L
_Logan_
Guest
CIECHAN MIODOWY PONAD 4 ZŁ!
Warto !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
CIECHAN MIODOWY PONAD 4 ZŁ!
Może kiedyś się skuszę, lecz w sumie jest uprzedzony do miodowych piw.Warto !
Ja winem z winnicy św. Urszuli, która znajduję się 20 km ode mnie. Niesiarkowany, bez cukru, wody i sztucznych drożdży czysty winny trunek. Nie jest tani, ale niesamowicie pyszny. Nawet jak się przeholuje z ilością to następnego dnia głowa nie boli. :)Pany czym się planujecie sponiewierać na sylwka. Planuję sobie coś popić w formie drinków. Wóda odpada. Coś polecacie?
Endrju, kup w Lidlu jakiekolwiek wytrawne wino i po prostu spróbuj. weź do tego czipsy solone, tak zakąsza burżuazja, i smakuj siorbiąc. Napewno ci posmakuje.
Barman do klienta:A tak w ogóle to najlepsze jest whisky z lodem hehe
Tego jeszcze nie piłem.Andrzej z sokiem jabłkowym
Ale bym się naciął w chuj, chciałem kupić jakiś dobry trunek na sylwestra, wybór padł na szampana jakiegoś oryginalnego. Patrze w tesco, że mają jakiegoś szampana za 80zł, dosyć rozchwytywany więc biore i ja. Przy kasie coś mnie tchnęło i z ciekawości patrze czy to serio szampan czy jakaś podróbka która sie nazywa na etykiecie szampanem, no i wielki napis tesco champagne. Bym błysnął jak mahonek na szaletach, no i odstawiłem gówno na półkę, wziąłem sobie dobrego moeta.
Akurat od dłuższego czasu to na nic sobie raczej pozwolić nie mogą. Mają tak mało kasy że zwijaja część interesu.Tesco może sobie pozwolić na takie dile
Jak widać póki co jeszcze może;)Akurat od dłuższego czasu to na nic sobie raczej pozwolić nie mogą. Mają tak mało kasy że zwijają część interesu.
Dlatego wątpię że to był prawdziwy szampan. Raczej zwykle wino musujące.