Co mnie wku*wia

Masz możliwość z tym walczyć - możesz takie opinie do Google zgłosić, wybierając odpowiedni powód zgłoszenia. Co ważne - z jednego konta zgłoszenie jest rozpatrywane tylko jeden raz, potem z automatu jest ignorowane - dlatego warto się "rozpisać" w uzasadnieniu.

Jeżeli nie zadziała - zgłaszanie opinii z różnych kont Google, powinno pomóc - zwłaszcza jeżeli profil, z którego pochodzi opinia, nie ma tych opinii zbyt wielu. Jeżeli z samego Cohones pójdzie dużo zgłoszeń z powodem "działania konkurencji" lub "opinia nieprzydatna" to jest duża szansa, że algorytm wywali.
Ogólnie to wyjebane mam. Tak czy inaczej mam więcej aut niż jestem w stanie przerobić. Co do opinii to wkurwia mnie jedynie że anonim może napisać co chce. Z jedną opinią usiłowałem walczyć za pomocą opinii rzeczoznawcy ale do dziś po trzech latach nie doczekałem się ani ekspertyzy od niezadowolonego klienta ani części ktorą mógłbym takowej poddać. Pan groził sądem ale kiedy przyszło do działań to za nic nie chciał oddać tej części do badania więc w rozmowie telefonicznej kazałem mu grzecznie wypierdalać skoro nie ma zamiaru udokumentować roszczenia. Natomiast bezpodstawny wysryw został. Przebojem roku była opinia na 1 gwiazdkę godzinę po tym jak odmówiłem opłaty za podbicie ocen. W sumie z jednej strony mnie to denerwuje ale z drugiej nic mi to nie robi ani nie szkodzi.

Ogólnie to wyjebane mam. Tak czy inaczej mam więcej aut niż jestem w stanie przerobić. Co do opinii to wkurwia mnie jedynie że anonim może napisać co chce. Z jedną opinią usiłowałem walczyć za pomocą opinii rzeczoznawcy ale do dziś po trzech latach nie doczekałem się ani ekspertyzy od niezadowolonego klienta ani części ktorą mógłbym takowej poddać. Pan groził sądem ale kiedy przyszło do działań to za nic nie chciał oddać tej części do badania więc w rozmowie telefonicznej kazałem mu grzecznie wypierdalać skoro nie ma zamiaru udokumentować roszczenia. Natomiast bezpodstawny wysryw został. Przebojem roku była opinia na 1 gwiazdkę godzinę po tym jak odmówiłem opłaty za podbicie ocen. W sumie z jednej strony mnie to denerwuje ale z drugiej nic mi to nie robi ani nie szkodzi.
To zgłaszanie chuja działa, sam mam dwójkę złośliwych anonimków z oceną 1 i chuja zwojowałem.

Mordo do sądzisz o hybrydach? E300, corolla, swace czy inne? Masz jakąś wiedzę?
Swace to toyota. Ogólnie mogę polecić ich hybrydy. Serwisuje te auta i usterki są niezwykle rzadkie. Jeśli kierował bym się rozsądkiem przy wyborze auta to właśnie takie coś bym kupił. Natomiast nie przypominam sobie żebym kiedyś miał rozsądny samochód.
Jeśli chodzi o hybrydy to usterki samego układu elektrycznego to promil. Jak na razie modele które mają ewidentne wady to ostatni Yaris cross, czy jak on się tam nazywa i jest to wada układu elektrycznego oraz corolla rocznik 2024 gdzie zepsuli układ chłodzenia silnika. Po za tymi wyjątkami to muszę przyznać że toyota jest naprawdę tak bezawaryjna jak obiecuje w hasłach reklamowych.

I nawet mema człek nie może wrzucić. Opresyjna władza nas gnębi :childcry:
Zrób to w startym stylu
abell46s-reface.gif

Wkuriwa mnie, że nie mogę wklejać grafik w posty. o co chodzi?

@Dzihados nie da się wklejać zrzutów ekranu. Nie będę mógł przygotować Respectones bez tego. Jest jakiś sposób na wklejanie grafik?

Back