Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Blika wyślij to pogadamy
Łapcie mojego ‚dickpika’…i ci se dickpicki za bliki wysyłają![]()

Że czas to dziwka.
Przed chwilą w sklepie widziałem "laskę". Pamiętam ją z młodości, była trochę starsza i wiadomo, że tacy gówniarze jak ja to dla niej byli dziećmi. W latach nastoletnich bym z niej nie złaził. Bardzo mi się podobała - szczupła z takimi krótkimi włosami uczesanymi na pipkę, które bardzo jej pasowały, i dużymi niebieskimi oczami. Nie widziałem jej pewnie od czasu gdy w wieku ~21 lat wyprowadziłem się z rodzinnego domu. Pomimo upływu wielu lat nie miałem problemu by ją rozpoznać. Tylko że zamiast krótkowłosej, szczupłej ślicznotki była wysuszona stara baba w krótkich włosach![]()
Wu tang is 4 dah babcias
Lipny towar ciapaty na kudamie upchnął?Że świat to piękne miejsce, tylko ludzie kurwy...
Lipny towar ciapaty na kudamie upchnął?

czyli jednak nie lipny tylko drogi
nic nie cpie, od dawna.czyli jednak nie lipny tylko drogi
nawet amanity?nic nie cpie, od dawna.
Od wtorku?nic nie cpie, od dawna.
od wtorku naturalnych specyfikowOd wtorku?

Od przyszłego , bengOd wtorku?

Czyli w wigilie grzyby a pierwszy dzień świąt kryształ?od wtorku naturalnych specyfikow![]()
nie bylo zadnych mineralow dosc dlugo, po za tym chuj Was to obchodziCzyli w wigilie grzyby a pierwszy dzień świąt kryształ?

To ty dzwonisznie bylo zadnych mineralow dosc dlugo, po za tym chuj Was to obchodzi![]()

Gruby cebulak dzwoniTo ty dzwonisz
![]()

Może teraz będziesz miał u niej szanseŻe czas to dziwka.
Przed chwilą w sklepie widziałem "laskę". Pamiętam ją z młodości, była trochę starsza i wiadomo, że tacy gówniarze jak ja to dla niej byli dziećmi. W latach nastoletnich bym z niej nie złaził. Bardzo mi się podobała - szczupła z takimi krótkimi włosami uczesanymi na pipkę, które bardzo jej pasowały, i dużymi niebieskimi oczami. Nie widziałem jej pewnie od czasu gdy w wieku ~21 lat wyprowadziłem się z rodzinnego domu. Pomimo upływu wielu lat nie miałem problemu by ją rozpoznać. Tylko że zamiast krótkowłosej, szczupłej ślicznotki była wysuszona stara baba w krótkich włosach![]()

Może teraz będziesz miał u niej szanse

Że świat to piękne miejsce, tylko ludzie kurwy...

Pociesz się, że w końcu podjąłeś słuszną decyzję.Zaczął się 4ty dzień od momentu, gdy zdecydowałem, że już nigdy nie zapalę marihuanen. To jest pokurwaezja ile rzeczy zaczyna mnie wkurwiać, poczynając od samego siebie, że wpierdoliłem się w to gówno![]()
Absolutnie nie. Byłem w tym miejscu wiele razy i czas pokarze czy dam radę czy dam dupy.Pociesz się, że w końcu podjąłeś słuszną decyzję.