mogą pochwalić.
Edit zdrowi ludzie, zakład normalnych niby przyjmuje, a to nie żaden zakład pracy chronionej
Takiej odpowiedzi się spodziewałem. Synów nie wychowuję na pizdy więc może coś z nich będzie.

Jak tam wasze konto i karty w PKO Polaczki? Też gówno? :robertmakeup:

203170540bff35e43iv8l.jpg

Gdzie jakaś podstawowa dyscyplina pytam się? Gdzie szacunek do pracy nad swoim umysłem i ciałem? Gdzie edukacja w zakresie prewencji zdrowia? No jasne, że jak rodzice lewusy to później hodują takie niedorajdy co to nie podniosą czegoś z ziemi bez postury niczym wygięty pałąk od wiadra, zamulacze z powykrzywianymi palcami i koślawymi kolanami.

:gdzie: :gdzie: :gdzie:

I jeszcze pewnie szczepią te dzieciaki.

Postawmy na selekcję naturalną.

:sparta:

:gdzie: :gdzie: :gdzie:

I jeszcze pewnie szczepią te dzieciaki.

Postawmy na selekcję naturalną.

:sparta:
Ale dobrze napisał. Ja w wieku 14 lat wycinałem drzewa w lesie, dzisiejsze 14latki się martwią czy podniosą plecak z ziemi i jaką akurat wybrać płeć.

Ja widzę młode pokolenie na siłowni to mi ich momentami literalnie szkoda. Dziewczyny podnoszące więcej w martwym niż ich rówieśnicy. Chłopaczki po 16-18 lat ważacy po 50kg majacy 20cm w ramieniu.
:usunto:

To jest stracone pokolenie, oni są fizycznie i psychicznie słabi.

Ale dobrze napisał. Ja w wieku 14 lat wycinałem drzewa w lesie, dzisiejsze 14latki się martwią czy podniosą plecak z ziemi i jaką akurat wybrać płeć.

Ja widzę młode pokolenie na siłowni to mi ich momentami literalnie szkoda. Dziewczyny podnoszące więcej w martwym niż ich rówieśnicy. Chłopaczki po 16-18 lat ważacy po 50kg majacy 20cm w ramieniu.
:usunto:

To jest stracone pokolenie, oni są fizycznie i psychicznie słabi.
Ale masz też modę na jebanie po zadku od najmłodszych lat i są te kaleki dwudziestoletnie z 50 na kablu i sitkiem w pośladku

No właśnie nie do końca. Nawet w złotych latach metki i omki nie było to tak popularne. Mięśnie można kupić i stało się to powszechne
I tylko mięśnie. Psychiki nie. Ukształtowania charakteru od dyscypliny również nie. Czyli będzie duży i potencjalnie słaby, bo nie zapominajmy że są ćwiczenia w których nie ważne ile sterydów zezarles, jak się w nich nie wprawisz porządnie to nie zrobisz. Jest siła napompowanych jak to ująłeś kupionych mięśni i jest żywa siła na zupełnie innym poziomie.

Teraz nastolatki nie potrafią zrobić głupiego przewrotu w przód....o podciągnięciu na drążku nie wspominam. Na mojej siłowni średnia wieku osób ćwiczących to jest 30+ .....nie ma małolatów. 2 czy 3 przychodzi w dodatku mało regularnie, jednego stary pilnuje i przyprowadza na trening.....no to kurwa jak ktoś potrzebuje bata tylko po to by poćwiczyć to nic z tego nie będzie

A wiesz co przeraża najbardziej? Chuj z tą siłownia itp ale te mizeroty przypuszczalnie będą nas leczyć, pracować w domach opieki, wydawać wyroki, budować domy i zasiadać w jakiś samorządach i sejmie.....no kurwaa jak sobie to uzmyslowisz to dochodzisz do wniosku że w końcu będzie ta wojna i reset bo głupie i słabe społeczeństwo się samo zniszczy

Dla odmiany napiszę, jak lubię wkurwiać dostawców żarcia. Ogólnie lubie wjeżdżać ludziom na banie, śmiesznie się wtedy mieszają. Dis is fakin kold bro, czek dis. Du ju lajk iting cold food? Łaj ju bring it lajk dis, ju hejt polisz pipl? Ju kejm hier, geting benefits end ol det szit, ju smajl for as bat bihajnd bek ju toking szit abałt polisz pipl end dżeneraly łajts", itd.
Ukrom też wkręcam różne sytuace były :rutekajak:
COHONES RACE TEAM I NIE MA PRZEBACZ
i takie tam, tak mi przyszło do głowy, bo właśnie czekam na jakiegoś gagatka

Dla odmiany napiszę, jak lubię wkurwiać dostawców żarcia. Ogólnie lubie wjeżdżać ludziom na banie, śmiesznie się wtedy mieszają. Dis is fakin kold bro, czek dis. Du ju lajk iting cold food? Łaj ju bring it lajk dis, ju hejt polisz pipl? Ju kejm hier, geting benefits end ol det szit, ju smajl for as bat bihajnd bek ju toking szit abałt polisz pipl end dżeneraly łajts", itd.
A nie możesz zwyczajne jebać na pizdę kablem od prodiża?

:korwinstupid:

Co ci @Roshi zrobił?
Oddycha se człek świeżym leśnym powietrzem, spaceruje z wiaderkiem, nikogo w promieniu kilometra, cisza, relals.Nachyla się człek by uciąć nóżkę czarnego łebka, podnosi głowę a tu 10 osób półtora metra od niego po czworakach łazi i patrzy czy czasem więcej grzybów nie wysypało w okolicy tego, którego znalazłem. Zaraz jakaś kurwa drze pizdę "Stachu! Jesteś Stachu?! Cho szybko, tu som"
Po mojem chodzą, mój las wycinają. Kto im dał takie prawo? Żeby ich pioruny siarczyste, łogniste...

Oddycha se człek świeżym leśnym powietrzem, spaceruje z wiaderkiem, nikogo w promieniu kilometra, cisza, relals.Nachyla się człek by uciąć nóżkę czarnego łebka, podnosi głowę a tu 10 osób półtora metra od niego po czworakach łazi i patrzy czy czasem więcej grzybów nie wysypało w okolicy tego, którego znalazłem. Zaraz jakaś kurwa drze pizdę "Stachu! Jesteś Stachu?! Cho szybko, tu som"
Po mojem chodzą, mój las wycinają. Kto im dał takie prawo? Żeby ich pioruny siarczyste, łogniste...
Tylu z nich co roku ginie z zatrucia i wciąż są problemem?

Teraz w końcu tydzień popadało więc każdy ma nadzieję.
I wysypało. Pomimo dużej liczby ludzi w 2 godziny dziesięcioliteowe wiadro zgarnąłem
Tylko ta Tuchola mnie zaskoczyła, bo przecież Bory Tucholskie jednak większe są niż lasy pod Nowym Tomyślem. A i z Bydgoszczy tam mają bliżej. Chociaż mogą to być przesiedleńcy, którzy się nie zameldowali w tych stronach

Back