szplin
Vale Tudo Open
Jak już nauczysz się ryć w prawdziwych autach, to przyjadę moją daćką
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po tym jak się dowiedziałem to sprzedałem ostatnią Hondę. Audi też podobno trzeba unikać z tego samego powodu.Słyszałeś kiedy jest okazja aby poczuć zapach palonej gumy przy hondzie?
Ogólnie to wyjebane mam. Tak czy inaczej mam więcej aut niż jestem w stanie przerobić. Co do opinii to wkurwia mnie jedynie że anonim może napisać co chce. Z jedną opinią usiłowałem walczyć za pomocą opinii rzeczoznawcy ale do dziś po trzech latach nie doczekałem się ani ekspertyzy od niezadowolonego klienta ani części ktorą mógłbym takowej poddać. Pan groził sądem ale kiedy przyszło do działań to za nic nie chciał oddać tej części do badania więc w rozmowie telefonicznej kazałem mu grzecznie wypierdalać skoro nie ma zamiaru udokumentować roszczenia. Natomiast bezpodstawny wysryw został. Przebojem roku była opinia na 1 gwiazdkę godzinę po tym jak odmówiłem opłaty za podbicie ocen. W sumie z jednej strony mnie to denerwuje ale z drugiej nic mi to nie robi ani nie szkodzi.Masz możliwość z tym walczyć - możesz takie opinie do Google zgłosić, wybierając odpowiedni powód zgłoszenia. Co ważne - z jednego konta zgłoszenie jest rozpatrywane tylko jeden raz, potem z automatu jest ignorowane - dlatego warto się "rozpisać" w uzasadnieniu.
Jeżeli nie zadziała - zgłaszanie opinii z różnych kont Google, powinno pomóc - zwłaszcza jeżeli profil, z którego pochodzi opinia, nie ma tych opinii zbyt wielu. Jeżeli z samego Cohones pójdzie dużo zgłoszeń z powodem "działania konkurencji" lub "opinia nieprzydatna" to jest duża szansa, że algorytm wywali.
To zgłaszanie chuja działa, sam mam dwójkę złośliwych anonimków z oceną 1 i chuja zwojowałem.Ogólnie to wyjebane mam. Tak czy inaczej mam więcej aut niż jestem w stanie przerobić. Co do opinii to wkurwia mnie jedynie że anonim może napisać co chce. Z jedną opinią usiłowałem walczyć za pomocą opinii rzeczoznawcy ale do dziś po trzech latach nie doczekałem się ani ekspertyzy od niezadowolonego klienta ani części ktorą mógłbym takowej poddać. Pan groził sądem ale kiedy przyszło do działań to za nic nie chciał oddać tej części do badania więc w rozmowie telefonicznej kazałem mu grzecznie wypierdalać skoro nie ma zamiaru udokumentować roszczenia. Natomiast bezpodstawny wysryw został. Przebojem roku była opinia na 1 gwiazdkę godzinę po tym jak odmówiłem opłaty za podbicie ocen. W sumie z jednej strony mnie to denerwuje ale z drugiej nic mi to nie robi ani nie szkodzi.
Mordo do sądzisz o hybrydach? E300, corolla, swace czy inne? Masz jakąś wiedzę?
No to Karolcia będzie się musiała dobrze postarać... i porządnie nawilżyćTo jest type R. Kosztuje z dwa razy tyle co target miszcza stójki.

Swace to toyota. Ogólnie mogę polecić ich hybrydy. Serwisuje te auta i usterki są niezwykle rzadkie. Jeśli kierował bym się rozsądkiem przy wyborze auta to właśnie takie coś bym kupił. Natomiast nie przypominam sobie żebym kiedyś miał rozsądny samochód.Mordo do sądzisz o hybrydach? E300, corolla, swace czy inne? Masz jakąś wiedzę?
I nawet mema człek nie może wrzucić. Opresyjna władza nas gnębiSłyszałeś kiedy jest okazja aby poczuć zapach palonej gumy przy hondzie?

Raz, przed premierą programu XTB Tylko Jeden, była akcja Culturones.I nawet mema człek nie może wrzucić. Opresyjna władza nas gnębi![]()

wakacje? obywatelstwo!wakacje
USA? No co ty, centrali USA...
Czyli do schowka na szczotki Maxa kolanko?USA? No co ty, centrali USA...
King Sajz tylko z Kolanko? ;)Czyli do schowku na szczotki Maxa kolanko?
To w kraju położonym tam gdzie chce? Czyli Twój pindol jest ośrupanyKing Sajz tylko z Kolanko? ;)

ośrupany? Nie nadążam... Tej stali nie da się ośrupać...To w kraju położonym tam gdzie chce? Czyli Twój pindol jest ośrupany![]()
To rabin nie cmokał w pindola?ośrupany? Nie nadążam... Tej stali nie da się ośrupać...
Żaden rabbit nie ośrupał marchewy, kaptur jak u robin hooda z wodogłowiem w koncu zjarzylem o co kaman z ośrupaniemTo rabin nie cmokał w pindola?
To w kraju położonym tam gdzie chce? Czyli Twój pindol jest ośrupany![]()
ośrupany? Nie nadążam... Tej stali nie da się ośrupać...
To rabin nie cmokał w pindola?
Żaden rabbit nie ośrupał marchewy, kaptur jak u robin hooda z wodogłowiem w koncu zjarzylem o co kaman z ośrupaniem
ale że żymski dżej?
przypierdol to co trzasku przed debatąprzeziębienie, nic kurwa na mnie już nie działa, od dwóch dni jak trup
wolę przeziębienie niż w dupęprzypierdol to co trzasku przed debatą
Zrób to w startym styluI nawet mema człek nie może wrzucić. Opresyjna władza nas gnębi![]()
na co wrzucasz?Zrób to w startym stylu
![]()
na co wrzucasz?
no ale fotę musisz wrzucić na jakiś serwer?![]()
[img] [/img] codes for emebedding images
how is this done? This isn't working for me right now and its a major issue for me.open.vanillaforums.com
Imgbbno ale fotę musisz wrzucić na jakiś serwer?
No jak fota własna to chyba takno ale fotę musisz wrzucić na jakiś serwer?