Cassius42
Vale Tudo Championship
Tylko nie wiem czy serwery by to wytrzymały...Gdy wrzucą na forum, to ocenimy![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko nie wiem czy serwery by to wytrzymały...Gdy wrzucą na forum, to ocenimy![]()

taki grzybopazerniak jesteś
![]()
![]()
![]()
![]()

Myślisz ze chłop zrezygnował z frygania bo jakiś wariat wymusił pierwszeństwo i prawie mu się wpierdolil od strony kierowcy?Byłem dzisiaj wcześniej w robocie ponieważ byłem zapisany do fryzjera. Wracając z roboty jakiś frajer wymusił mi pierwszeństwo i gdybym nie wyhamował to bym się w niego wpierdolił w jego bok od strony kierowcy. Pajac wyleciał jeszcze z mordą i się śmiał, to jeszcze zapytałem czemu się debil cieszy, to zaczął odjeżdżać i jeszcze bardziej się śmiać. Po dojechaniu do fryzjera na drzwiach wyjściowych widnieje kartka że z przyczyn niezależnych od właściciela zakład zamknięty do odwołania, telefon nie odpowiada.
![]()
Myślisz, że to ten frajer?Byłem dzisiaj wcześniej w robocie ponieważ byłem zapisany do fryzjera. Wracając z roboty jakiś frajer wymusił mi pierwszeństwo i gdybym nie wyhamował to bym się w niego wpierdolił w jego bok od strony kierowcy. Pajac wyleciał jeszcze z mordą i się śmiał, to jeszcze zapytałem czemu się debil cieszy, to zaczął odjeżdżać i jeszcze bardziej się śmiać. Po dojechaniu do fryzjera na drzwiach wyjściowych widnieje kartka że z przyczyn niezależnych od właściciela zakład zamknięty do odwołania, telefon nie odpowiada.
![]()

Byłem dzisiaj wcześniej w robocie ponieważ byłem zapisany do fryzjera. Wracając z roboty jakiś frajer wymusił mi pierwszeństwo i gdybym nie wyhamował to bym się w niego wpierdolił w jego bok od strony kierowcy. Pajac wyleciał jeszcze z mordą i się śmiał, to jeszcze zapytałem czemu się debil cieszy, to zaczął odjeżdżać i jeszcze bardziej się śmiać. Po dojechaniu do fryzjera na drzwiach wyjściowych widnieje kartka że z przyczyn niezależnych od właściciela zakład zamknięty do odwołania, telefon nie odpowiada.
Myślisz, że to ten frajer?
Śmiał się bo wiedział, że dojedzie przed Tobą do fryzjera, tam go zaciukał i zamknął jego zakład robiąc Ci na złość?
![]()

W takim razie wracał od fryzjera, którego zaciukał a śmiał się bo wiedział, że Ty też tam jedziesz!Wszystkie elementy tej układanki dobrze poskładałeś, tylko że ten gość pojechał w przeciwnym kierunku.![]()
Myślisz ze chłop zrezygnował z frygania bo jakiś wariat wymusił pierwszeństwo i prawie mu się wpierdolil od strony kierowcy?

W takim razie wracał od fryzjera, którego zaciukał a śmiał się bo wiedział, że Ty też tam jedziesz!

Odpuszczenie hanowania to też frajerstwoGdyby człowiekowi nie było szkoda samochodu i pieniędzy które w nie włożył, to odpuściłbym intensywnego hamowania.![]()
Odpuszczenie hanowania to też frajerstwo
Dla mnie frajerstwem jest ogólnie nie zwracanie uwagi na innych. Nawet jak mam pierwszeństwo to przyhamuje jak ktoś się zagapi. W innym wypadku auto stałoby więcej u mechanika niż było w trasie. Ale nie lubię takich kurew co popełnia błąd, a potem się śmieją i myślą, że są kurwa panami jak ten pejs co ci wymusił.Rozumiem jak jeszcze ktoś zapierdala i jeździ jak pojebany.
Frajerstwem jest wpierdalanie się pod koła innemu kierowcy, jak nie umiesz jeździć to siedź na piździe albo się przesiądź na komunikację.
Dla mnie frajerstwem jest ogólnie nie zwracanie uwagi na innych. Nawet jak mam pierwszeństwo to przyhamuje jak ktoś się zagapi. W innym wypadku auto stałoby więcej u mechanika niż było w trasie. Ale nie lubię takich kurew co popełnia błąd, a potem się śmieją i myślą, że są kurwa panami jak ten pejs co ci wymusił.
Konfisz do siedema? Łożesz ty kurwa szescdziesiono
Pytam profesora prawa ulicznego o werdykt!Nie mam prawa jazdy![]()
Nie znam się na przepisowej jeździe autem.
Lepiej… KMWTWNie znam się na przepisowej jeździe autem.

I bez prawa jazdy wiadomo, że Cohonesiak > frajerzyna jakiśNie mam prawa jazdy![]()

to Ty nie wiesz, że ziemia jest okrągła i od zaplecza też ją można wziąć? Majusz jak poznał tę prawdę to już tylko od zaplecza wjeżdżaWszystkie elementy tej układanki dobrze poskładałeś, tylko że ten gość pojechał w przeciwnym kierunku.![]()
Te śmieci ludzkie tylko do utylizacji, sędzia tak samo.
To jest uśmiechnięta Europa. Jak nic się nie zmieni to szybko ich dogonimy.Te śmieci ludzkie tylko do utylizacji, sędzia tak samo.
Ja pierdolę
Tak się kończy lewicowe odklejenie i krzewienie idei równości ras i kultur